Jump to content

Ford Mondeo 1.6 120 bg

cihan55
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mondeo kesinlikle iyi bir araçtır. Ancak D segment gerçeği olarak iri ve ağır bir yapıya sahip. Bu nedenle performans bakımından çok tatminkar değil (1,6 lt motorları). Dolayısıyla da yakıt olarak biraz fazla harcıyor. Amma velakin 2000 cc TDCİ derseniz her acıdan tatminkar bir araç, fiyatları da oldukça cazip düzeyde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkdaşlar 2008 ve sonrası mondeo 1.6 120 bg nasıl bilirsiniz.

Bir arkadaşım geçen ay sattı bahsi geçen aracını. Söylediği; aracın ağırlığı çok fazla, genelde performanslı kullanamıyorsun, bazen bayılıyor. İlk kalkışlar çok sıkıntılı. Diğer taraftan içi çok geniş, aileler için kullanışlı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O ağırlıktaki bir araca düşük motor ancak tatmin etmeyen bir performans ve yüksek yakıt sarfiyatı olarak geri döner ki bu da sürüş keyfini azaltır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Performans düşüklüğü, tüketim fazlalığı konusunda olduğu gibi; iyi, donanımlı, geniş ve sağlam bir araba olduğu konusunda da herkes hem fikir gibi. Başkaca da söylenebilecek çok fazla birşey kalmıyor geriye ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2010 modeliydi galiba dayımda vardı. şikayeti hep araca motorun küçük olduğu ve devirli kullanmak zorunda kaldığı için de  çok yaktığıydı. fazla tutmayıp satmıştı hemen. ben de bi iki kullandim. genis rahat konforlu bi araba. sınıfının da hakkını veren bir araba bana kalırsa. ama malum kasa/motor dengesizliği sorun degilse alinabilir bir arac diye düsünüyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eski kasa 2.0 benzinlisini kullanmıştım. performansı yol tutuşu çok iyidi. tüketimini hatırlamıyorum.

1.6 arkadaşımda vardı şehir içi 13-14 litre gösteriyordu ortalama. yakıtı o kadar etkilemişti ki satıp 1.2 polo aldı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tipik ford. O aynı 1.6 motor Fiestaya büyük, Mondeoya küçük, Focus için ideal.

Performans için; yabancı ama tabir-i caiz : (F)ast (O)nly ®unning (D)ownhill :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Performans için; yabancı ama tabir-i caiz : (F)ast (O)nly ®unning (D)ownhill :D

Süper bir açılımmış :D Bir tane de benden gelsin o zaman;

Hope You Understand Nothing's Driveable And Inexpensive

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...