Jump to content

Mazda 6 [2008]

Uygar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 315
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

40

• Uygar

21

• Gökhan

24

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Ben beğendim, ön tarafı çok beğendim özellikle....

M3 HB kullanıcıları için ön tarafı beğenmemek çelişkiye düşmek olurdu herhalde :)

Kaputtaki kabarıklık, farların timsah gözü misali çıkıklığı... Ben de çok beğendim  O0 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de çok beğendim. Kesinlikle güzel olmuş. Mazda nın bu işi hem Honda hem Toyota hem de Ford'dan daha iyi yaptığı açıkça görülüyor. Modeo nun eskiden en sevdiğim kısmı bagaj ve stop lambası dizaynıydı. Yenisinde SMAX den kes-yapıştır yapılmış gibi.

Bence yeni organizasyon ile birlikte çok satış yapabilecek bir araç

Allah inşallah birgün bundan nasip eder :)

Not: Neslihan da beğendi. Almak için engel kalmadı.  Şimdi çıkıp 2.ele düşmesini bekliyeceğiz :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ön taraf aynı honda ya benzemiş

Erman önden bakınca olabilir ama yandan kesinlikle alakası yok ön tarafın zira Honda çok daha küt bir buruna sahip. Bir de farların iyice kenarlarda olması meselesi var..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

M3 HB kullanıcıları için ön tarafı beğenmemek çelişkiye düşmek olurdu herhalde :)

Kaputtaki kabarıklık, farların timsah gözü misali çıkıklığı... Ben de çok beğendim  O0 

Aklın yolu birdir, beğenilen taklit edilir..... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

özellikle 4. resimde resmen honda gibi çıkmış bir an için aha honda gibi olmuş dedi:) ama içi hakikaten çok güzel, zaten mazda nın iç gizgileri ve hatları göze gayet hoş geliyor:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayatım boyunca duyduğum en alakasız bağlantılardan biri, seni azlediyorum İstanbul Hb liderliğinden... :)

etmeyin eğlemeyin :) şu forumda istanbullu hB bitek benim, buyüzden beni izmir'e  getirmeyin.:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben annemle konustum bile bunun icin, 2008 yazini bekliyorum, cok hosuma gitti coook mumkunse ilk sahiplerinden biri olmak istiyorum, fiyatini 80 fln yapmazlarsa isalla :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...