Jump to content

Mazda CX-5 Yatırılan arka koltuğun eski haline gelmemesi ?

cemyl23
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar sorun bendemi anlamadım.Önce minumum sorun felsefesiyle aldığım Cx-5 imin yuvası ile birlikte sol gündüz farının olmadığını farkettim,galeride yada yolda çalınmıştır denilerek 2 haftalık bekleme süresinden sonra yenisi takıldı,tabi kafamda bin tane soru işareti acaba başka bişeyde çalmışlarmıdır diye.Neyse dün yeni aldığım toyo kışlıkları taktırmak için bayiye gittim,lastiklerin 2 si bagajda ikiside yatırılmış arka koltukların üzerindeydi,lastikleri değiştikten sonra sağ arka koltuk bir türlü eski haline gelmedi,koltuğun sağ arka üst köşesindeki diş yerine oturmuyor,içerden açarken kullandığımız düğmede içeride,dışarı çıkmıyor  kırmızı işaret var yani,Bayburt'ta oturuyorum en yakın servis Erzurum'da,mekanızmamı bozuldu yoksa bir ayarmı var,bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eminim bir püf nokta vardır, bozulacak bişeyde değil, çalınacak bişeyde, iyice böle sabırla incele, aracınız hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O zaman garantisi devam ediyor. Bakım zamanınız da geldiyse hazır kampanya varken hem buna baktırmaya hem de bakıma gidin derim.  Sonuçta bu tür şeyler atla deve değil çok basit şekilde çalışıyor olmalı. Bu kadar denemeye rağmen olmuyorsa arızalanmış olabilir.

Yeni araçta da olur mu diye düşünmeyin, her araçta olabilir. Zaten garantinin de amacı bu tür olasılıklar karşısında müşteriyi korumak ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak bey aracı 15 temmuz 2014 te aldım erzurum servisi ilk bakımı 1 yıl sonra demişti.Görünen oki bu sorun için gitmemiz gerekecek,fakat bakım için erken olmazmı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haklısınız 4 ayda aracın bakımlık bir durumu olmayacaktır. Bu durumda servis ile konuşup bir fikir almanızı tavsiye ederim. Belki onları tarif edeceği bir çözüm veya geçici çözüm vardır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...