Jump to content

Mazda 6 [2008]

Uygar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 315
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

40

• Uygar

21

• Gökhan

24

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Yeni Mazda6 reklamları MSN Messenger'ın altında da çıkmaya başlamış.. Bence bir an önce Mazda2 için de reklam yapmalılar. Yılın arabası seçilmesini ön plana çıkararak..

Burak Mazda 2'nin reklamı hazır aslında oldukça da hareketli bir reklam olmuş.Tam anlamıyla Mazda 2'nin ruhunu yansıtmışlar.Yakında yayınlanır sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak Mazda 2'nin reklamı hazır aslında oldukça da hareketli bir reklam olmuş.Tam anlamıyla Mazda 2'nin ruhunu yansıtmışlar.Yakında yayınlanır sanırım.

Şu havada uçup taklalar atan hatunlarla olan reklamı galiba yanılmıyorsam :) görmüştüm...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu sınıftaki bir araçta konfora yönelik daha başka donanımlar da olmalı diye düşünüyorum, en basitinden sürücü koltuk vs. hafızaları ve kendiliğinden katlanan aynalar olmalıydı, City'de bile var... Bu fikrimde de ısrarlıyım, görüntüsü ne olursa olsun bu tür incelikler düşünülmezse fiyatını haketmez.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Citroen C5'in üst donanımlısında yükseklik ayarlı amortisörler, park mesafe sensörü bile var (aracın sığıp sığmayacağını söyleyen) ama benzinli motor seçeneği yok. 4 versiyonu var ve dördü de dizel :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu sınıftaki bir araçta konfora yönelik daha başka donanımlar da olmalı diye düşünüyorum, en basitinden sürücü koltuk vs. hafızaları ve kendiliğinden katlanan aynalar olmalıydı, City'de bile var... Bu fikrimde de ısrarlıyım, görüntüsü ne olursa olsun bu tür incelikler düşünülmezse fiyatını haketmez.

Mazda6 için mi diyorsun Selman Abi ? Eğer onun için diyorsan sürücü koltuk hafızası var 3 adet (ki bir önceki modelde vardı) elektrikli katlanır aynalar da var. Sadece tam otomatik değil düğme ile kapanıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yeni mazda 6 yı alan ve biraz da olsa aynı sınıftaki otomobilleri araştıran biri olarak şöyle diyebilirim. aynı fiyatlarda daha iyi bir otomobil varmı?bence ne kadar ekmek o kadar köfte yani verdiğimiz 62 milyarı hakeden bir araç. Tasarım olarak da gayet başarılı. Ha bu yorumları kuzguna yavrusu misali bir şekilde yapmıyorum obektif yapıyorum. Daha yeni bir de honda aldık hb 1.8 lerden onda da yok bu bahsedilen donanımlar( koltuk ayarı ve kendi katlanan aynalar) ki hondanın en kötü arabası city de bu donanım olsa ne olur olmasa ne olur varmıdır ona bile emin değilim ve accordu da yakından inceledim odönemde. Tercihimiz mazdadan yana oldu çünkü bence bu fiyata budur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sanırım clubjapondandın değil mi? lantis ve subaru vardı galiba bir ara sende

evet subarum duruyor hala. şu an honda hb, mazda mpv bir de yeni mazda 6 ailemizin japonları.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

honda bg nin performansı nasıl lantisle karşılaştırdığında?

ben de triptonik olanı var. açıkçası performans açısından fazla bir beklentim olmamasına rağmen otomatik olmasına rağmen lantisi aratmıyor ki manuelleri çok daha başarılı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...