Jump to content

Carputer / CarComputer / CarPC

Guest uyumsuzelement
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

kutusu ne kadara gelecek abi bize??_kutu derken havalandırma yeriyle birlikte üst taraftaki parcadan bahsediyon dimi abi..

kutu dediğim mini pc kasası  board ram hd vs alıp takıcan

yoksa ekran dahil  fiyatı ve özelliği bu

SYSTEM 5 ($754.09) -- 1.2GHz / WITH GPS

1--VoomPC case

2--VIA 1.2GHz motherboard w/ processor

3--M1-ATX Power supply

4--512MB of RAM

5--40GB HD

6--2.5" Notebook HD to 3.5" IDE Converter

7--Lilliput Eby-701 7" Touch Screen

8--GPS receiver

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi sen arastırmıssın ben pek anlamıyom, sana bırakıyom.. burdan temin edebileceklerimiz dısında olanların siparişiini verelim abi o zaman.. kanımca en fazla zorluk cekebilecegimiz parca olan;;

index.php?action=dlattach;topic=5383.0;attach=17538;image

bunun siparişini yapmaya calısalım abi önce bi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

biz alak bi forum dolusu arkadasta bizden bakarak alacaklar falan diyek abi :D sölediğin bütün yalanların günahını üstüme almaya hazır ve nazırım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

:o

dostum bu fiyata laptop alınır ya :) hem eve giderken götürme şansın olur, araçta hırsızlık sorunuda olmaz:)

gerçekten güzel cihazlar, ama iki yıl sonra işlemci ram uygulamar için tüy gibi kaldığında aynı parayı tekrar vermek gerekebilir..

modifte son nokta sanırım,bende tavanı kartonpiyer yaptırıp yeni  bi çığır açacam  ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

:o

dostum bu fiyata laptop alınır ya :) hem eve giderken götürme şansın olur, araçta hırsızlık sorunuda olmaz:)

gerçekten güzel cihazlar, ama iki yıl sonra işlemci ram uygulamar için tüy gibi kaldığında aynı parayı tekrar vermek gerekebilir..

modifte son nokta sanırım,bende tavanı kartonpiyer yaptırıp yeni  bi çığır açacam  ;D

kartonpiyerini yaptırdıktan sonra alçıda çektirde saten boya atarsın birde...

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...
  • 3 yıl sonra ...

gece uykum kaçtı bende azıcık bu konu üzerinde araştırdım atx kasa kuran çok fazla kişiye rastladım ama bunun yanında farklı bir alternatifle konunun tozunu almış olayım.

Netbook yada minibook adı verdiğimiz a4 kitap buyuklugundeki küçük alete aku için converter bağlayıp bu ufaklığıda dokunmatik vga girişli ekrana bağlayarak kullanan ve gerek işlem hızı gerekse montaj kolaylığı sağlayan sistem daha akla yatar düzeyde. Bilgisayar kontrolu için power düğmesinden ön tarafa paralel çekerek açılıp kapanmasını sağlıyor, ekran montajı konusu ise hemen hemen herkezde gördüğüm kadarı ile el yapımı. Dokunmatik in-dash şeklinde olan monitörde 400-800TL arasında online satış sitelerinde mevcut. Double din büyüklüğündeki 7" (yanlışsam düzeltin) ekranlar daha şık ama hırsızada davetiye çıkarttığı bir gerçek fiyatı ise 300-400TL aralığında.  :hi: :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...