Jump to content

LCD Ekran DVD vs.

Guest uyumsuzelement
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bülent Abi arkadslar bi görmek istiyo de emin deiller ürünün Türkiye ye girebileceginden falan diede ekle.. sonra deki sen bi bana uygun fiyattan yap bi güzellik eger bi problem olmazsa dierleride alacak de hatta cagır gelsin foruma Filip gibi takılsın o da bi süre anlatırız derdimiz falan fişman..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bülent Abi arkadslar bi görmek istiyo de emin deiller ürünün Türkiye ye girebileceginden falan diede ekle.. sonra deki sen bi bana uygun fiyattan yap bi güzellik eger bi problem olmazsa dierleride alacak de hatta cagır gelsin foruma Filip gibi takılsın o da bi süre anlatırız derdimiz falan fişman..

dedik olum onları gümrük işini falan adamda düşük yazarız faturayı garanti veremem ama gümrükte takılırsada düşük bedele göre ödersin diyor
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...
Guest uyumsuzelement

vista yükledikten sonra yolda msn'e de girersin artık :D

bilgisayar fikrinden vaz gectim bi navi kaldı onuda usta arastıracak benim için
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bilgisayar fikrinden vaz gectim bi navi kaldı onuda usta arastıracak benim için

tek eksik direksiyon kumandası dimi?? ahh mermerler adam olaydıda getirebileydi böyle şeyler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

tek eksik direksiyon kumandası dimi?? ahh mermerler adam olaydıda getirebileydi böyle şeyler.

sesi kumanda ediyok gerisi aletin kendi kumandasından :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

bide yapmışken ön tamponada kamera tak:) mersedes lerdeki gibi ne olur ne olmaz:D

o ayrı bi kameraymıs geri görüşten farklı  aklımda ama cokta gerekli gelmedi bana
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...