Jump to content

XCarLink - USB Memory MP3 Player

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

eski mazdamızda kaset çalar vardı, kasetten mp3 cak girişine çeviren dönüştürücüm vardı mp3 player yada discman baplayıp kullanırdım, cd çalar olunca tek çözüm xcarlink kullanmak oluyor yada usb girişli oto teybi almak

How-to-cure-car-cassette-adapter-quotauto-revers.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D :D ben eve kaldırdım işlevini tamamladı artık, babamda yolda müzik dinlemez, artık yeni alacağım aracım için küçük çaplı birşeyler düşünürüm :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260712349519

Arkadaşlar bu parçayı 2003 model Mazda 6'm için iki hafta önce internetten sipariş ettim ve dün elime ulaştı.. Xcarlink ile aynı işlevi görüyor ancak biraz daha hesaplı geldi bana..

Montaj aşamasında biraz bi sorun yaşadım (teybi sökerken biraz bi zorlandım) ancak bugün o sorunları da hallettim ve aygıtla beraber araba teybim uyumlu bir şekilde, kardeş kardeş çalışıyorlar.. Mantık tamamen XCarLink ile aynı. Ses kalitesi de CD ile eşdeğer sayılabilir...

Ben bu aygıtı almadan önce CD çaları kullanamayacağımı düşünüyordum ancak kullanılabiliyormuş, yani hem cd hem de mp3 dinleyebiliyorum..

böylece fm transmitter zulmününe ve arabamın her tarafına dağılmış cd kirliliğine de son vermiş oldum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Avea bu aldığın DMC carlink sana kaça mal oldu?

memnun musun?

montajı kolay mı?

mazda 3e olur mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

49€ + kargo ücreti.. tüm masrafım bu oldu.. onun dışında montaj biraz sıkıntılıydı benim için. Teybi yerinden çıkarma ve teybin devresi üzerinde modifikasyon (kısa devre) yapmam gerekti. Kendi açımdan biraz zor gelse de şu anda dört dörtlük kullanıyorum. Gayet de memnunum..

mazda 3'e de olur yazıyor sayfasında. ancak dediğim gibi benim mazda 6'm var ve çalışıyor. Mazda 3 için ben birşey diyemeyeceğim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Avea,

Ben bu ürünü alacam. Ancak sadece bu sitede ebay.de var bu fiyata. Diğer yerlerde daha pahalı. 49 Euro + 8.5 Euro ödeyeceğim anladığım kadarıyla. BEnim sormak istediğim şey kutu içinde montaj için gerekli herşey kablo, vs. geliyor mu?

Bi de (bunu daha önce sormalıydım). USB belleği takınca sorunsuz okuyor mu sende? Direksiyondan kumanda edebiliyor musun? Bu aleti (DMC Adapter) nereye koydun? Torpido gözüne mi?

Çok soru sorduysam kusura bakma:) ebay. de almanca, google translate kullanıp üye olcam. İngilizce ebay sitesinde yok maalesef.:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda3 lerde, eski kasalarda solda bir yer vardı. Ben Mazda6 da aşağıdaki gibi taktım, zaten bir tane kablosu var o da teybin arkasına giriyor. Direksiyon kumandaları da kullanılıyor.

Ekranda da EX yazıyor CD yerine

ornek03.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Cihazdan ben de aldım, ancak henüz taktırmadım. Bu cihazı takınca artık cd dinleyemeyecek miyiz? cd ile xcarlink arasındaki geçiş nasıl oluyor?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Kolçağın altındaki büyük göze kurdurdum Herterde. Elektrik ustası da çok ilgiliydi, sağolsun. Kendi malı gibi çok titizlikle uğraştı. Flashı taktık çalışmadı. Önce flashı biçimlendirmek gerekiyormuş. Klasör yapısı cd01, cd02 şeklinde adlandırılıyor. Araca kaç cd takılabiliyorsa en fazla o kadar klasör yaratılabiliyor ve bir klasörde en fazla 99 mp3 olmalı. Bu durumda 6'lı cd changer olan araçta 6x99=594 mp3 dinlenebiliyor.Klasörleri cd olarak benimsiyor. Bellekte ve klasörlerin içinde başka hiçbir veri olmamalı. Benim araçta mode tuşu yok, cd tuşuna basıldığında xcarlinke geçiliyor. Tekrar basıldığında cd'ye geçiyor. Xcarlink çalışır durumda iken belek takıp çıkartma kesinlikle yapılmamalı. Ses kalitesi gayet güzel. Takılma falan olmuyor.İleri geri sarma, şarkı adını görme olayı olmuyor. Klasörler ve şarkılar arasında ileri geri geçiş yapılabiliyor. Kapanıp açıldığında şarkı kaldığı yerden devam ediyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Cihazdan ben de aldım, ancak henüz taktırmadım. Bu cihazı takınca artık cd dinleyemeyecek miyiz? cd ile xcarlink arasındaki geçiş nasıl oluyor?

ne kadara aldınız?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bursa'dan 90 euro'ya sipariş ettim. Kargo parası da ödemedim. Sdkart okuyuculu olanı 100 euro. Benimki sadece aux ve usb okuyor. Ama yanında usb-sdkart çeviricide koymuşlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bilgide yanlislik var. Ben cd09 a kadar olusturdum bir problem cikmadi. Hatta sanirim cd00 da olusturulabiliyor boylece toplam 10 dizin, 990 sarki calabiliyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...