Jump to content

LCD Ekran DVD vs.

Guest uyumsuzelement
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

geri görüş kamerasından baktığında arkadaki arabanın plakası normal mi görünüyor ters mi?

ters galiba dikkat etmedim istersen komple görüntüyü ters ceviriosun ekrandan :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o ayrı bi kameraymıs geri görüşten farklı  aklımda ama cokta gerekli gelmedi bana

öne doğru kafadan park ederken lazım olur bence tampon nun alt bölümüne monte ettinmi kaldırımla ön tampon arasındaki mesafeyi daha iyi görürsün.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

öne doğru kafadan park ederken lazım olur bence tampon nun alt bölümüne monte ettinmi kaldırımla ön tampon arasındaki mesafeyi daha iyi görürsün.

ben park sensörü yüzünden normalde gözüm kapalı girecegim yerlere giremez oldum  bide onu taktırırsam hiç park edemem :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

iyidir iyi sen genede bi düşün, ulusoy otobuslerindeki gibi giderken asvaltı izlersin:D

tabi tabi artık camdan bakmıcam hiç direnk ekrandan kullanacam arabayı :geyik:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

ters galiba dikkat etmedim istersen komple görüntüyü ters ceviriosun ekrandan :D

normal kameralarda görüntüyü çevirme özelliği olmadığı için ekrana gelen görüntüde plaka ters ve direksiyon sağdaymış gibi görünüyor ya o açıdan sormuştum ;)

hayırlı olsun, güle güle eskiteme :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

normal kameralarda görüntüyü çevirme özelliği olmadığı için ekrana gelen görüntüde plaka ters ve direksiyon sağdaymış gibi görünüyor ya o açıdan sormuştum ;)

hayırlı olsun, güle güle eskiteme :)

ekranda var cevirme özelliği, saol darısı yaşlı başlı gövel ördeğe O0
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tabi tabi artık camdan bakmıcam hiç direnk ekrandan kullanacam arabayı :geyik:

erdoğan nın mersedesinde var öyle bi özellik, fena mı mazda yı daha da gelişmiş yapmanı öneriyom :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

ekranda var cevirme özelliği, saol darısı yaşlı başlı gövel ördeğe O0

ondan önce abs-kilima-hava minderi, sanruf ve esepe sistemlerini ekleyeyim ondan sonra düşünürüz ;):)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bülent abi hayırlı olsun  aslında koyacak bir garaj bulsam bende düşünüyorum ama lantisde ekranı gizleyecek sistem yok orta konsolda duracak eşşek gibi basbas anıracak beni çalın diye  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun Bülent :) (aha biraz yontuldum sanırım :D ) Bundan sonra sana geliriz film izlemeye :D

popcorn ları hazırlayın Bülent abi nin kuzusunda sinema keyfi başlıyo.:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

sagolun arkadaşlar ,denemek için transformers ı  divx ten dvd ye cevirerek ve alt yazı ekleyerek yazdırdım seste görüntüde yazı boyuda tam kıvamında olmuş valla,şimdiki projem kola,frigo otomatıyla mısır patlatma makinesi entegre etmek araca :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...