Jump to content

1997 Familia Yatak vurması.. Komple motor yapılcak yardım..

ozansss94
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 2 hafta sonra ...

Arkadaşlar motor açıldı bakıldı. Yatak attık kurtarmadı. Motor içindeki her parça ölmüş krank dahil orijinali ile değiştirilidi pazartesi çıkıyor konu ile ilgili cevap veren herkese tekrar tekrar teşekkür ederim. Motorun içi komple ziftti resmen o halde araç nasıl gitti hala anlamadım. Mazda işte kalite..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Arkadaşlar motor açıldı bakıldı. Yatak attık kurtarmadı. Motor içindeki her parça ölmüş krank dahil orijinali ile değiştirilidi pazartesi çıkıyor konu ile ilgili cevap veren herkese tekrar tekrar teşekkür ederim. Motorun içi komple ziftti resmen o halde araç nasıl gitti hala anlamadım. Mazda işte kalite..

ozansss94 bey  öncelikle hayırlı olsun.

işçilik ve parça size maliyeti ne oldu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

büyük geçmiş olsun güle güle kullanın toplam maliyeti ve nereye yaptırdığınızıda paylaşırsanız belki ihtiyacı olanlara yardımı olur

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Kartalda oturuyorum burada evimin yakınında bir yer var arkadaşımın tanıdığı,106 gti,  a3 s3 tarzı araçlar topluyordu verdim güvenip, motor yaptı komple orjinal parça ile maliyeti 4800 tl tuttu krank dahil sıfır aldık. triger egzantrik seti vs dahildir. ben çok beğendim işçiliğini. sorusu olan arkadaşların sorularını yanıtlayabilirim teşekkurler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Baya ciddi bir miktar tutmuş..Güle güle kullan.

Teşekkür ederim. Biraz fazla tuttu ama kaput altında değişmeyen şey kalmadı. Değdi. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...