Jump to content

3. Nesil Mazda 3 Bagaj Havuzu ve Paspas

mehmet önder
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bagaj havuzuna bugune kadarki araclarima hic almadim lakin buna hediye edildi vegecen gun benim ufaklik >:( iceceginin kapagini tam kapatmasigi icin komple bosalmis havuz olmasa idi butun gun sil dur:2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11/11/2015 2:58:16, Bikes44 :

n11.com' dan 70tl ye şu ürünü sipariş ettim dostlar:

http://urun.n11.com/bagaj-havuzu/mazda-3-hb-bagaj-havuzu-2013uzeri-9007623-P82605376

Bu arada n11.com da çok iyi indirimler var. Herhangi bir parça ihtiyacı olanlar mutlaka değerlendirsin.

Kardesim urun nasil tavsiye edermisin... Yeterli kalinlikta ve kenar koseleri tam mi.. aciklik var mi.. mumkunse resmini koyabilirmisin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, alpqla :

Kardesim urun nasil tavsiye edermisin... Yeterli kalinlikta ve kenar koseleri tam mi.. aciklik var mi.. mumkunse resmini koyabilirmisin.

Ürün sağlam ve bagaja tam uyumlu. Çok kaliteli diyemem ama yeterli kalitede. Fiyat/Kalite olarak başarılı yani.Yüksek kalite istersen seni tatmin etmez. Çok kalın değil. Ama işim görülsün, bagaj halısı temiz kalsın dersen gayet işini görür. Resim de görseldeki gibi aynen.(bagajım biraz kalabalık da)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
7 saat önce, stonegiant :

Peki kauçuk paspas olarak ne kullanıyorsunuz? Orijinali biraz pahalı geldi bana. Piyasadakiler de tam uyumlu değil..

Aynı durumdayım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba,

aracı satın alırken hem bagaj havuzu hem de kauçuk paspas olarak bayiden orjinallerini satın aldım, oldukça memnunum, kesinlikle orjinallerini almanızı tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba, resimdeki bagaj havuzu orjinale benzemiyor.Sedan modelime bayiden orjinal havuz aldım.220TL ye.Halı ve lastik paspasları da hediye olarak aldım.Ama yan sanayi ile orjinal arasında bayağı fiyat farkı var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

almış olduğum ve kullandığım paspas ve bagaj havuzunun sitelerini gönderiyorum.

araca bire bir uyumludurlar tavsiye ederim.

bagaj havuzu: http://www.ypsplast.com.tr/sm/MAZDA/3-HB-5-KAPI-(2013-Sonras%C4%B1)?product_id=3104

3D paspas gitti gidiyorda mevcut arkadaşlar aldığım ürün tükenmiş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...
29.12.2015 at 13:48, Mustafa Yılmaz :

almış olduğum ve kullandığım paspas ve bagaj havuzunun sitelerini gönderiyorum.

araca bire bir uyumludurlar tavsiye ederim.

bagaj havuzu: http://www.ypsplast.com.tr/sm/MAZDA/3-HB-5-KAPI-(2013-Sonras%C4%B1)?product_id=3104

3D paspas gitti gidiyorda mevcut arkadaşlar aldığım ürün tükenmiş.

Bu siteden aldım ben de 84 TL'ye, gayet güzel, çok sert bir plastik değil, çok yumuşak da değil, beğendim açıkçası. Kenarları yükseltilmiş, bire  bir uydu bagaja, tamamını kapladı, plastik kokusu yok. 5 günde ulaştı bu arada Marmaris'e.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

Konuyu fazla hortlatmış olmam umarım. Malum kış gelince aklımıza geliyor böyle şeyler.

Orjinalini almayı düşündüm fakat bu 3D yani kenarları var. bu mu yoksa orjinal servisten alınan mı ? ne dersiniz ?

http://urun.n11.com/3d-oto-paspas/mazda-3-2014-ve-sonrasi-3d-kaucuk-havuzlu-siyah-paspas-P100246668

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu fazla hortlatmış olmam umarım. Malum kış gelince aklımıza geliyor böyle şeyler.
Orjinalini almayı düşündüm fakat bu 3D yani kenarları var. bu mu yoksa orjinal servisten alınan mı ? ne dersiniz ?
http://urun.n11.com/3d-oto-paspas/mazda-3-2014-ve-sonrasi-3d-kaucuk-havuzlu-siyah-paspas-P100246668

Fiyat farki nedir bilmiyorum ama gayet guzel gorunuyor linkteki urun.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 saat önce, Holydao :

Fiyat farki nedir bilmiyorum ama gayet guzel gorunuyor linkteki urun.

Fiyat olarak aralarında pek fark yok, yanlış bilmiyorsam orjinal 20 TL kadar daha ucuz. Kafama tek takılan nokta; orjinalinde paspasın sabit durması için delikler var, sanırım bunda yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyat olarak aralarında pek fark yok, yanlış bilmiyorsam orjinal 20 TL kadar daha ucuz. Kafama tek takılan nokta; orjinalinde paspasın sabit durması için delikler var, sanırım bunda yok.

O zaman orjinal olandan yana kullaniyorum oyumu.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

@Holydao linkteki paspası aldım ve beklentimden fazlasını verdi. herkese de tavsiye ederim. 

http://urun.n11.com/3d-oto-paspas/mazda-3-4d-havuzlu-paspas-2013-uzeri-akalite-P129800898

Almak isteyenler 0532 1368710 nolu numarayı almadan önce arasın. ellerinde stok var mı öğrensin. Maşallahları var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu kadar para verdikten sonra orjinal paspas almak daha mantıklı değil mi? orjinaller kötü mü oluyor? merak ettiğim için soruyorum, benimde kışlık paspasım yok ve araştırıyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

38 dakika önce, Montimpex :

bu kadar para verdikten sonra orjinal paspas almak daha mantıklı değil mi? orjinaller kötü mü oluyor? merak ettiğim için soruyorum, benimde kışlık paspasım yok ve araştırıyorum..

Orjinaline de baktım. Şu anki fiyatı 220 TL ayrıca havuzlu değil ve bir albenisi yoktu açıkcası. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Montimpex :

Orjinaller çok geri kalmış bir paspas, içi kare kare ve havuzu yok. Plastik kaliteside kötü ve sert.

Fakat en büyük artısı koku oluşturmayan, çevre ve insan sağlığı açısından çeşitli kansorejen etkisi olan materyaller yok.

Mazda iç konsolunda kullandığı malzemelerini ve diğer ekipmanlarını insan sağlığı açısından en iyi malzemeler ile yapıyor.

Konsol temizliğinde bile kimyasallar kullanmayın, sağlığınız açısından en iyisi bebekler için üretilen mendillerle temizlik yapın...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fiyatı epey zamlanmış. aklımda 170 gibi bir rakam kalmıştı 6 ay önce sorduğumda..durum böyleyse ve koku falan yapmıyorsa 4d paspas daha mantıklı görünüyor..

sevgili AreY konsol temizliği konusunda sana katılıyorum. Ben zaten hiçbir aracıma yıkamacılarda nemli bez harici bir uygulama yaptırmıyorum..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@Mümin tabii ki urunu kullanmis, tecrube sahibi birinin tavsiyesi cok daha onemlidir. [emoji106] Tecrube paylasimlari forumun en faydali yani bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...