Jump to content

2013 Mazda 3 dizel ön Göğüs sökülmesi

dryaprak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce 2013 mazda 3 dizel araç aldım. Araçta 2000 devirden itibaren sürekli bir titreme sesi geliyordu. Forumda yaptığım araştırmada emrullahberat adlı bir arkadaştada bu problem varmış ve Gaziantep mazda akcanlara gitmiş Göğüs sökülüp problem hallolmuş. Bugün bu sebeple mazda akcanlara gittim. oradaki usta bunun için ön göğsü sökmemiz gerek ancak araç daha 3000 km de yeni araç ön göğsü sökmeyelim takarken orjinali gibi olmaz dedi.                  Şimdi sorum şu olacak gerçekten ön Göğüs sökülüp takılınca orjinali gibi olmaz mı? Ya da öğrendiğim kadarıyla ön göğsü sökmek biraz zahmetli garanti kapsamında yapmak zorunda kalacakları için mi bana böyle demişlerdir. Şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam düzgün sökülüp takıldıktan sonra neden problem olsun anlamadım. Youtube'da bir arama yapsanız kullanıcılar bile rahatlıkla söküp takabiliyorlar. Kaldı ki oradaki usta bunun eğitimini almış, defalarca da çıkarıp takmış olması lâzım.

Benim de ön gögüsten çukurlara girdiğimde gelen bir ses var belki çok rahatsız etmiyor ama ben sıkıntı duyarım böyle şeylerden. Çarşamba günü falan göstereceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bana bu şekilde cevap verdiklerinden şüphede kaldım ve mazda genel merkezi aradım ilgilendiler ve bana dönüş yapacaklarını söylediler. söküllüp takıldıktan sonra montaja bağlı yeni sesler oluşacağı endişesindeyim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende de 1750 devirden itibaren tiz bi titreme sesi geliyordu. Şuan ses kesildi. Sorun tam olarak neresinde sizin aracın? ön göğüsün neresinden geliyor ve çözümü nasılmış?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende de 1750 devirden itibaren tiz bi titreme sesi geliyordu. Şuan ses kesildi. Sorun tam olarak neresinde sizin aracın? ön göğüsün neresinden geliyor ve çözümü nasılmış?

hocam forumda "mazda 3 dizel çözülemeyen tıkırtı sesi" yazıp arayın orada hem sorunun detayı hem de cevabı mevcut
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim arabadaki ses göğüs sökülüp giderildi.Ve bir daha oradan ses gelmedi.

779c546843dae06c53541242c06e2e0b.jpg

3f026d9d1f3b3298262a6f125a3f0f08.jpg

636ceef30b3ec6d813b4dcb0f9c0828c.jpg

339fd970c9137d555ceacefc06d3bbdf.jpg

c92bd4906343136e7b7eea644eed938d.jpg

Bir de fotoğraflardan anladığım kadarıyla göğsün tamamı değil de torpidonun olduğu alt kısım ve vitesin olduğu orta bölüm sökülmüş gibi görünüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...