Jump to content

Yay+Hava filtresi

tarikumac
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 144
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

9

• NeBiAnd

20

• tarikumac

14

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

4 kişinin kilosuna bağlı. ;D

3 kişi x 75 kg. = 225 kg.

4 kişi x 56 kg. = 224 kg.

4 ki,şi oturup + biraz bagaj yükü tabi biraz daha çamurluğa gömülüyor fakat bir problem olmaz yayların belirli yük basıncında sertleşme yani daha fazla izin yaylanmayı önlüyor biraz.Kasislerde biraz çapraz alacan.

peder 109 kg dede 90 kg dielerinide 65 den saysak  bana gelmessss  :2funny: :2funny: :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu durumda zaten 4 kişi arkaya sığmaz Bülocan.Ancak Sevili araya sıkıştırırsın. ;)109+90 kg.'lık elemanların çaplarını hesaplarsan mümkün görünmüyor. :P

Yani 109 + 90 + 49 = 250 kg.Bu durumda kurtarırsın paçayı. :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bu durumda zaten 4 kişi arkaya sığmaz Bülocan.Ancak Sevili araya sıkıştırırsın. ;)109+90 kg.'lık elemanların çaplarını hesaplarsan mümkün görünmüyor. :P

Yani 109 + 90 + 49 = 250 kg.Bu durumda kurtarırsın paçayı. :tey:

neyse ilk planda lcd ye yogunlaşayım
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu yay olayını benimde canım çok çekiyor ya  8:)

Ama işte geçen yaz tatile 2 aile gittik bagajda ağzına kadar dolu..Öyle bir durumda sakat olur diye düşünüyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

jantla beraber yay alıcam nasip olursa ama ben baska bi çözüm yolu geliştirdim.. okul dönemi boyunca jantlı yaylı dolasıp yaz tatiline girince kompile eskileriyle deişcem hem yayları hem jantları :D güldüüme bakmayın cok ciddiyim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

jantla beraber yay alıcam nasip olursa ama ben baska bi çözüm yolu geliştirdim.. okul dönemi boyunca jantlı yaylı dolasıp yaz tatiline girince kompile eskileriyle deişcem hem yayları hem jantları :D güldüüme bakmayın cok ciddiyim :D

o iş yaş İrfan,çıkar aklından onu  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o iş yaş İrfan,çıkar aklından onu  :)

niyeki abi, nasıl bi sakıncası olabilir ki ??? birini cıkartı diğein takıyorum.. bu 2.el az kullanılmıs dedikleri yayları bile satıyolar, onlarda eskileri takmıs oluyo ama yanlısım mı var :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ulen uğraşılır mı o işle,çıkar tak  8:)

haa ondan mı :D ben urasmicam ki abi nasıl olsa, her işin elemanı var gidr değistirtirim nolcak..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

niyeki abi, nasıl bi sakıncası olabilir ki ??? birini cıkartı diğein takıyorum.. bu 2.el az kullanılmıs dedikleri yayları bile satıyolar, onlarda eskileri takmıs oluyo ama yanlısım mı var :(

zor iş diye şey ettim İrfan yoksa bi sakıncası yok,devamlı kurcalancak yani ne bileyim  8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onu biliyorum yav, ben daha basit bir şey var sanmıştım şöyle iki kademeli falan..... :)

walla benm arac su an 3 kilik 4. kişie gerek kalmadan surtuyo ztn ama son limit ben + 2

brs durumu toparlarsam 2 kişilie dondurcem skunk2 coil ower aldm $ yok taktıramıyorm ama takınca yerle bir olcak su an 6 cm dusuk skunklarla 10 cm i hedefliorz

ama en buuk oselliii istediim an yarm saatlık uuras sonucu kendim 10cm geri yukseltebilicem :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...