Jump to content

Ve Mazda3'ler Zamlandı

TylerDurden
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Resmi sayfa güncellenmiş ve zamlı fiyatlar eklenmiş. Genel olarak her model 1.250TL zamlanmış gözüküyor.

Başlangıç fiyatı(Soul) 56.250TL olarak güncellenmiş.

Motion 61.350TL , 64.750TL

Reflex  64.600TL , 68.250TL

Power 73.500TL

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zamlandı, zamlanacak derken en sonunda olan olmuş. Yılbaşında da gelecek bir vergi güncellemesi, daha da zamlanmasına neden olacak. Belki bugün yarın satın alacaklar, eski listeden satın alabilirler.

Bu arada hatırlatayım; Konya'da bayinin elinde bir adet beyaz power var.Tek o kalmış elinde. İlgilenen olursa irtibata geçebilirler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

Mazda 3'e zam gelmiş dostlar power 81.800 tl olmuş , bu gidişle audi a3 'ü yakalayacak fiyat olarak . Ama bana sorarsanız a3 ten iyi makina .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biz düşüş bekledikçe her şey zamlanıyor. Dün seat' da zam yaptı bu gidişle sıfır araba almak zorlaşıcak ikinci el araçlara yönelecek insanlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Resmi sayfa güncellenmiş ve zamlı fiyatlar eklenmiş. Genel olarak her model 1.250TL zamlanmış gözüküyor.

Başlangıç fiyatı(Soul) 56.250TL olarak güncellenmiş.

Motion 61.350TL , 64.750TL

Reflex  64.600TL , 68.250TL

Power 73.500TL

genel olarak 1250tl demişsiniz ama bu rakamlar 3500tl civarına denk geliyor..azda değilmiş bnce diğer markalar indirim ve faizsiz kredi kampanyalarını costurduğu bu zamanda zam???ne diyelim hayırlı işler mazdatr

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Parası çok olanın umurunda olmaz, onlar zaten Mazda 3 almaz, Mazda 3 alacak olanlar ya da almaya çalışanlar bizim gibi sabit gelirliler, onlar da alamaz bu fiyattan, anladınız siz ne olacağını, yeni satış rekorları bekliyor Mazda'yı.....

1250 TL Kasım ayındaki zam dostum.... :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Parası çok olanın umurunda olmaz, onlar zaten Mazda 3 almaz, Mazda 3 alacak olanlar ya da almaya çalışanlar bizim gibi sabit gelirliler, onlar da alamaz bu fiyattan, anladınız siz ne olacağını, yeni satış rekorları bekliyor Mazda'yı.....

1250 TL Kasım ayındaki zam dostum.... :)

evet abi kasım 2014te yazılan bir yazıymış.tarihe bakmadan atladım.tyler nikli kullanıcıdanda özür dilerim :dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda diğer firmalar gibi ayda bir zam yapamadığı için (bu stok ve ürün tedariği ile ilgili bir durum ve değişebilir) senede 2-3 zam yapıyor. Haliyle aradaki makas açıldığından yapılan zam göze büyük görünüyor. Aslında ülkemizde tüm araçlar ederinin üzerinde fiyata satılıyor ki bunda kur'un da etkisi var. Bu aralar Mazda 3'e yeni bir zam pardon maliye bakanımızın dediği gibi güncelleme gelebilir :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

allah ..... versin..üretici çalısıyor arge yatırımı yapıyor milyar dolarlık tesisler kuruyor üstüne birde araba üretip bize veriyor karsılıgında 22bin dolar istiyor.bizim ........ devlet 1vida sıkmayan 1evrakta bile kolaylık sağlamayan devlet 25bin dolar haraç istiyor.böyle düzen olur mu böyle vatandaş olur mu nasıl bi cahil sesi çıkmayan ..... bu millet nefret eder oldum vatanımdandan milletimden de.mazda6 mazdausa.com liste fiyarı 21.465dolar.bizim  canımız can değil mi biz ağaçtan mı topluyoruz bu parayı.amerıkan ayda 4bin dolar maaş alırda biz bin dolar alıyoruz.21bin dolarlık arac nasıl olurda 138bin tl fiyata gelir ya.son kurusuna kadar haram olsun sonları ariel sharon gibi olsun istiyorum..550 millet vekilini doyuramadık gitti arkadas..olay sade mazda değil opel ford vw nissan.hepsinin yurtdısı fiyatları komık rakamlarda.DURMAK YOK YOLMAYA DEVAM...

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynen Sayın bosphorus Katılıyorum :) bir de daha buyuk hacimli Araçlara bakın . Devlet daha fazla kazanıyor . Bir araba parası firmaya 2 araba parası devlete :) bu arada hala elmastan vergi almıyorlar :) arabayı satıyorum Adidas alcam [emoji12]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2015 bmw 5.35d 57.100$                   kaynak http://www.bmwusa.com/

2015 mercedes c class 38.400$           kaynak http://www.mbusa.com/mercedes/index

2015 ford mustang 23.800$                kaynak http://www.ford.com/vehicles/

2016 audi a6 46.200$                        kaynak http://www.audiusa.com/models

2015 jaguar xf 50.175$                      kaynak http://www.jaguarusa.com/all-models/xf/overview/index.html

farklı marka ve segmentlerde sıfır ve baz model araç fiyatları..bunlar insanlar için üretilmiş sadece süslü plastik ve boyalı metal.insanlar için çalısır insanlara hizmet eder araba budur ya üretim amacıda budur..ama bizde durum baska biz araba için çalısır arabaya hizmet ederiz.diğer ülkelerde ortalama bir çalısan 2 yılda bunları alabilirken.bizde ömür yetmiyor..şu tablo zoruma gidiyor 

büyük motorlu araçlar inanılmaz komik zaten abi.tek farkı piston çapı büyük başka bir farkı yoktur diye düşünüyorum

cadillac escalade 72.970$kaynak http://www.cadillac.com/build-your-own-luxury-vehicle.html

sahibindende 1 adet sıfır var 310.000$  

belki paketi fln farklıdır bilemem ama arada 237.000$ civarı vergi var.

ya valla bi yatırım yapsak arastırma yapıp arac üreticilerine yeni teknolojiler sunsak devlet olarak sektöre bi faydamız olsa valla gam yemicem herkez beden işçisi değil kafa var bizde devlet alcak tabi hakkını dicem..ya biz bunu çalmıyoruz parasını vererek alıyoruz bulgaristanda gürcistanda sür ama sınırdan içeri girme bizim yollarımıza geleceksen 2araba parası da bize vericen denıyor.ya valla yol kesen teröristler daha insaflı cebınde ne varsa alıp yolluyor bu 2 araba parası almadan peşinide bırakmıyoru arkadaş)))

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi sade güzel büyük araçlar değil problem 

2015 honda civic 18.290$  muhtemelen 1.6 bizdeki araç

2015 toyota corolla 16.950$

hepsi en az 100.000mil (yaklaşık 180bin km eder) 5 yıl garantili halde satılır.gerçekten yazıktır günahtır ya ortalama bir vatandasın ne keyfi varya arabasından baska yılda giderse 1 kez tatil bitti.oda olursa.bizim ülkemiz vatandaşımız fakir zaten paramız değersiz döviz kurundan mahvoluyoruz.ne kadar maaş alıyoruz ki bide 16bin dolar verip araba alıcaz.insnlar kredi çekiyor canından dişinden arttırıyorbuda lazım ama nalet olsun sade keyif değil her aileyede lazım birsey bu araba..bunu bu kadar acımasız halde satılmaması lazım.bloomberg hd kanalında duymustum galıba otomotiv yedek parça ithali otomobil için ödenen paranın 5katına ulasmıs..elın hurdalarıyla kırığı bozuğu çürüğü yaptırıyor millet

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beyler bosuna sikayet etmeyin. Amerika fakir bir ulke elbette oradaki araba Turkiye' den pahali olacak. Hepinizin altinda Porsche var sonra pahali diye agliyorsunuz. Bakin daha once OTV oranlarinda duzenleme yapildigi zaman (zam degil duzenleme yanlis olmasin) arkadas konuyu asagidaki sekilde aciklamisti (videonun tamami bunyeye agir gelirse dogrudan 3:40'a gecebilirsiniz).

Bu arada secimlerden sonra OTV oranlarinda azicik ucundan bir duzenleme daha yapilmasi cok muhtemel 1600 cc'ler icin bilginize.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beyler bosuna sikayet etmeyin. Amerika fakir bir ulke elbette oradaki araba Turkiye' den pahali olacak. Hepinizin altinda Porsche var sonra pahali diye agliyorsunuz. Bakin daha once OTV oranlarinda duzenleme yapildigi zaman (zam degil duzenleme yanlis olmasin) arkadas konuyu asagidaki sekilde aciklamisti (videonun tamami bunyeye agir gelirse dogrudan 3:40'a gecebilirsiniz).

Bu arada secimlerden sonra OTV oranlarinda azicik ucundan bir duzenleme daha yapilmasi cok muhtemel 1600 cc'ler icin bilginize.

fiata binin diyor ondanda %45 ötv + %18 kdv alıyor..derdimiz jaguar,porsche değil fiat alalım ama 42bine değil,avrupada 7-8bin euro ya satılan araçlar bunlar..tabi halkın durumuyla alakasız yaşayınca biz neden lüx alamıyoruz diye dert yandığımızı sanıyorlar.aldığımız araclar aynı kalsın opel,ford,mazda,vw,reno neyse artk sadece eşşek yüküyle vergi alınmasın diyoruz..halkın durumunu bilen insan olsalardı sıfır fiyatı üzerinden vergi uygulanırdı.fakir olup 1.6 alan örneğin(dacia)sadece %18kdv,,zengin olup 1.6 alan(5.20i)kdv+ötv gibi bir düzenleme yapılırdı,ama ne bindikleri araçları kendileri alıyor ne yakıtlarını kendileri koyuyor o yüzden böyle bir sorun oldugundan haberleri bile yok.binin canım fiata binin sanki belediye dağıtıyo fiat dediğin araba 40binden başlıyor.asgari ücreti bin lira yapamadılar daha.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Trafiğe çare olarak sunuluyor ötv siz bilmiyorsunuz. Çok trafik var ülkede ondan öyle diyo. Babam öle diyo :2funny:  :2funny:  :2funny:

"1 vida sıkmadan üreticiden çok para alan devlet" cümlesi işi özetliyor bence.

Materyalist bir anlayışla bakarsak: Araçları nerede sürüyoruz? Yollarda. Yolu kim yapıyor: Devlet. Burada tabi ki hakkını alacak ama üreticiden fazla para almak gerçekten açıklanabilir bir olgu değil.

Avrupalı bunu şu şekilde çözmüş, aracı ucuz satıyor ama eskidikçe vergisi yükseliyor. Çünkü araç teknolojisi (yakıt performansı, güvenlik vs vs.) eski araçlarda günümüzden geride kalıyor. Sonra o eski araçlar çöpe gidiyor ve yenisini üretiyor. Kim üretiyor? Yine avrupalı. Böylelikle sermaye de cebinde kalıyor, teknolojisi de güncel kalıyor. İnsanları da günümüz teknolojisine uygun araçlara biniyor. Sistem böyle çünkü insanları kıymetli, üreticisi kıymetli. Hem üreticiye pazar sağlıyor hem de insanını güncel olmaya zorluyor. Avrupalı aracı araç olarak kullanıyor ama külfetini de sağlayacağı kazancı mevcut. Bizdeki sistem kökten çözüm :D Nasıl olsa üretmiyoruz, bir kere iteledik mi vergiyi daha beli doğrulmaz yenisini almaz. Sermaye de cebimizde kalır. "Eğer illa sermaye gidecekse üreticinin aracı sattığından fazlasını alırız" diyor. 

Dacia BMW olayına gelince devlet bu işe girmekten sakınır. Çünkü ortak bir çerçeve yani standart bir bileşenden para almak ister. Bu da her araçta ortak olan silindir hacmi olayını açıklıyor. Eğer böyle olmasaydı, mesela x markasının dağıtıcısının dedesinin 5. dereceden akrabası milletvekili olur o x markasını lüks olmayan sınıfa sokardı. Burada egzoz emisyonundan vergi alınabilir ki avrupada vergi katsayısının önemli bir bileşeni budur, Burada da insanlar türlü oyunlarla emisyonu düşürür muayeneye girerler. Sonra da bildikleri gibi kullanırlar. Buna örnek benim aklıma 4 silindirli aracımın 2 silindirinin horozlarını sökmek gelmişti :D Yani iyi bir takip gerekir bunun için. 

Bütün bunları mevcut mevzuat üzerinden konuşuyorum. Burada ben de dahil olmak üzere insanlara söz hakkı doğuyor. Bana "işleri ne, yapsınlar adil bir sistem" demek düşer. Değişim her zaman sancılıdır. Bence "Devlet" değişimin sancısını vatandaşına yansıtmadığı kadar "DEVLET" tir. İşleri ne oturup düşünsünler. Biz burada oturup devletin yapısını,mevzuatlarını konuşuyorsak-tartışıyorsak bu da yine "devlet" in suçudur. Düzgün yapsın konuşmayalım diyorum. (nokta) :D

Çok yazdım yine  :2funny:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...