Jump to content

LCD Ekran DVD vs.

Guest uyumsuzelement
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

ayrı gibi duruyo ama navigasyonlu modeller için kalıptaki yer o bence eğer arabada navigasyon yoksa ekstra bi işlem yapmıyolar dökümde direk kapıyolar gibi geliyo bana

o zaman ahmet nasreddin hocanın dediği gibi 99 u veren 100 üde verir kestiririz ucundan accık :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 6 da da yekpare gibi duruyor oradaki kısım ama konsolu açınca alttan 2 vida ve 1-2 tırnakla tutturulduğunu görüyorsunuz. Tahmin ediyorum benzer birşey vardır. Bu kadar dert edeceğinize açıp sorsanıza bir servise :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Mazda 6 da da yekpare gibi duruyor oradaki kısım ama konsolu açınca alttan 2 vida ve 1-2 tırnakla tutturulduğunu görüyorsunuz. Tahmin ediyorum benzer birşey vardır. Bu kadar dert edeceğinize açıp sorsanıza bir servise :D

servise ne gerek inip baktım aradaki birleşme cizgisinden baris sekilde esniyor parcalar birbirinden bagımsız halde ben eminim ayrı parcalar olduklarına en azından benimkinde öyle :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Ulen 3 senedir bindiğim arabanın konsolünü hatırlamıyorum şimdi. :o Şeytan diyo git otoparka bak ama yol uzun yemiyor. ;D

ben baktım sıkma canını :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sende yaklaşımımızı anlamamışın burak abi sen arıycan sorucan buraya yazıcan biz burdan biyere gidemiyoruz :D

Arabam Mazda 3 olsa şimdiye kadar 10 kere sormuş 1 kere de söküp baktırmıştım ama şimdi açıp abes birşey sormaya çekiniyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Arabam Mazda 3 olsa şimdiye kadar 10 kere sormuş 1 kere de söküp baktırmıştım ama şimdi açıp abes birşey sormaya çekiniyorum :D

biliyorum bize cok gıpta ediosun ama napıcan işte kıytırık bi m6 ya binion :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Ne bilem senin ki 2007 belki farklıdır diye. ;D

e biraz farklı tabi sogutmalı torpido  meyve sebze saklamak için ideal birde orta konsola meyve presi koymuşlar taze meyve suyu içmek harika  :2funny: :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

e biraz farklı tabi sogutmalı torpido  meyve sebze saklamak için ideal birde orta konsola meyve presi koymuşlar taze meyve suyu içmek harika  :2funny: :2funny:

Benimkinde ama hemen direksiyonun yanında gazoz kapağı açıcağı var.Var mı sende he.. :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Benimkinde ama hemen direksiyonun yanında gazoz kapağı açıcağı var.Var mı sende he.. :tey:

var onun yanında da gazı kaçan içeceklere co2 basan bi düğme var sende yoktur tabi bundan:d

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

My US diye bir site var(http://www.myus.com/ )Oradan posta kutusu satın alıyormuşsun.Ve Amerikadan almış olduğun birşeyi oranın adresini veriyormuşsun.Ordanda Türkiyeye 1-2 günde sana geliyor.Bunu neden yazdım.Şimdi her mal Türkiyeye gönderilmiyor.Böylelikle istediğin yerden alışveriş yapabiliyorsun.Birde orayala( My US)irtibata geçip fatura fiyatını 100 doların altında gösterebiliyormuşsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

My US diye bir site var(http://www.myus.com/ )Oradan posta kutusu satın alıyormuşsun.Ve Amerikadan almış olduğun birşeyi oranın adresini veriyormuşsun.Ordanda Türkiyeye 1-2 günde sana geliyor.Bunu neden yazdım.Şimdi her mal Türkiyeye gönderilmiyor.Böylelikle istediğin yerden alışveriş yapabiliyorsun.Birde orayala( My US)irtibata geçip fatura fiyatını 100 doların altında gösterebiliyormuşsun.

alıyomuyus şimdik ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...