Jump to content

Volkswagen TIGUAN

NeBiAnd
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 53
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

11

• Kado

6

• x-rayted

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

valla siz bırakın tiguanı, outlanderı.. dodge nitro harika harika :) haftasonu bizzat bindim kullandım gördüm..2008 model, cillop gibi, hemide 58-60 civarı fiyatları, 30.000km civarı satılık olanları.. fıstık fıstık.. 60 civarı parası olanların alabileceği en güzel jiplerden..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

valla siz bırakın tiguanı, outlanderı.. dodge nitro harika harika :)

ya git Helin yaa...

önden arkadan duvara toslamış gibi saçma sapan bir görünüşü var. 180km. ile son hızı sınırlandırılmış. Üstelik Çin'de montajlanıyorlar. Yani bir nevi Chery sayılır. Ha bir de, TR.'ye gelen Nitroların büyük çoğunluğunda fabrikasyon hatası olduğunu okumuştum. Son olarak, yüksek hızlarda aşırı şekilde fitillerden rüzgar sesi alıyormuş içeri.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla siz bırakın tiguanı, outlanderı.. dodge nitro harika harika :) haftasonu bizzat bindim kullandım gördüm..2008 model, cillop gibi, hemide 58-60 civarı fiyatları, 30.000km civarı satılık olanları.. fıstık fıstık.. 60 civarı parası olanların alabileceği en güzel jiplerden..

Helin Nitronun 2.0 dizeli yok. 2.8 litre dizel..Yıllık vergisi adamı batırır.3630 TL yıllık vergisi var. O para kabaca benim tüm yıllık yakıt tüketimi+ MTV+kasko ve zorunlu sigortama denk geliyor...Bu arabalar bu yüksek MTVleri nedeniyle talep görmezler bu sebeple çok ucuzlar.Yukarıda verdiğim outlander bile 1700 olan yıllık vergisi nedeniyle bu kadar ucuzlamış durumda..

Ayrıca tüm dodge arabalrı yani nitro, caliber ve journey dıştan çekici olmakla iç mekanları sapına kadar amerikan, oldukça kalitesiz iç mekan malzemeleri ve özensiz işçilikleri ile çok itici..En kötü koreli bile onlardan daha iyi...

Ayrıca 2.8 dizelleri 177bg ki vw nin bmwnin 2.0 dizlelleri bu güçte..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tiguan konusunu mahvetmiş olacam, kusurua bakmayın ama bi kaç gündür sorento deniyorum.. ya hiç güven vermiyo bu jipler.. çok yavaş kullanmak gerekiyor.. cherokee, mercedes ml gibi değil hiç.. sorentonun hafifliğinden kaynaklanıyor sanırım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Helin sana bunu verelim gerçekten ağır :) Türkiyede tek...

Bir sabah mazda2 ye binerken bizim sitede karşımda gördüm. Plakadan kimin olduğunu anlayacak mısınız bakalım?

DSC00236.jpg

DSC00237.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu bir FORD FLEX 7 kişilik...manyak büyük bir crossover.

http://www.fordvehicles.com/crossovers/flex/?referrer=http%3A%2F%2Fwww%2Eford%2Ecom&glbcmp=ford|vehicles

Sahibi RAHMİ KOÇ...Rahmi Koç FORD grubu dışında arabaya binmiyor bildiğim kadarıyla ortak oldukları için hatta Bill Ford III bazen geliyor onu ziyarete . Korumalarından biri bizim orada oturuyor bazen RKun arabaları ile geliyor adam..Ama bana 1 tur için bile vermiyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hadi gözün aydın

eyvallah saol :) kaporayı verdik bizim 407 yi de verip üstüne saycaz öyle anlastık.. 1.4tsi 150 hp, tuz grisi diye bi renk ki bizce en güzel rengi oydu.. bundan sonraki vergi işi güzel oldu motorun 1.4 olması itibariyle.. youtube daki videolardan izledigim kadarıyla da arazi performansı gayet iyi, özellikle karlı buzlu yollarda falan.. cam tavan ve xenon far dısında full arac,, deri koltuk, 6.5"lcd ekran, otomatik cift bölgeli klima, park asistanı ki arac kendisi park ediyomus, 17"jant ve 235 taban lastikler var, onun dısında tcs, esp, abs falan fişman aklıma gelmeyen bi takım zımbırtılar.. işlemler halledilip aracı alınca fotolarını ve nacizane görüslerimi eklerim..

edit:: şu videoyu buldum, renk olarak bu.. aslında tam emin degilim cünkü 2 renk var birbirine cok yakın, biri tuz grisi digeri kaya grisi ama büyük ihtimal renk bu.. cam tavan ve xenon haricinde birebir aynısı.. fazlalık olarakta bizimkinde ön panjur ve camların kenarları boyunca uzanan krom cıta var..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırlı olsun...

Doğuş bunları fahiş fiyatla satıyor. Araba 1.6 altı olmasına rağmen bu segmentte 1.6 altında rakip yok ...

FORDun 2010 da 180 bg lik 1.6 T ile cevap vereceği söyleniyor..

tamam vergi avantajı var ama mesela bir CRV den ne kadar ucuza geldi merak ediyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hakikaten zevksizlik ürünü bir arabayı beğenmişsin tebrik ederim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...