Jump to content

XCarLink - USB Memory MP3 Player

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Teşekkürler Uyumsuzelement,

Ancak Xcarlink Türkiye'de sadece Audi A3 için örnek montaj yazılmış. Sizin verdiğiniz video dosyası da çalışmıyor. Montaj için yardımcı olabilir misiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Xcarlink Koşuyolu Merser de sorunsuzca Mazda3lere takıldı. Eğer aklınızda bir şüphe varsa oraya sorabilirsiniz. Sonuçta sadece konsol sökülüp teybin arkasındaki sokete Xcarlink'in soketi takılıyor.

Kadir: consol kelimesi Türkçe karakterlerle konsol olarak düzeltildi :)

Edit2: Allah'ım Kadir moderatörlük yetkilerini kullanmış :D Bugünleri de gördük :D

Edit valla son: Sen duuurr, bunlar daha iyi günleriniz :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

mazda3 ün montajı çok kolay ben kendim yaptım. servis bilmiyoruz yapamayız vs bahane uydurursa söyleyeceğin tek şey cd player ı yerinden çıkarın de çıkınca da arkasındaki aux girişine xcarlinkin ucunu tak hepsi bu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 3 te de oylemdiri bilmiyorum ama Mazda 6 lar icin 2005 ve oncesi modeller icin teybin ici acilip orada bir jumper kisadevre yapiliyor. Ust modeller icin dediginiz gibi sadece arkadaki sokete baglanti yeterli

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Mazda 3 te de oylemdiri bilmiyorum ama Mazda 6 lar icin 2005 ve oncesi modeller icin teybin ici acilip orada bir jumper kisadevre yapiliyor. Ust modeller icin dediginiz gibi sadece arkadaki sokete baglanti yeterli

3lerde hiç bir işlem yapılmadan direk takılıyor
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Auxa direk baglayacaksaniz xcarlink almayin hocam.

gidin basit bi mp3 player alin

xcarlinkin espirisi direksiyon ve teyp ustunden olayi kontrol edebilmek.

aux girisi sadece ses girisidir. boyle kontrol edebileceginiz bir giris deigldir.

xcarlink te o sekilde calismaz. cunku xcarlinke basla dur cal vs komutlarini teyp gonderir. bu yuzden arkadaki girise baglamaniz sart.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

haa telefon demişken bak nokia nın bir modelinde şu çakmaklıga takılan müzik aleti fm transmiter özelliği olanlar var listeyi ayarla teypten de radyo frekansını kablosuz olarak göndersin ( fm transmiter bluetooth değil ayrı bir frekans doğal olarak ayrı bir donanım farkı)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o da war tabi unuttum ben anten durumu :) o zaman kadir abinin dediği 1TL lik jac ve multimedia bir cihazla sorunu halledilebilir hale getirebilirsin savaş abi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bizim arkadaş nokia'nın bi tel.ini almış tam anlamam ama bu bahsettiğiniz özellikler var.herif navi.yi açıyo gideceği yere gidiyo.mp3-4 falan bişeyler bahsetti.600 tl civarıydı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Bende de bundan var :D

http://www.piranha.web.tr/Website/Products.aspx?ProductID=395

Tabi istanbulda pek işe yaramaz gibi, ses kalitesi de xcarlink i tutmaz herhalde ama çok ta kötü değil. 30tl civarına bimeksten almıştım, usb girişi kart okuyucu ve aux girişi falan var kumandası var güzel fiyatına göre, büyük ekran vs.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Burak bu piranha'da aynı işi görüyormu

Tam olarak değil. Biri radyo dinler gibi dinliyorsun, diğerinde CD çalar gibi dinleyip kontrol edebiliyorsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Transmitter denilen bu çakmaklığa takılan şeyler ses kalitesini fena bozuyor. Benim CD'ler içerde sıkışık kalınca mecbur bir tane edindim ama pişmanım aldığıma. Vakitsizlikten gidip çıkarttıramıyorum CD'leri. Bakalım ne kadar sürecek bu işkence...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...