Jump to content

ÖTV Zammı Kapıda!

fatih erkan12
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ekonomi yüzde 4 büyürken bütçe gelirinin yüzde 12.1 oranında artırılması, ancak vergi artışı ve zam ile mümkün olabilir. Kısa sürede Kurumlar Vergisi ve Gelir Vergisi oranlarında artırım yapılamayacağına göre, yakın günlerde KDV ve ÖTV’de artış olacak. Devlet buna mecburdur

Kaynak;

http://www.milliyet.com.tr/kdv-ve-otv-artisi-kapida/ekonomi/ydetay/1955757/default.htm

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hiç şaşırmadım doğduğumdan beri tek duyduğum zam işletme okurken öğrendim ki devlet halk için değil para için.... dünyada herşeyi en pahallı kullanmaya devammm

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ekonomi nasıl büyüyor biri bana açıklasın. Biz ne üretiyoruz ne satıyoruz? Dün marketten aldığım cevizin paketinde bile menşei ABD yazıyor. Herşeyi dışardan alarak ekonomimiz nasıl büyüyor arkadaş ya? Adamlar saray yaptırsın, bizim millet de vergi üstüne vergi yüklensin az bile bizim milletin bunlar iyi günleri...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ekonomi vergileri artırarak büyüyecekse benden kesin çözüm benzin ltresi 10 tl ötvleri de %200 yapsınlar kıyamete kadar artık oynamasınlar ya! :) bizde bir araba (mazda) alabilelim. Tam hesap yapıyoruz alacaz ötv zammı 2. el uçuyo yine de sineye çekiyoruz yine ötv zammı.. eee sineye çekmekten  sineye çekmekten ssiinneemmiizz çöktü  :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...