Jump to content

Marşpiel Ve Bir İki Ufak Yazı:)

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

evet arkadaşlar bende sizin gibi düşünerek axela yazısını ve mps yazısını söküp attım..

marşpiel leri 160ytl ye polisetten aldım (bayide 360 ytl diyorlar) 20 ytl de kargo tuttu 180 oldu 40 ytl yede taktırdım 220ytl tuttu toplamda..arabayı bi hayli değiştirdiğini söyleyebilirim ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 50
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

5

• MuRDoC_111

11

• NeBiAnd

5

bu arada kaliperleri boyatacağım yarın , bana temiz işçiliği olan bir yer önerebilirmisiniz bayiye sordum "boyalar astar vernik sizden işçilik 100ytl" dediler bana uçuk geldi :o

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

bu arada kaliperleri boyatacağım yarın , bana temiz işçiliği olan bir yer önerebilirmisiniz bayiye sordum "boyalar astar vernik sizden işçilik 100ytl" dediler bana uçuk geldi :o

hangi servis dedi bunu bende ankarada yaptırdım kapilerperin boyasını
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Delikler macun değil kaynak ile kapatıldı İrfan.Daha sağlıklı çünkü macun çatlama yapardı.

anladım abi peki iz falan var mı, belli oluyor mu orası.. sırıtmıyorsa bende yapcam aynısını..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

anladım abi peki iz falan var mı, belli oluyor mu orası.. sırıtmıyorsa bende yapcam aynısını..

gereksiz yere ne boya attıracan irfan kaynak sonrası o bölge macun ve boya isteyecek
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ölürümde yaptırmam işiniz yok iş çıkarıyorsunuz kendinize

abi Allah korusun aazından yel alsın :) aklına yattı abimin aslında, da iş çıkartıyoz habire basına diye şartlandırmıs kendini bizi dinlememeye :D bu sitem tarzından ben onu cıkarıyom en azından :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Delikler macun değil kaynak ile kapatıldı İrfan.Daha sağlıklı çünkü macun çatlama yapardı.

Ciddi ciddi kapattın yani, ben kafa buluyorsun sanmıştım, peki arabanın çamurluklarını Mazda3 yazısını söktükten önce mi yoksa sonra mı reklam panosuna çevirdin? Bunu merak ediyorum çünkü, iki durumda cezan farklı olacak.. :geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

100ytl yi herterdeki usta demişti..daha öncekileri çok ucuza boyamışlar ama artık benim tipimimi sevmedi ne yaptı :D..neyse boyattım bugün yeni konu açayım bakın bakalım nasıl olmuş ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

100ytl yi herterdeki usta demişti..daha öncekileri çok ucuza boyamışlar ama artık benim tipimimi sevmedi ne yaptı :D..neyse boyattım bugün yeni konu açayım bakın bakalım nasıl olmuş ;)

halil ustamı bende herterde boyattıydım :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

daa inandırıcı olması bakımından mps yerine sp23 yazısı alsaydın keşke, sedan nere mps nere göz var nizam var kardesim yaf  :D :D

sp23 yazısını ben bulamadım nerden bulcaz:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...