Jump to content

Mazda 6 [2008]

Uygar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 315
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

40

• Uygar

21

• Gökhan

24

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Uygarın verdiği bizim araçların piyasaya girişiyle ilgili yazı.2.3 motor kalktı,2 litre motor 147 beygir oldu ve dizel seçeneği sanırım bir tane artık.

Evet doğru ona dikkat etmemişim. Çok eski bir yazı demekki bu.. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Auto motor und sportta testine bakmıştım (mastertest) sürücü sportifliğine ihtiyaç duyuyor mu acaba? diye bi ibare vardı şaka gibi ya.ihtiyaç duymuyorsa gitsin vw falan alsın bu kadar basit,mazdayla ne işi var.Muhteşem verilerine rağmen çok alt sıralara koymuşlardı zaten oldu bitti alman dergilerini sevmem bu da tuzu biberi oldu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alman dergilerinden belirgin olarak kendi araçlarını övme dürtüsü var.Kesinlikle katılıyorum.Ama opelin ne kadar dandik olduğunu almanlar bile kabul ediyo.Top Gear programında 'Opeller sanki kahve molasında yapılmış' diyodu sunucu,tam isabet derim bu lafı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alman dergilerinden belirgin olarak kendi araçlarını övme dürtüsü var.Kesinlikle katılıyorum.Ama opelin ne kadar dandik olduğunu almanlar bile kabul ediyo.Top Gear programında 'Opeller sanki kahve molasında yapılmış' diyodu sunucu,tam isabet derim bu lafı.

sunucu da abartmış neyine göre dandik gidişi mi yol tutuşu mu sorunlu oluşu mu :D 2,0 GT Vectralar gayet iyi kaçan cinsen arabalar :) 150 HP

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Top Gearları internetten izlmeni tavsiye ederim.Adamın opelle ciddi sorunları var.Şahsen ben katılıyorum,uzman görüşüylede onaylanması hoşuma gidiyo ne diyim yaw :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Boşuna mı ingiltere'de vauksholl diye bir markayla satılıyor? Nedense İngilizler, opel'i duyunca kızıl tüyleri dikiliveriyor. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Yeni Mazda 6;

Duruş : √

Konfor : √

Güzellik: √

Kalite : √

Estetik : √

Zerafet : √

Letafet : √

Uyum : √