Jump to content

Deri Koltuk Kokusu?

EskiGolflü
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arap sabunu ideal çözümdür...

Eskiden büyük plastik kovalarda satılırdı ve ağır sanayi işlerinde temizlik maksadı ile kullanılırdı. Yapısı jöle/jel kıvamında gibiydi hatta çocukken birbirimizin üstüne atarak eğlenirdik ıskalayan olduğunda duvara yapışırdı.

Şimdi küçük şişede olanları çıkmış daha akışkan bu tarz temizlik işlemleri için harika sonuçlar veriyor.    

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Carpex kumaş koltuk spreyi de fiyasko :(

Benim burnum az koku alıyor hatunun ki ise çok. Sırada arap sabunu var. Hadi bakalım.

2000 kmlik bir seyahat planımız var 5 kişiyle. Mazda 3 değil de 6 ile çıkmak için erteleyip duruyorum. Koku ışini çözersek...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok enterasan bir hal aldı bu mevzu ya, ne gitmez bir koku bu, daha önce yazdığım gibi ,arap sabunuda yaramaz ise, çek üstüne bir kumaş kılıf gitsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Evet eşim aracımla 2400 km yolculuk yapabildi. Nasıl mı ?

...

Önce pril limon kokulu deterjan ile koltuklar silindi. sonra başka bir nemli bez ile durulandı. sonra 1kg limon kolonyası ile koltuklar silindi, paspaslara döküldü. Bu işlem toplamda  4 kez yapıldı. sonuç harika. Eşim kokunun neredeyse tamamen geçtiğini söylüyor. Herkese teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kokunun gittiği iyi olmuş ama daha önce yazdığım gibi arada bir havalandırın güzelcene sonuçta kala kala gene koku yapmaya başlayabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim alfa deri koltukluydu kokusuda bibaşkaydı.......mazda 3 ünde deri koltuklu versiyonundan adanada vardı şimdi almdığıma çok pişmanım.......... koku problemini hallettiyseniz bence tadını çıkarın............

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...