Jump to content

Yeni Mazda3 ile İstanbulpark'ta Tur ve Deneyimlerimiz

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Benim de bahsettiğim HUD ekranından bahsediyorsunuz sanırım. Benim boyum 173 olmasına rağmen iyice çökmem kaykılmam gerekiyor onu görmem için. Sanki küvete girmiş gibi :) O zaman da yol görülmüyor. Ben eğilip kontrol ettim benimkinde açıktı ve sürüş esnasında hiç göremedim

evet ondan bahsediyorum, tahminimce görmememizin nedeni koltuğun diklik açısı ile alakalı.baktığım bir kaç yerde de o HUD un sabit olduğu yazıyor.görmek kısmet değilmiş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 88
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

18

• volkanstars

6

• EfeAksoy

11

• kindness

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Arkadaşlar merhaba pazar günkü organizasyonda saat 11 seansında 5.araçta idim.Bir arkadaş yakıt tüketimini sormuş,test bitmeye yakın eğitmene sordum araçlar geldiğinde 5.9 gösteriyordu biz kullanınca 10.5 oldu dedi.En son aracı bırakmaya yakın kendim baktım ortalama 50 km/h hızla 17.5 lt gösteriyordu yol bilgisayarı.O kadar zorlamaya gayet iyi gibi duruyordu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O pistteki hiç bir kullanıcının ve hiç bir aracın yakıt ortalama verisini. Burada ki arkadaşlar kesinlikle dikkate almasın. Hiç birisi gerçeği yansıtması mümkün değil. O gün pistte olanlar nedenini gayet iyi biliyorlar. :) Paylaşılan değerleri çok yüksek sanabilirler. O yüzden aracın çok yaktığını sanmasınlar sakın.

O günkü kullanım otomobil yarışlarını aratmadı diyebilirim. Özellikle eğitmenlerin kullanım sitiline ağzım açık kaldı. O kadar yüksek devirlerde kullanıldı ki. Burada yakıt en son konuşulması gereken şey bence. Hatta hiç konuşmayalım daha iyi. :D

Aracın o virajlarda yola tutunuşu. Verdiği o güven, konfor, fren performansı, direksiyonun verdiği his.....Tüm bunlar beni bir kez daha aşık etti kendisine....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu keyifli organizasyonda bizimle olan tüm Mazda tutkunlarına teşekkür ederiz. Etkinliği kaçıranlar üzülmesin sürprizlerimiz devam edecek.

Üzülünmeyecek gibi değil ama teselli iyi oldu :) Sizin etkinlikler bizim tutkumuz daim olsun.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ağlama abi, beni de ağlatacaksın :( ümidini yitirme, bir gün Mazda ile o pisti ağlatacağız :D

Ama niye biz ağlıyoruz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar çekiliş te hediye çıkan talihli var mı aramızda?

Çekiliş kaç numaraya çıktı ki? Belki bana çıkmıştır  ;D  :D

Bu arada kısa mesafe manevra ve park parkurunu en kısa sürede tamamlayana da ödül vardı. Onu kim kazandı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Birçok hediye varmış. Mesela benim 177 numaraydi. Ve Bluetooth speaker çıktı :)

Güle güle kullan Volkan, nasıl haberdar oldun ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Pazartesi aradilar  haber vermek için  adresi aldılar  dünde  gelmiş eve. Çok da güzel  burdan da tekrar teşekkür ederim Mazda  Türkiye ye..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Pistte sinyal veren arkadaşlar olmuş açıklasınlar kendilerini derhal :)

Ben sinyal vermedim de yarış çizgisini takip ederken, örnek yolun solundan sağına geçerken yan aynaya alışkanlık baktım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...