Jump to content

Yay+Hava filtresi

tarikumac
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

sonunda bıgunde fıltre kıtıyle yayları hallettık ıkısınınde arabaya farklı farklı katkları var

ama oncelıkle bıraz motordan tatlı ses ve tokluk almak ısteyenler acılen aır ıntake olayına baslasın onun dısında arabanın sporluguna sporluk katmak ısteyenlerın ıse yaydan vazgecmesın:)

fıltrenın arbaanın cekısıne katkısı cıddı fazla

fıltre kıtını 145 euroya aldık ıscılık falan vermedım

yaylarında fıyatını solemıstım 255 +50 takma dıe

sımdı resımlerı gonderelım:)

yaylar cokbellı olmuyo telefondan cektım ama yer oturusnu gorebılıomusunuz bılmıorm.bu arada fıltre yaptırıcaklara tavsıyem ben bunun ucunu deıstırıcem kesınlık tam karbon fıltre alın cok farkedıyo hem fıyattta hem performans ve seste sımdılık boyle ıyı:)

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 144
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

9

• NeBiAnd

20

• tarikumac

14

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Tarik Hayırlı uğurlu olsun :nazar: güle güle kullan ..

Yayı biraz da gösterenjant oluyor sanırım. İleride jant işine girersen yay daha bir anlam kazanacak kesin yine de açıkça belli oluyor özellikle ön lastiklerde

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ahmet orası öyle ama,jantsız yay çok garip duruyo yaa  8:)

tuncanın arabası yaylı ama jantı yok bana bi tuhaf gelmedi ama ben direk yaya karşı bi insan olduğum içinde öyle olabilir yay tak 18" jant tak sonra traktöre bin :D bana uymuyo

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

jant alırsam yarı krom alcam ole parlak jant takmam:)

hepınız saolun ayrıca su bızım jantlarla barısın o jantlara ne hondacılar opelcıler hasta haberınız yok

ayrıca 4 mılyarlık bı odenek bulursam rx8 jantı ve lastıgı koydurucam.)

cılgınlık dız boyu:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

eeee abi artık seni guzu ya bi kanat takmakta lazım:) kanatlandır şü canavarı.:)

kartere redbull doldursa yeter kanatlanır o zaman :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu jant senn araca 10 numero :D  :clap::tey:

bu arada bisim arkadaş 2003 honda civic sedan a bunun 19" olanını koydu yannıs olmasn 19 !!!

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet sürtüyo... bi de araba sertleştiği için çukurlu izmir yollarında dan dan dan diye gidince sıkıntı yapıyor fakat araba taş gibin olur (koni)  8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...