Jump to content

Yeni Mazda3 ile İstanbulpark'ta Tur ve Deneyimlerimiz

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Piste çıkmadan önce 30 la gitcem diyodun, benim 2.turumda önüme çıkan sendin dimi :)

Yok aracın yol tutuşunu görünce vazgeçtim :)  Sürüş esnasında gözle görülen yere kadar arkamda ve önümde hiç bir araç görmedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 88
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

18

• volkanstars

6

• EfeAksoy

11

• kindness

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Ben 6 numaralı araçtaydım ve oryantasyonda arka koltukta hoşafı çıkanlardanım :) ama ben de oryantasyon turundan çok keyif aldım. Eğitmen profesyonel yarışçıymış adam pisti ezbere biliyor :)

2 turda da çok şanslıydım önümde hiç araç yoktu ve benim için müthiş bir tecrübe oldu.

Bu arada kısa mesafe kukalar arasında dönüp park ettiğimiz etapta en kısa sürede kim bitirdi? 1. ye ödül vardı. Ben en son park edeceğimiz kukaların ortasından geçtiğim için süre kaybettim 30sn de bitirdim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya birisi şunu organizasyonu en başından anlatabilir mi ne oldu neler yapıldı yaşanılanlar vs gerçekten çok merak ediyorum .. gelemediğim için moralim zaten bozuktu ve tüm gün mesaimde işlerim hiç rast gitmedi sıkıntı sıkıntı sıkıntı patlıcaktım bi an o derece moralim bozuktu :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben 11 seansında 1. nolu araçta 1 nolu sürücü idim 2 nolu sürücü genç bir hanımdı.. Sanırım satış temsilcisiydi kendisi muhtemelen burayı okuyordur. Selam ediyorum kendisine..

Ben tabii bir şeyler yaptım iddialı değilim. İstanbul parkı kullandığım bilgisyaar oyunlarında da hep 12-13. virajlara hızlı gelip taca çıkardım gerçek hayatta 2 turda da aynısı oldu :) 

Benden sonra hanımefendi kullandı. Biraz tevazu gösterdi gezinti gibi olacak falan diye sonra bir 2. tur attı bizim eğitmen bile keyiflendi. Hanımefendi  MX-5 kullanıyormuş. Kendi çapımızda birşeyler yapıyoruz işte dedi. Benden kat kat iyiydi vallahi.. 

Ben çok keyif aldım. Ölmeden önce yapılacaklar listesinde ESP kapalı araçla Forumula 1 pistinde tur at vardı. Halledilmiş oldu :) Mazdaya bu imkanı bize tanıdığı için, çocuklara sağladığı  aktiviteler ve ikramlar için teşekkür ederim. Böyle şımartılmaya insan yerine konmaya pek de alışkın değiliz (son cümleme bakınız)

Yalnız tur öncesi brifingte verdikleri kurallara uyulmaması enteresan oldu (pist üstünde hız sınırı 60 km, güvenlik donanımları açık olacak vs vs.

Otomobili beklediğimden iyi buldum . HUD ı gene göremedim iyice cökmem gerekiyor. Direksiyon simidi azcık daha kalın olsa benim için çok daha iyi olurmuş. "Japon alınacaksa mazda alınır" tezim kuvvetlendi :)

Sedan power AT kırmızı 73.5 yavv.. Araba da yoktur muhtemelen. 65lere gelse gözüm kapalı alırdım. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya birisi şunu organizasyonu en başından anlatabilir mi ne oldu neler yapıldı yaşanılanlar vs gerçekten çok merak ediyorum .. gelemediğim için moralim zaten bozuktu ve tüm gün mesaimde işlerim hiç rast gitmedi sıkıntı sıkıntı sıkıntı patlıcaktım bi an o derece moralim bozuktu :(

Çok kısa bir özeti ilk mesajda görebilirsin Barış ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu keyifli organizasyonda bizimle olan tüm Mazda tutkunlarına teşekkür ederiz. Etkinliği kaçıranlar üzülmesin sürprizlerimiz devam edecek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu keyifli organizasyonda bizimle olan tüm Mazda tutkunlarına teşekkür ederiz. Etkinliği kaçıranlar üzülmesin sürprizlerimiz devam edecek.

Bak bu iyi oldu....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Katılan arkadaşlar çok zevkli bir gün geçirmiş olmalılar. Dünyaca ünlü insanların, bir zamanlar tozunu attırdığı pistte araç kullandılar :) İstanbul'da yaşamak, böyle etkinliklerde vakit geçirmek için büyük avantaj.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok güzel bir deneyim oldu benim için, bir ara eğitmenin sorduğu sorulara cevap veremez halde idim.)Bir arkadaşımla geldim onun işi çıkmasa idi biraz daha durmak istiyordum ama kısmet olmadı. Direksiyonun arkasında ki ekranı görebilen oldu mu? ben hiç göremedim ayarı falan var mı onuda sormadım.

Bu güzel organisazyon için teşekkür ediyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok güzel bir deneyim oldu benim için, bir ara eğitmenin sorduğu sorulara cevap veremez halde idim.)Bir arkadaşımla geldim onun işi çıkmasa idi biraz daha durmak istiyordum ama kısmet olmadı. Direksiyonun arkasında ki ekranı görebilen oldu mu? ben hiç göremedim ayarı falan var mı onuda sormadım.

Bu güzel organisazyon için teşekkür ediyorum...

Sizin ekran kapatılmıştır belki, ben pistin heyecanından 1-2 kez anca hızıma bakabildim :) O ekrana da tam karşıdan bakmak gerekiyor. yolcuyken göremiyorsunuz zaten. Ekranın yapısı da ilginç hızınızı ekranın içinde değil daha derinde görüyorsunuz, bir nevi hologram gibi..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araçların yakıt tüketimi ne oldu testlerden sonra, pek ilgilenen olmamıştır herhalde? :D

Yakıttan ziyade balata tüketti araçlar :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yakıttan ziyade balata tüketti araçlar :D

Balata ve lastik tüketimi  :)

İlk saatlerde teste çıkan arkadaşların dikkatini çekmiştir, araçlar lastik basınç hatası veriyordu. Sebebini sordum; "tur esnasında lastikler aşırı ısındığı için genleşleşmeyi hesaplayarak kasten düşürdük" dedi eğitmen arkadaş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim de dikkatimi çekti, her turdan sonra kontrol edip gerekirse düşürüyorlardı. Hatta bir ara telsizde konuştular. Yanlış hatırlamıyorsam önler 33, arkalar 35 diyorlardı :) Ya da tam tersi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Direksiyonun arkasında ki ekranı görebilen oldu mu? ben hiç göremedim ayarı falan var mı onuda sormadım.

Benim de bahsettiğim HUD ekranından bahsediyorsunuz sanırım. Benim boyum 173 olmasına rağmen iyice çökmem kaykılmam gerekiyor onu görmem için. Sanki küvete girmiş gibi :) O zaman da yol görülmüyor. Ben eğilip kontrol ettim benimkinde açıktı ve sürüş esnasında hiç göremedim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba,

mazda3istanbulpark'ta etkinliği mazda türkiye olarak başarılı bir organizasyon oldu. MazdaTürkiye'ye bizlere sunmuş olduğu imkanlar için çok teşekkür ediyorum. Bu tür tanıtımlarla markanın çok daha iyi yerlere geleceği aşikardır. Başarılarının devamı dileğiyle.....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...