Jump to content

3. Nesil Mazda 3 Bagaj Havuzu ve Paspas

mehmet önder
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar,

Mazda aracınızın dışına ne kadar önem veriyorsanız, bence aracın içine de aynı önemi vermeniz gerektiğini düşünüyorum.Mazda aracınıza kauçuk paspas ve bagaj havuzu almanızı şıddetle tavsiye ederim.

Saygılarımla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim de önceki aracımda biraz aceleci davranıp biraz da ucuza kaçtığım zamanlarda hoşuma gitmeyen sonuçlar hep olmuştur. O yüzden artık orijinal olsun aracın ömrü kadar kullanayım diyorum.

Kendi kauçuk paspasları. Fakat 187.53 TL. diyor. Bu tek paspas fiyatı olamaz değil mi? Dördü birdendir herhalde?

Ve de yakın zamanda bagaj koruyucusunu kesin düşünüyorum, alacağım.

Bagaj Havuzu

Bu fiyata tek paspas olacağını sanmıyorum. Hem öyle olsa diğerleri için de fiyat belirtilirdi diye düşünüyorum. "Erkan53" e katılıyorum böyle bir arabanız var ise orjinal paspas kullanmaya değer.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yalnız model inanılmaz kötü. ben şu benim önerdiğim paspası arıyorum bu fiyatlara denk getirirsem haber geçerim. servise sordum bulamadılar :((bu arada benim paylaştığım paspasta orjinal)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaşlar,aracımı alırken halı paspaslar vardı.Hediye olarak ta kauçuk paspaslar,ön kapı camlarının film kaplanması,kaporta koruma yapıldı.cam filmlerinin kaplanmasını trafikte sorun yaratacağından taktırmadım.Bagaj havuzunu ise satın aldım .220 TL vererek.Ama çok iyi oldu.Bagaj havuzu gerekli mi derseniz ...gerekli arkadaşlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyat oldukça makul. Koku yapmıyorsa gayet şık duruyor.

Tereddüt edecek bir şey yok..Alırsınız beğenmezseniz iade edersiniz, yasal iade sürecinde. Bu güne kadar iadelerimde hiç bir sıkıntı yaşamadım, hepsiburada.comda...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence de ürün güzel gözüküyor. Fiyatı da iyi. İlhan'ın dediği gibi beğenmezse hepsiburada'nın iadesinde sıkıntı yaşamazsın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yalnız o paspasın gerçekten 3'üncü nesile ait olup olmadığını araştırınız. Resme 3'üncü nesil fotoğrafı koymuşlar, ama "2013 ve sonrası" diyor yanında. Böyle özensiz işlere gıcık oluyorum.

Not: Hepsiburada.com iyidir. :)

Devrim Babacan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yalnız o paspasın gerçekten 3'üncü nesile ait olup olmadığını araştırınız. Resme 3'üncü nesil fotoğrafı koymuşlar, ama "2013 ve sonrası" diyor yanında. Böyle özensiz işlere gıcık oluyorum.

Bire bir tüm hatlarıyla kapatacağını düşünmüyorum. Aşağıda ki ürün orjinal sedan araç için olanı. Şu an fiyatı 156 Lira %20 indirimden sonra 124 liraya gelmesi lazım.

Orjinal paspas dümdüz diktötgen değil, sağ solda kanalların bittiği yerlerde kıvrımlar kulakçıklar oluyor. Paspasın sağa sola savrulmaması için. Yani yukarıda ki paspas binevi standart paspas aslında. Bende de orjinal paspas var. Bagajı açtığımda hiç bir şekilde tabanda ki halıfleks gözükmüyor..

34 liracık fazla vererek orjinal ürünü tavsiye ederim bende. :)

http://www.mazda.com.tr/satin-alma-ve-sahip-olma/aksesuarlar/mazda3/2013-05/koruma/BHR1V9540/

Bagaj paspası (4 kapili sedan)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazdada hb için olan 188 tl sadece fiyat için diğer alternatifi düşünüyorum açıkçası. bakalım ilerleyen günlerde neye karar vericez :) yorumlarınız için teşekkürler

Fiyat oldukça makul. Koku yapmıyorsa gayet şık duruyor.

Tereddüt edecek bir şey yok..Alırsınız beğenmezseniz iade edersiniz, yasal iade sürecinde. Bu güne kadar iadelerimde hiç bir sıkıntı yaşamadım, hepsiburada.comda...

Bence de ürün güzel gözüküyor. Fiyatı da iyi. İlhan'ın dediği gibi beğenmezse hepsiburada'nın iadesinde sıkıntı yaşamazsın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Halı paspas ile bagaj havuzunu aracı alırken hediye etmişlerdi. Kauçuk paspası da, geçen hafta kampanya kapsamında %20 indirimle 105 TL ye aldım.

Halı paspas zaten aracın üzerinde geliyodu hediye ediyoruz dedikleri şey standart..

ben yurtdışı bir sitede gördüm dün acaip hoşuma gitti, ancak fiyatı biraz yüksek gibi :( 

http://www.amazon.com/Genuine-Mazda-0000-8B-L82-All-Weather-Floor/dp/B00FA8XRIO

Kardeşim aldın mı bu paspası benimde çok hosuma gitti.. benim araç 2015 hatchback, uyumlumu sedan felan farklı mı yoksa?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Halı paspas zaten aracın üzerinde geliyodu hediye ediyoruz dedikleri şey standart..

Kardeşim aldın mı bu paspası benimde çok hosuma gitti.. benim araç 2015 hatchback, uyumlumu sedan felan farklı mı yoksa?

yok maalesef çok pahalı yurtdışında, burdaki servis tedarik edemiyor. aslında orjinal malzeme ama... şöyle 150 tl seviyelerine gerilese alacağım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok maalesef çok pahalı yurtdışında, burdaki servis tedarik edemiyor. aslında orjinal malzeme ama... şöyle 150 tl seviyelerine gerilese alacağım.

peki bu paspas 2014 2015 3.nesillere uyumlumu.. sekilleri değisik geldi bana.. haliya kiyasladigimda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

peki bu paspas 2014 2015 3.nesillere uyumlumu.. sekilleri değisik geldi bana.. haliya kiyasladigimda.

emin değilim, ama açıklamasında 2015 yazıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

n11.com' dan 70tl ye şu ürünü sipariş ettim dostlar:

http://urun.n11.com/bagaj-havuzu/mazda-3-hb-bagaj-havuzu-2013uzeri-9007623-P82605376

Bu arada n11.com da çok iyi indirimler var. Herhangi bir parça ihtiyacı olanlar mutlaka değerlendirsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

CNM hemşehrim bunun sedan versiyonu yok mu ya? bulamadım :(

Senin için baktım ama hiçbir yerde bulamadım dostum ya. Enteresan bir şekilde sadece HB var heryerde. Skyactiv kasa sedan hiç yok. Neden acep ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...