Jump to content

Mazda 6 [2008]

Uygar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 315
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

40

• Uygar

21

• Gökhan

24

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Şu resimdekine benzer bi passat çıkarsa, Valla değil mazda6, mazda7-8-9-10-11... farketmez sallarım mazdayı... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi o soyledigin passat coupe...mercedes cls anlayisindan gelen bir arac.turkiyede de cikar buyuk olasilik

Burak eğer bana yazdıysan, bu şu anda aşağıda gördüğüm volkswagen in bariz resimde 4 kapısı var, coupe ile alakası yok. :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi ama ole ben uydurmadim otomobilcilerin uydurmasi...artik bole sportif araclarada coupe diyorlar.

Çakma coupe :D

Bu lafım Uygar a, ben anlamam olm, öyle dizaynmış şuymuş buymuş, 4 kapılı araba 4 kapılıdır, kupe mupe olmaz ööle :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla için bi garip oldu bi önceki mesajı yazınca biz en iyisi dönelim tekrar mazda 6 ya  :D

abi ben konuyu cok dagittik mesajini o yuzden attim.sen 300 c deyince aklima ilk o geldi.motor falan bi girerim dedim ama sonra ne yapiyorum oldu.. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çakma coupe :D

Bu lafım Uygar a, ben anlamam olm, öyle dizaynmış şuymuş buymuş, 4 kapılı araba 4 kapılıdır, kupe mupe olmaz ööle :D

Coupe 2 veya 4 oturma yeri olan , 2 kapılı , 2 veya 4 yan penceresi olan kapalı binek taşıtı İki kişilik olup bir arka oturacak yeri olanlar clup coupe olarak adlandırılmıştır. SAE coupeyi iç hacmi 934 litreden daha küçük otomobil diye tanımlar Fransızlar yolcu bölümü bir ara cam bölme ile sürücü bölümünden ayrılarak aracın sürücüsünün açıkta yolcularının kapalı mekanda seyahat ettiği ilk taşıtlara coupe chauffeur adını vermişlerdi.

Genellikle dört kişilik iki kapılı arkada oturma yeri sabit tavanlı , öndeki oturma yerlerinin üstü açılabilir arabalar da coupe de ville ya da town coupe olarak adlandırılmıştır. Renault ve Bugatti bu adı Panel Brougham modeli araçlar için uygulamıştı. Brougham , motorlu taşıtlar döneminin ilk sıralarında iki ya da dört kişilik kapalı otomobili anlatmak için kullanılmıştır.Bu otomobillerin keskin çizgileri ve düz yüzeyleri olanları ise Panel Brougham olarak adlandırılmıştır.

İki kapılı sürücü yanındaki koltuğun katlanabildiği otomobiller ise Opera coupe olarak adlandırılmıştır.

haklisin abi.........vikiden aldim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adminden sıkı tembih almazsa ne bekliordunuz :D

Uygar bu mesajı boşuna mı yazdım sanıyorsun :D

valla için bi garip oldu bi önceki mesajı yazınca biz en iyisi dönelim tekrar mazda 6 ya  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o zaman bende 300 c nin yarim kure seklindeki ozel motorundan bahsedeyim...:)

oğlum o ne be bana niye anlatmadın bakayım sen :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...