Jump to content

Mazda'ma nazar değdi

oguzhan89
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 44
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

2

• zoptrik

4

• NoooFearrrr

4

• oguzhan89

16

Araba güzel olmuş, güle güle kullanın  :). Özellikle rengini çok beğendim :nazar: .  Tek bir kusur gördüm ; Plaka metalleri çok yıpranmış, trafik şubeye gidip yıpranmış plakaları teslim edip, verecekleri kağıt ile tosfed'in plaka basımhanesinde 35 TL'ye yeniletebilirsiniz. Güzel plakalıklar ile birlikte( mazda logolu, piano black, carbon desen vs.)  yeni plakalar monte edildiğinde, araba her yönü ile gıcır gıcır olur .  8)   

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araba güzel olmuş, güle güle kullanın  :). Özellikle rengini çok beğendim :nazar: .  Tek bir kusur gördüm ; Plaka metalleri çok yıpranmış, trafik şubeye gidip yıpranmış plakaları teslim edip, verecekleri kağıt ile tosfed'in plaka basımhanesinde 35 TL'ye yeniletebilirsiniz. Güzel plakalıklar ile birlikte( mazda logolu, piano black, carbon desen vs.)  yeni plakalar monte edildiğinde, araba her yönü ile gıcır gıcır olur .  8) 

Cok tesekkurler :) Malesef plaka bayağı kötü fırsat bulduğumda güzel bir ayar yapmak istiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

komple boya sonrası aracınız harika gözükecektir.

ülkemizde boya var diye araç almayanlara veya değer düşürenlere de asla aldanmayın.

bir aracın ciddi kazasının olup olmadığını zaten iyi bir şoför kaportaya bakmadan, direksiyona geçerek bile anlayabilir.

insanlar boyasız diye solgun mat verniksiz araçlara binebilir ama ben parıl parıl parlayan araçları her zaman tercih ediyorum.

Sanırım artık aracınızı bir yere parkettiğinizde dönüp tekrar bakacaksınız. Yıkatmaktan zevk alacaksınız. 

kararınızı tebrik eder (Yeni) aracınıza güle güle binmenizi dilerim.

Aynen bende öyle dusunuyorum. Yani aracın solgun ve pasaklı gozukeceğine güzelce boya yaptırmak daha güzel ve mantıklı. 25 yasında arac sonucta. Pırıl pırıl biner insan arabaya :)

aracım çıktı çok şükür

02oJv8.jpg

4Rvy7L.jpg

JEybRY.jpg

yeni bi arabaya biniyor gibi hissetim kendimi bambaşka bir duyguymuş :)

Harika olmuş güle güle kullanın :)) Rengide çok hoş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...