Jump to content

Mazda 6 [2008]

Uygar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 315
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

40

• Uygar

21

• Gökhan

24

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Muadilleri ile karşılaştırınca çok da yüksek gelmedi bana. Tabii alabilirmisin dersen alamam ama genel olarak bu kadar donanımlı bir araç için normal bir fiyat bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

inşallah mazdalar  satılır bol bol.....mazdanın da böylece piyasadaki hak ettiği değere kavuşmasını sağlar (ama biraz daha ucuz olsaymış daha da iyi olurmuş mazda2  28.000 ytl :S)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar farkında mısınız bilmem ama reklamı görmek bile ne kadar zor ve heyecanlandırıyor herkesi.Sevinmeli mi ,üzülmeli mi bilemedim.İnşallah Mazda artık hakettiği yere gelir Türkiye'de de...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben hala izleyemedim mazda için birsürü reklama katlandım saatlerdir reklam izliyorum :( ama göremedim :(

Eğer şu verdiğiniz linkteki suyun altındaki gibiyse reklam hiç hoş olmamız hatta yıllar önce Fiat markasıydı sanırım biraracı için böyle sular altında bi reklam çekmişti :( biz de reklamı bulduk da beğenmiyoruz ha :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Farkettiniz mi bilmem 2 tane mazda 6 reklamı var ama fark çok küçük. Birinde 2 kere zoom-zoom deniyor(balıktan arabaya dönüşürken ve sonunda) birinde sadece sonunda... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Farkettiniz mi bilmem 2 tane mazda 6 reklamı var ama fark çok küçük. Birinde 2 kere zoom-zoom deniyor(balıktan arabaya dönüşürken ve sonunda) birinde sadece sonunda... :)

olum sen harbiii psikopatsın :D :D :geyik:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Pirzidentim başkanım adminim, şu caponlara söyleyiverde 2 lerin otomatik hatta mümkünse tiptoniğini yollasınlar. Bak, Gökhan kızıyor, yılbaşından sonra gidip mikra ya da cazz alacakmış de.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...