Jump to content

Mazda CX-7

Uygar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

sanki: ;D

sanki alcak mı diyorsun dimi Bülent Abi :D_kendim için istiyorsam namerdim, babam cip almayı düsünüyor, hersey babam için :P_gidip sorento alacagına cx-7 alsın_söyledim zaten mazda nın cipi geliyor Türkiye ye diye ilk sordugu şey dizeli varmıymış oldu :-X_gelecek motor seceneklerine kaldı iş :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

sanki alcak mı diyorsun dimi Bülent Abi :D_kendim için istiyorsam namerdim, babam cip almayı düsünüyor, hersey babam için :P_gidip sorento alacagına cx-7 alsın_söyledim zaten mazda nın cipi geliyor Türkiye ye diye ilk sordugu şey dizeli varmıymış oldu :-X_gelecek motor seceneklerine kaldı iş :(

türkiyede mazda 6    2.0lt dizel varda( ilanda gördüm yabancıdan yabancıya satılık) onun dısında dizel gelecegini sanmıorum pek
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 yıl sonra ...

4 yıldızda kaldı! 03 Haziran 2010 14:30:00

Mazda’nın yeni SUV’si CX-7 birçok rakibinin 5 yıldız ile ayrıldığı çarpışma testinden 4 yıldız ile ayrıldı.

Yetişkin korumada yüzde 76, çocuk korumada yüzde 79 ve yaya korumada yüzde 43 puan toplayan CX-7 4 yıldız alabildi. Önden çarpışma testinde CX-7’nin yolcu kabini stabil kaldı fakat ön konsol diz ve uyluk bölgesinde yaralanma riski oluşturuyor. CX-7 en yüksek puanı yan bariyer çarpışma testinden aldı. Mazda arkadan çarpışma testinde kamçı etkisi yaratan koltukları sebebiyle iyi puanlar alamadı ve boyun yaralanması olabileceği kanaatine varıldı.

Arabam.com

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...
Guest edarguner

9'u varken ne gerenk var 7 ye.

Şöyle 1.6 yada 1.8 dizel yapıpta getirmeye. Değil mi?

Birçok üretici avrupa ve birçok gelişmiş ülkeden daha çok Amerika da satış yapıyor.Birçok üretimi de oraya göre ayarlıyor .Bizi düşündüklerini hiç sanmıyorum  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Özellikle Japon otomobil üreticileri için Amerika büyük bir pazar. Bu nedenledir ki, Amerikadaki Japon araçları bile yüksek hacimlidir (Örneğin Honda Civic 1,8'den başlar. Mazda 3 2,0'den başlar. Honda Jazz (Amerikada Honda Fit) bile 1,5, ki zaten öğrenci arabasıdır kendisi.)

Amerikadaki Kuzenimin 2.500 cc VW Golf arabası :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...