Jump to content

KIZIM DOĞDUUUU :)

Dündar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Eveeet arkadaşlarım abilerim erkende olsa kızım dünyaya geldi , annesini baya üzdü verilmiş sadakamız varmış eşimi neredeyse kaybetme derecesine geldik çok zor bir üçgün geçirdim ama mutlu sona ulaştık, eşimde bebekte şu an hastendeler bekliyoruz düzelince eve çıkacaklar.

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 50
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

3

• Mücahit

3

• Dündar

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

:) maşallah yaa dünya tatlısı bu:) Dündar ustam, Allah analı babalı büyütsün inşallah..   :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

çok şeker şey bu yaa :) maşallah:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maşallah,Allah analı-babalı ,sağlıklı uzun ömürler versin Dündar Ustam. :nazar: İnşallah sadece bu üzdüğüyle kalır ilerde bir daha üzmez sizi  bu şirin bebek. :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi buuuuuu  mükemmmeellll bir şey yaaaaaaaaa  ben aşırı derecede çocuklara düşkünüm... 1574875471 kere maşşallahhhhh  :nazar: Allah acı günlerini göstermesin... analı babalı büyütsün ... Yengemi üzdüğü için de kızdım ama,yengemizin de sağlığı en kısa zamanda düzelir inşallah  :nazar:  :nazar:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:nazar:Dündarcığım maaşallah diyeyim, uzun ve sağlıklı bir ömür sürer ve aileniz için hayırlı uğurlu bir evlat olur inşallah, eşine de geçmiş olsun dileklerimi iletirsin lütfen... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...