Jump to content

Morgan Motor Company Spor Otomobil Şasisi Üretim Süreci

Mehmet Özdemir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

El yapımı spor otomobilleriyle ünlü İngiliz Menşeli otomobil üreticisi Morgan Motor Company'nin, ahşap ve aluminyum kullanarak oluşturduğu üretim aşamasının anlatıldığı video.

Videoyu izlemeden önce bu işlerin çok zor üretimler olduğunu düşünüyordum. Videoyu tamamen izleyenler hak vereceklerdir ki; marangozhane, boyahane ve bir de metal atölyesi bulunduran bir fabrikanın kolaylıkla yapabileceği işlermiş. Konya'da 2. - 3. Organize sanayinde böyle bir şasi kolaylıkla yapılabilir.

Videonun bir kısmında, izolesi olmayan pense bile var :) Teneke makası ile düzeltilen aluminyum parçaları.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İzlemiştim bu fabrikayı, zaten dediğiniz gibi olmak zorunda, el işçiliği ile üretildiği için değerli olduğu idda edilen bir model, tabiki çok rahatlıkla üretilebilir Türkiyede de,  ama yatırım gerekli sonuçta, gerçi şu andaki en bilinen otomobil markalarının sahipleride böle tek tük yaparak sanayileşmişler, olmayacak bişey değil, pazarlayıp satılabildikten sonra rahatlıkla üretilebiilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaşım için teşekkürler. Hiçbirşey imkansız değil işte yeterki bir yerden başla .. Söylediğin gibi Türkiye'de olmayacak birşey değil ama imkan meselesi .. Bugün bir prototip için bile dünya para ve zaman harcanıyor. Kolay iş değil..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...