Jump to content

3. Nesil Mazda3 İçin Kapı Eşiği Ve Gündüz Farı

Anarchist
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi de bu linklerde gösterilenler 2.Nesil için gibi. İyi araştırmakta fayda var.

Gündüz ledi olan ilanın fotolarında 3. nesil Mazda 3 var ama emin olamadım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kapı eşiklerinde kaliteli bir şey almakta fayda var zira bir süre sonra özellikle yıkamacıların oralara su tutması neticesinde çok çabuk bozulabiliyor. Servislerde takılanlar buradakilerden çok daha güzel görünüyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onur'un (honuuu) tavsiyesiyle ebay'den aldıklarımız, şeytan kulağına kurşun çok kaliteli ürünlermiş. Hatta orjinalden bile kaliteli diyebilirim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet kapı eşiklerini bende çok beğenmedim ama hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum. Gerçi bir sürü çeşit var son anda iyi karar vermek lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kapı eşiklerini ben aliexpressten alıp yaptırdım gayette güzel oldu..Servis bakımda gördü güzel olmuş dedi, garanti dışına çıkma gibi bir durum söz konusu kesinlikle değil..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Birde arkadaşlar benim farlar en yüksek ayarda olmasına rağmen çok aşağıda gösteriyor gibi. Bu farları biraz yukarı ayarlatmak için illa servisemi gitmek gerek? Herhangi far ayarı yapan bir yer halledemez mi?

Kapı eşiklerini ben aliexpressten alıp yaptırdım gayette güzel oldu..Servis bakımda gördü güzel olmuş dedi, garanti dışına çıkma gibi bir durum söz konusu kesinlikle değil..

Bi fotoğraf paylaşmanız mümkün mü? Ben köşeli olanlardan istiyorum ancak görmedim aliexpreste...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aldığım ürün bu linktekinin mazda 3 yazanı.

http://www.aliexpress.com/item/High-quality-stainless-steel-Scuff-Plate-Door-Sill-with-words-For-2014-Mazda-3-AXELA/2037839845.html

Birde arkadaşlar benim farlar en yüksek ayarda olmasına rağmen çok aşağıda gösteriyor gibi. Bu farları biraz yukarı ayarlatmak için illa servisemi gitmek gerek? Herhangi far ayarı yapan bir yer halledemez mi?

Bi fotoğraf paylaşmanız mümkün mü? Ben köşeli olanlardan istiyorum ancak görmedim aliexpreste...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onur'un (honuuu) tavsiyesiyle ebay'den aldıklarımız, şeytan kulağına kurşun çok kaliteli ürünlermiş. Hatta orjinalden bile kaliteli diyebilirim. 

link atabilirmisiniz,birde taktırdıysanız fotograflarını paylaşsanız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • 4 yıl sonra ...

merhaba , şoför kapı eşiğinde belli belirsiz çizikler olunca gözüme battı ve linkteki karbon ve krom kapı eşiği montajını yaptım .

https://www.hepsiburada.com/mazda-3-sd-arkline-karbon-kapi-esigi-2013-2016-p-HBCV00000COGLJ?magaza=Oto krom details

seramik uygulaması yaptırırken usta o kısımlarda orijinal boya incedir diye ellemek istemedi. aslında aliexpreste koyu mavi olanlar vardı ama fiyat 3 katı olunca bu modeli tercih ettim . 

tr' de satılan başka eşikler de vardı ama yazısı mazda ' ya uygun değildi. düz ve büyük fontlarda MAZDA yazısı olanlar pek hoşuma gitmedi zaten . 

havuzlu paspaslar ve ön koltuklarda boyun yastığı dışında bir aksesuar almamıştım genelde pek sevmem aksesuar ama görünüm olarak bunlar gerçekten çok hoşuma gitti , keşke daha evvel taksaymışım dedim. 

uygulama bölgesine daha iyi tutunması için izopropil alkol bittiği için bol kolonya döküp sildim ,yüzeyde daha evvel kullandığım hızlı cilayı söktüm . bantları sökmeden ön prova yaptım ve levhayı yüzeye göre iç veya dış bükey şeklinde hafif şekil verdim. tam oturduğuna emin olunca da bantları söküp simetrik bir şekilde bıraktım hafif güç uyguladım . şimdilik sağlam gibi duruyorlar ve kapı açıp kapayınca bir takılma sürtme yok . arabaya ayrı bir hava kattı sanki :)

ilgilenenler için paylaşmak istedim .( araba biraz kirli kusura bakmayın malum yağmur çamur vs. )

teşekkürler. 

1156882951_WhatsAppImage2022-03-09at14_26.43(2).thumb.jpeg.9bc59f6ff221d95e42fccab3931cefcd.jpeg30144654_WhatsAppImage2022-03-09at14_26_43.thumb.jpeg.5792dffda3b4e64aee25eb94b8e28962.jpeg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...