Jump to content

Mazda 6 [2008]

Uygar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

güzel olmuş paylaşım için sağolasın Özhan abi  O0

piyasaya çıktığında  burdaki 6 ların fiyatı iyice düşer bende hedefime biraz daha yaklaşırım :D

not: Almanyadaki tüm mazdaların plakaları  niye lev  ile başlıyor Leverkusen den başka yerde mazda kullanmak yasak mı ????

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 315
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

40

• Uygar

21

• Gökhan

24

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Bu konu bir yerlerde de geçti. Ben diyorum. Bizi kandırdılar. Mazda aslında Capon değil Alman malı. Ve Leverkusende üretiliyor. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Güleceksin abi ama ben SW'ye bayıldım. SUV görüntüsü verdi bana.

Yok gülmem niye güleyim, ben astra-vectra benzerliğinden dolayı arkayı sevmedim, yoksa önden güzel..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok gülmem niye güleyim, ben astra-vectra benzerliğinden dolayı arkayı sevmedim, yoksa önden güzel..

Önden farlar vectra ya benzemiyor mu Abi?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadan kabak gibi benziyor ama önden sen söyleyince farkediyorum birşeyler, gerçi bütün arabalar birbirine benzemeye başladı ama Opel benzerliği hoş değil tabii, farklı ülkelerde farklı isimlerde satılan prestiji sıfır bir marka neticede...

Bizim tasarımcılar bir alt sınıfa düşmüş anlaşılan....:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben ilk mesajı yazdığımda senin bu sayfanın şahikasındaki mesajının fotosu açılmıyordu, ben önceki sayfadaki siyah HB den yorum yaptım Gökhan, SW nin mabadını görebilmiş değilim henüz.... Lakin bu açıdan bile arka stoplar faul gibi....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bayıldımmmmm.. .Çok güzel olmuşş..

ben de arkayı daha çok beğendim.. Mercedes'lerin yeni kasalarına benzettim.. C sınıfına özellikle..çoooooook güzell.. 10 numara..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bunda da ekran yok ilk gördüklerimizde renkli bi ekran vardı ama herşeye ragmen çok güzel

Ben de merak ediyordum ekran yerine ne olacak diye. Mazda ile görüştüğümde ekran olmayacağını söylemişlerdi ama onun yerine koyacakları şeyin kötü olabileceğini düşünmüştüm. Gayet güzel ve şık olmuş bence.. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...