Jump to content

Keyless entry

Guest uyumsuzelement
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

muhtemelen o da çok basit bi modülle hallediliyordur

Yok o kadar değil.Ben yaptıracaktım arkadaşa.Sonra vazgeçtik.öyle standart kablolama yok bizim araçlarda.Serial kablolama tarzı şeyler var.Yanlış bir müdahalede beyin meyin kalmaz.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Yok o kadar değil.Ben yaptıracaktım arkadaşa.Sonra vazgeçtik.öyle standart kablolama yok bizim araçlarda.Serial kablolama tarzı şeyler var.Yanlış bir müdahalede beyin meyin kalmaz.

aptal japon yapmış yapacagını diosun yani
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Motor elektroniğinin kablolarını arayıp bulup kesicek kadar geri zekalı olmanın sışında kalan normal hiçbir elektrikli eklenti aracın beynini yemez.Biz iç aydınlatma kontrolleri bile elektonik olarak yönetilen renault magnum tırda bir buzdolabı 200w çıkışlı telsiz DVD oynatıcı kullanıyor olmamıza rağmen aracın beynini yiyemedik.Başaranların nasıl yaptığına hayret ediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tansu bilmiyor olabilirsin ama yeni model araçlarda değişik fonksiyonlar değişik devrelerle değil aynı devre üzerinden değişik akım değerleri ile elde ediliyor. Bu sebeple kendini çok akıllı sananların bile rahatlıkla bozabileceği bir yapıdır..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Motor elektroniğinin kablolarını arayıp bulup kesicek kadar geri zekalı olmanın sışında kalan normal hiçbir elektrikli eklenti aracın beynini yemez.Biz iç aydınlatma kontrolleri bile elektonik olarak yönetilen renault magnum tırda bir buzdolabı 200w çıkışlı telsiz DVD oynatıcı kullanıyor olmamıza rağmen aracın beynini yiyemedik.Başaranların nasıl yaptığına hayret ediyorum.

Yeni model araçlarda alarm takarken bile eğer işi bilmiyorsan(O arabayı tanımıyorsan)Beyni eline alabiliyorsun.Şahsen ben pek anlamam fakat oto alarm sistemleriyle uğraşan arkadaşım var onun söylediklerini doğru kabu ediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tansu bilmiyor olabilirsin ama yeni model araçlarda değişik fonksiyonlar değişik devrelerle değil aynı devre üzerinden değişik akım değerleri ile elde ediliyor. Bu sebeple kendini çok akıllı sananların bile rahatlıkla bozabileceği bir yapıdır..

Basit ses yükselteç,invertör,radyo frekans devreleri ve frekansmetre türünde şeyleri imal edip çalıştırabilecek kadar elektronik bilgim var.Çok fazla araca müzik sistemi de döşedim çeşitli ebatlarda.Hiçbirinde beyin problemine rastlamadım.Motor elektroniği marka model ne olursa olsun diğer elektronik devrelerden yalıtılmış haldedir.Yani komple bütün sistemi kısa devre yaptırmak dışında motor elektroniğine hasar verebilmek için gereken tek şey yeterli miktarda dangalaklık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

... Yani komple bütün sistemi kısa devre yaptırmak dışında motor elektroniğine hasar verebilmek için gereken tek şey yeterli miktarda dangalaklık.

Ülkede bu söylediğin elemanlardan bol miktarda var yaw :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet ne yazık ki öyle.Bence özellikle 3 ve 6 kullananlar mevcut özellikleri ve bunların sağlamlıklarını değerlendirip tadını çıkarsınlar.Müzik sistemi bile çok büyük istekleri olanlar dışında herkesin ateşini södürecek düzeyde.Çok yerde okudum kendi aracımdan da biliyorum.Mazda nın herşeyine inanırım elektrik-elektronik arızasına inanmam.Çok dayanıklıdır yani.Ama dediğimiz gibi Türk gücüne dayanamayabiliyor bazen :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...