Jump to content

XCarLink - USB Memory MP3 Player

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 2 ay sonra ...

Geçen gün aldığım 8 GBlık USB yi bu akşam XCarLink'e taktım ve sorunsuz çalıştı. Deneme amaçlı olduğu için sadece bir dizin vardı . Zamanım olunca 10 tane dizin ile deneyeceğim ki sanırım sorunsuz onları da çalar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Geçen gün aldığım 8 GBlık USB yi bu akşam XCarLink'e taktım ve sorunsuz çalıştı. Deneme amaçlı olduğu için sadece bir dizin vardı . Zamanım olunca 10 tane dizin ile deneyeceğim ki sanırım sorunsuz onları da çalar..

alaaa alaaa :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Doldur sen abi o disci :) Değiştire değiştire dinleriz bi ara yola gidersek :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

önce senden habersiz bi kıbrıs yapalım arkadaşlarla sonra düşünürüz :D :D

Konuştuğumuz gibi değil mi abi planda bir değişiklik yoktur herhalde :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

önce senden habersiz bi kıbrıs yapalım arkadaşlarla sonra düşünürüz :D :D

abi otelde yer ayırttım az önce gitmeden telefonlaşırız ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

güzeel  alaa sabah 4 gibi çıkarız yola ancak gideriz akşama kadar yüzerek :D

şortumu ve paletimi alıyorum yanıma  :2funny:  başka bişey lazım mı abi ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zamanım olunca 10 tane dizin ile deneyeceğim ki sanırım sorunsuz onları da çalar..

8 GB USB de 10 tane dizin ile de gayet güzel çalıştı. :) Ben yakın zamanda bir tane daha USB alıp arabaya koyayım onu da :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

http://cgi.ebay.com/Bluetooth-MP3-Xcarlink-for-HONDA-Accord-Civic-FRV-City_W0QQitemZ220289981929QQcmdZViewItem?hash=item220289981929&_trkparms=72%3A1209%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14

150$a  xcarlinkin bluetooth hands-free arac kitli modelini alirsin hocam ebay sagolsun.

2011 e kadar beklemene gerek yok 2 haftada elinde olur.

98 dolar satis fiyati oldugundan gumruge takilma ihtimali de soz konusu degil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Merhaba,

Eski Toyota'cı yeni Mazda'cıyım bende :) Vira bismillah diyerek Diyarbakır'da satılık olan 2 Mazda'dan birini aldım. (2004 Model Mazda 3 Comfort, yepisyeni, cillop, ateşli, hızlı) :)

Bu Xcarlink'ten bende istiyorum ama Diyarbakır'dayım. Mazda servisi takamayacağını söyledi ama bu cihazdan haberleri yok sanıyorum.

Bu konuda nereden alabilirim, nasıl edinebilirim, sadece 6'lar için mi üretilmiş yoksa 3'lere de uygun mudur sorularının cevaplarını arıyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...