Jump to content

Türkiyemizin Gururu - Etox %100 Türk Malı

Uygar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bunun kaporta sanki full fiber gibi duruyo.

kaporta tasarımını acayip tuttum ben bu aracın... kime çizdirdilerse artık şahane bişi çıkarmış bence ortaya... hatlar tam benim istediğim tipte...

farlarda biraz çalışmaları lazım bence ... modlu gibi dursun die kasmışlar ama gereksiz olmuş... çok daha şahane bi far kiti yapılabilir buna...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Bu nası araba yaw oyuncak gıbı bıde sankı bı markadan calınmıs gıbı ama cıkaramadım tam hondanın bı modelıydı galıba cok fazla benzıoda onden bakınca :D

bunlarda arabanın bılgılerı

125 Hp dizel motor

Turuncu, siyah, beyaz, kırmızı renk seçenekleri

Dana derisi koltuklar

Kapı döşemeleri kumaş antara ve dana derisi

Alüminyum alaşımlı çelik jant

Gövde renginde ve elektirkli aynalar

Radyo ve CD çalar

Sis farları

Nikelajlı kapı kolları

Krom kaplı çift egzozt çıkışı

Çift hava yastığı

ABS

Çelik kapı içi ve tavan barları

Klima

Deri direksiyon

Dana derisi kaplı torpito

Opsiyonel olarak sunulan özellikler

İstenilen farklı bir renk

Geyik derisi araç içi kaplama

Elektrikli sunroof

Arka bagaj üstü spoiler

DVD - CD - VCD - TV tek ünite

Bu özelliklerdeki Etox Zafer S için tanıtım fiyatı 85.000 YTL olarak açıklanmıştır.

post-2032-141695273333_thumb.jpg

post-2032-141695273336_thumb.jpg

post-2032-141695273339_thumb.jpg

post-2032-141695273342_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

dizayn ile ilgili kısmını yapanlardan biri bizim faprikadan ayrılma bir arkadaş. izmit'te şuan bir tane siyah dolaşıyor ortalıkta. hatta ördeğin ön sol köşede ona ait olduğuna emin olduğum bir miktar siyahlık var hafif sürtünmeden dolayı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

haklısın bu yonden hiç düşünmedim... birinin malzemedende çalmışlar piston silindir falan :D

Amerikaya gitmeme ihtimalin hala var sanırım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

piston falan yoksa o araç alınmaz ama bi rivayete göre iki tane 1.3 motor varmış rx-8 de :D acep etoxta da 2 tane 1.6 motor mu var bu fiyatta öle olması gerek :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben ingiltereye gideceğim gün bomba patlamıştı elçilikte, gidememiştim. her an herşey olabilir dediğin gibi. son dakka askere bile alabilirler :D :D

ya o ohtimal her an olabilir... oradaki kalacak yer hazırlandı yorganıma kadar, pasaport çıktı para konusu halledildi araba bile satışa koyuldu vs vs.. ama yurt dışı olayı bu son dakıka bir şey çıkar gidemeyiz her şey olabilir yani...bakarsın dolar 2,5 olur izmite bile gidemeyiz :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Stop farları peugeot 106 dan almışlar dikey monte etmişler, geriye kalan iç aksamı yürüyenide megan zaten :D camlar falanda toplama sanırım bi tuaf duruyo...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...