Jump to content

Deri Koltuk Kokusu?

EskiGolflü
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Umarımki sorun çözülsün, esprinin yerimi bilemniyorum ama diyorumki, kabartma tozu işe yaramaz ise pudra şekeri deneyelim. :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Önce koltuklar ve aracın içi elektrikli süpürge ile temizlendi. Sonrasında çok az miktarda pril dökülmüş nemli bir bez ile silindi. En son ise durulama bezi ile silindi. Ve kapılar açılıp 10 dk kurumaya bırakıldı. Sonuç mükemmel. Herhangi bir iz, deformasyon, renk değişikliği olmadı. Bana göre koku ciddi oranda azaldı. Kabartma tozu işe yaradı.

Veee koku testi için eşim bekleniyor  :)

Onun fikri önemli olan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herşeyin başı sağlık ve huzur. İnşallah o da durumdan memnun kalır da arabanın keyfini sürersiniz.

Hiç bir sıkıntı çıkmamasına çok sevindim.. Darısı yüksek mercinin onaylamasına  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

El cevap: " Koku azalmış ama geçmemiş " :(

Prilli bez ile silmeyi düşünüyor. Bürosit koltukların kokusu o şekilde geçmiş :)

Aracım ve ben yeni maceralara hazırız ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bütün yöntemleri denedikten sonra hala koku kalırsa akılma gelen şu yöntemi denemeyi öneriyorum nedir bu yöntem derseniz ; Kumaş koltuk kılıfı kullanmak , bence kokuyu epey bir engelleyecektir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Carpex limon kokulu "kumaş" koltuk temizleme spreyi püskürterek bir bez ile koltukları sildim. (Doğal olmayan kokulardan bir tek limon kokulu olandan rahatsız olmuyor, limon kolonyası, limonlu pril vs...) İlginç ama deri kokusu ciddi oranda azaldı. Yarın test edicez :) Bu arada koltuklarda bir deformasyon renk değişikliği olmadı :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...