Jump to content

2014 Mazda Kış Bakım Kampanyası 1 Kasım - 22 Kasım

kursadnart
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bunlar liste fiyatları , %30 indirim ile yağ 22, polen 53, işçilik 84 TL ye geliyor . 40 bin TL lik arabaya biniyoruz o kadar da olsun senede bir. Aynı parayı vergi diye vermiyor muyuz her 6 ayda ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5-30 lar tam sentetiktir, 10-40 lar sentetik değildir, o yüzden yağ fiyatı ideal , ama akü için bişey diyemem.

Yağ için aynı şeyi söylediler biraz daha pahalı olma sebebi bu araştırdım. Yalnız aküye katılıyorum 20-30 lira  fark var indirim kapsamına girmiyormuş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu orjinal kauçuk paspaslardan ben de aldım. %30 indirimle birlikte KDV hariç 32 TL. Servis mi yanlış fiyat verdi bilmiyorum. Servisten kaçarak uzaklaştım geri çağırmasınlar diye :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu orjinal kauçuk paspaslardan ben de aldım. %30 indirimle birlikte KDV hariç 32 TL. Servis mi yanlış fiyat verdi bilmiyorum. Servisten kaçarak uzaklaştım geri çağırmasınlar diye :D

hocam hangi servis o?bizede bi yanlş hesap çıkarsınlar. :2funny: :2funny: 2 çift alırım valla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hocam hangi servis o?bizede bi yanlş hesap çıkarsınlar. :2funny: :2funny: 2 çift alırım valla.

Konya Zeki Kaya. Şaka bir yana pazartesi tekrar gideceğim, orada sorarım, yanlış yapmışlarsa düzelttiririm. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konya Zeki Kaya. Şaka bir yana pazartesi tekrar gideceğim, orada sorarım, yanlış yapmışlarsa düzelttiririm. :)

Yok Mehmet yanlışlık yok. 2.nesil için kauçuk paspas fiyatı indirimsiz 45 tl civarı bişeydi. 3.Nesillerinki pahalı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok Mehmet yanlışlık yok. 2.nesil için kauçuk paspas fiyatı indirimsiz 45 tl civarı bişeydi. 3.Nesillerinki pahalı.

Abi ne bileyim; geçen bir arkadaş 130 TL gibi bir fiyattan bahsetmişti. Demek ki; 3. Nesil içinmiş o fiyat :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Emrullah hocam paspasların takım fiyatı 35 lira deyince şok oldum. Servis danışmanı Okan bey 35 lira dedi takıma. Paspaslarım eski olsaydı alacaktım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...
Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...