Jump to content

Bu aracı alıyorum Saab 9.3 Aero 2.0 TS

Srkn
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yıllardır içimde bir saab sevgisi var. (10 sene önce amcamın 93 model 9000 cse turbo sunun gazını köklememle başladı herşey ) Tamam mazdacıyız falan ama gönlümde saab ın yeri ayrıdır.2 3 aydır kendime temiz orijinal uygun fiyatlı bir saab 9.3 aero bakıyorum.Bu aracı günlük kullanıcam.

Bir tane buldum.Bu arkadaş 2002 model 9.3 aero 2.0 TS 240hp..

Sahibi ile konuştum full orijinal kazası değişeni ve boyası olmayan bir saab.8 bin civarında masraf yapılmış şanzıman takozları ateşleme kaseti vs vs değişmiş orijinali ile.Fiyat 25.000 dedi pazarlığını yapıcaz tabiki hafta içi aracı görmeye gidicem detaylı bakıcam.En çok kafamı kurcalayan konu günlük kullanımda zorlamadan ne yakar bu araç..

Bu aracı alıcam siz ne dersiniz tavsiyeleriniz önerileriniz ve araç hakkında bilgileriniz varsa paylaşırsanız memnun olurum..

NbvR1Q.jpg

aBObG7.jpg

Y5X7NA.jpg

8E47dA.jpg

DkN0dZ.jpg

m8YWkY.jpg

EEa4Rv.jpg

jYkGW9.jpg

B9p5AV.jpg

2QXV9L.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7.6lt yazıyor fotoğraflarda :) 8-9 yakar bence, turbo falan. Sakin kullanımda en çok düşeceği şehirler arası 6.5lt olabilir. Koltuklar çok hoş görünüyor.  :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Belki çok iyi bir otomobildir ama fabrikalarını kapatıp, üretime son vermiş bir firma neticede Saab. Servis ve yedek parça konusunda zorlanılabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Belki çok iyi bir otomobildir ama fabrikalarını kapatıp, üretime son vermiş bir firma neticede Saab. Servis ve yedek parça konusunda zorlanılabilir.

Yedek parçada sıkıntı hiç yok.Servis gökşenler ve birçok saab özel servisleri var mekanik %65 opel..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu kadar kaliteli arabalar üreten bir firmanın batmış olması hala daha üzüntü verici bir olay. Yeni kasa 9-5 ile mali sıkıntıdan kurtulmaya çalıştı ama düşük satış rakamları ile malesef 9-5 hakettiği başarıya ulaşamadı. Saab güvenlik konusunda da malum çok ileri bir seviyede idi. Saab teknoloji ve güvenlik konusunda o kadar ileriymiş ki ; Ford'un Saab bünyesinde geliştirilmiş çarpışma güvenliği teknolojilerini, yapılmış olan testlerin sonuçlarını, projelerini ve tüm teknik bilgilerini asla satmayacağını ve kendi bünyesinde kullanacağını okumuştum. Geçen yıl Ford'un duyurduğu göğüs yaralanmalarını azaltan hava yastıkları ve kemere monte edilmiş kemer hava yastıkları da Saab'dan gelen teknolojiler diye biliyorum.

Bir arabanın içini uçak kokpiti gibi pilota odaklı şekilde tasarlamaya çalışan ilk firma. Heyecan vereci bir makine. Resimdeki arabada maaşallah yeni gibi duruyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yıllardır içimde bir saab sevgisi var. (10 sene önce amcamın 93 model 9000 cse turbo sunun gazını köklememle başladı herşey ) Tamam mazdacıyız falan ama gönlümde saab ın yeri ayrıdır.2 3 aydır kendime temiz orijinal uygun fiyatlı bir saab 9.3 aero bakıyorum.Bu aracı günlük kullanıcam.

Bir tane buldum.Bu arkadaş 2002 model 9.3 aero 2.0 TS 240hp..

Sahibi ile konuştum full orijinal kazası değişeni ve boyası olmayan bir saab.8 bin civarında masraf yapılmış şanzıman takozları ateşleme kaseti vs vs değişmiş orijinali ile.Fiyat 25.000 dedi pazarlığını yapıcaz tabiki hafta içi aracı görmeye gidicem detaylı bakıcam.En çok kafamı kurcalayan konu günlük kullanımda zorlamadan ne yakar bu araç..

Bu aracı alıcam siz ne dersiniz tavsiyeleriniz önerileriniz ve araç hakkında bilgileriniz varsa paylaşırsanız memnun olurum..

Hayırlı uğurlu olsun, gerçekten memleketimde kıymeti bilinememiş, hatta sadece memleketimde değil, dünyada bilinememiş (ki batmış bir firma) muhteşem bir makina.Ancak yakıt olarak yol bilgisayarındaki ortalamaya kanmayın. O araç istanbul şehiriçi trafiğinde 11,5-12 lt den aşağı kesinlikle yakmaz.Şehiriçi-şehir dışı karışık ortalamanız 9-10 civarı olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı uğurlu olsun, gerçekten memleketimde kıymeti bilinememiş, hatta sadece memleketimde değil, dünyada bilinememiş (ki batmış bir firma) muhteşem bir makina.Ancak yakıt olarak yol bilgisayarındaki ortalamaya kanmayın. O araç istanbul şehiriçi trafiğinde 11,5-12 lt den aşağı kesinlikle yakmaz.Şehiriçi-şehir dışı karışık ortalamanız 9-10 civarı olur.

Sahibinin söylediği şehir içinde 50 krş sıkışık trafiğe girdinmi dur kalklarda tüketim seni üzer dedi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok farklı bir karakteristiği var Saab'ın, kadranda bile uçağa gönderme yapmışlar,  hayırlı olsun şimdiden ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...