Jump to content

Mazda 6 [2008]

Uygar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 315
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

40

• Uygar

21

• Gökhan

24

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest uyumsuzelement

Bize ilk partide sadece

2.0 l MZR (108 kW/147 PS) seçeneği gelecek diye biliyorum. Belki sonradan değişebilir..

birader bu ne ya ne desek felaket tellalı gibi o gelmeyecek bu olmayacak bırak hayalini kuralım azcık :D :D :geyik:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

birader bu ne ya ne desek felaket tellalı gibi o gelmeyecek bu olmayacak bırak hayalini kuralım azcık :D :D :geyik:

Hayalleriniz gerçekleşebilir hayal olsunki az üzülün :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

reklam güzel ama burda böle fantastik reklamlar gitmez bence,, Türkiye pazarına göre bi reklam düsünseler daa ii olacak :) Türkiye ye ait ögeler kullansalar reklamda, bi yerde yeniden dogmaya calısıyor bu marka Türkiye de, o yüzden bence yerel unsurlarla bi reklam cevirmek lazım burası icin :) en basitinden Honda Civic reklamı iste, bogaz köprüsü üzerinde cekilmis, bi atraksiyonuda yok.. yoksa hazırlanmıs cok güzel Civic reklamları var yurtdısında dönen..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende de çalışmadı şimdi :(

Burdan girip ordaki boşluğa normal youtube un adresini yazdıktan sonra

arama çubuğuna mazda6 yazıp arattıktan sonra "The All-New 2008 Mazda6" yı izleyebilirsiniz..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 ay önce moskovada rusyanın normal tv kanallarında reklamlarını seyretmiştim. her tarafta bilboardlarda reklamlarını görmüştüm. ama bi showroom bulup inceleyemedim aracı. kanallardan birinde tanıtımını seyretmiştim gerçeten çok güzel bi araba bir an önce gelsede bi test sürüşü yapsak süper olacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

güzel araba ama tr de bence fazla satmaz düşüncesindeyim ama tanıtım yaparlarsa güzel ozaman bir şey söyleyemem

Satar, satar... Şu anda Mazda 6'yı beğenmeyen kimse yok. Yenisi daha da çok beğenilecektir. Sağlamlığından ve konforundan da şüphe edilmez. Sadece servisi pahalıdır, parçası bulunmaz, ikinci eli düşüktür diye çekiniyor herkes ama zamanla bu önyargıların yersiz olduğunu anlarlar. Piyasada biraz daha tutunduktan sonra ikinci elde de değer kazanır kuzular.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni Mazda 6

Türkiye’de son yıllarda ününü pek yaygınlaştıramayan Mazda, yeni 6 serisiyle piyasaya ben de varım demeye hazırlanıyor. Orta sınıfın en iyi otomobilini yaratmak amacıyla yola çıkan Mazda, 6 serisinde 4 kapılı sedan, 5 kapılı hatchback ve station wagon seçeneklerini sunmaya hazırlanıyor.

Dizayn:

İlk bakışta sportif bir ruh taşıdığı hemen anlaşılan Mazda 6′nın bu tasarımında en çok beğeniyi ön ve arka farların topladığı bir gerçek. Adeta atlamaya hazır bir aslan kadar yırtıcı ve dinamik bir hava veren Mazda 6, orta sınıftaki sedanlardan daha fazla sportif bir görüntü çiziyor.

Aracın iç dizaynında yuvarlak hatlar kullanılmış. Spor bir otomobil olduğunu göze alırsak, orta konsolun alimünyum görüntüsünde olması hiç de şaşırtıcı değil.

Performans:

DOHC 16 supaplı, benzinli MZR (Mazda Responsive Engine) motorunu kullanan modelde üç farklı seçenekte motor var. 1.8lt (120bg), 2.0lt (141bg) ve 2.3lt (166bg). Dizel common-rail teknolojili 2.0lt’lik 120 ve 136 beygir gücüne sahip motorları modellere daha sonra ekleyecek olan Mazda’nın, dizel motorlara ait bu verilerle de ne kadar atak olmayı amaçladığını anlayabilirsiniz.

Donanım:

4 farklı donanım seçeneğine sahip olan Mazda’da, baz model olan “S” donanım seviyesinde sürücü ve yolcu havayastığı, yan havayastıkları, perde havayastıkları, arka koltukta 3 adet kafalık, yüksekliği ayarlanabilen sürücü koltuğu, klima, elektrikli ön ve arka camlar, ısıtmalı ve buğu çözücülü gövde renginde dikiz aynalar, uzaktan kumandalı merkezi kilit, 16 inç alimünyum alaşımlı jantlar ve EBD destekli ABS standart olarak sunuluyor.

“TS” seviyesinde ise “S” seviyesine ek olarak; CD-çalar, yol bilgisayarı, ön ve arka koltuklar için kol desteği, sürücü koltuğunda bel ayarı, hız sabitleme sistemi, deri kaplı direksiyon simidi ve vites topuzu ile direksiyondan kumandalı müzik sistemi standart olarak sunuluyor.

Üçüncü donanım seviyesi olan “TS2″ seviyesinde, “TS” seviyesine ek olarak DSC/TSC/Acil Fren Destek Sistemi, Bose marka müzik sistemi, elektrikli açılır tavan ve 6′lı CD-changer standart olarak sunuluyor. Bu donanım seviyesinde deri koltuklar ve navigasyon sistemi ise opsiyonel olarak sunuluyor. Mazda 6′nın son donanım versiyonu olan “Sport” versiyonunda ise “TS2″ye ek olarak arka spoyler, Xenon farlar, 17 inç alimünyum alaşımlı jantlar ve metalik boya standart olarak sunuluyor. “TS2″ versiyonunda olduğu gibi Sport’ta da deri koltuklar ve navigasyon sistemi opsiyonel olarak sunuluyor.

http://www.araba.ws/blog/yeni-mazda-6.html

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...