Jump to content

2. Nesil Mazda3 Android Multimedya

gomodoejderi
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

sonuncu diğerlerinden daha iyi görünüyor. ben sevkiyat hakkında öneride bulunmak istiyorum. Satıcıya, standart shipping veya hong kong post ile gönderip, gönderemeyeceklerini sorun. EMS veya başka şirketle geldiğinde gümrüğe takılma ihtimali çok yüksek. PTT'nin getirdiği ürünlerde gümrük vergisi çıksa bile çok cüzi bir miktar oluyor. Onu da kapıda ödeyebilirsiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Mehmet Özdemir :

sonuncu diğerlerinden daha iyi görünüyor. ben sevkiyat hakkında öneride bulunmak istiyorum. Satıcıya, standart shipping veya hong kong post ile gönderip, gönderemeyeceklerini sorun. EMS veya başka şirketle geldiğinde gümrüğe takılma ihtimali çok yüksek. PTT'nin getirdiği ürünlerde gümrük vergisi çıksa bile çok cüzi bir miktar oluyor. Onu da kapıda ödeyebilirsiniz.

hocam standart shipping olmuyormuş kilodan ötürü. Ems yi zaten PTT taşımıyor mu?? bu söylediğinizi duymuştum, Ups, fedex gibi firmalarda vergi yuksek cıkıyormuş, EMS yi ptt taşıyor (standart posta) biliyorum. yanlış mı biliyorum?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Önceden hiç kullanmamıştım EMS'yi. Biraz araştırınca; dediğiniz doğru PTT ile anlaşmalıymış. O zaman bir sıkıntı yaşamazsınız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, alpay99 :

hocam standart shipping olmuyormuş kilodan ötürü. Ems yi zaten PTT taşımıyor mu?? bu söylediğinizi duymuştum, Ups, fedex gibi firmalarda vergi yuksek cıkıyormuş, EMS yi ptt taşıyor (standart posta) biliyorum. yanlış mı biliyorum?

Gelişmeleri takip ediyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, alpay99 :

multimedya sistemi almak istiyorum, piyasada navimeks, necvox, avgo marka cihazlar var, bunları  gerek işletim sistemi , gerek ekra dokunmatiğnden dolayı önermiyorlar,  aliexpressden android , kapasitif ekranlı bir cihaz getirmek istiyorum. Baya araştırdım, bir kaç satıcıyla iletişime geçtim. Gümrük içinde biraz araştırma yaptım, malum fiyat 70euronun üzerinde olacağı için vergi durumları, Trt vergisi  gibi durumlar için. 

Gümrük için kutunun dışında multimedya olduğu bellı olmaz ise irsaliyesindede multimedya yazmayıp fiyat 70euronun altında yazılırsa bir ihtimal hiç sıkıntısız gümrükten direk bakılmadan geçer diyorlar ama garantisi yok şans diyorlar. artı olarak EMS kargonun avantaj olacağı söylenıyor. Çindeki bi kaç satıcıyla konuştum, fiyatı 50$ yazıp, kutu içeriğinede mazda sağ ayna yazarız dediler. Hiç boyle alışveriş yapan oldu mu? Bu konuda bilgisi olan var mı?

Cihaz seçimine gelince fiyatlar vede kargo fiyatları çok değişken. 320$ dan 450$ kadar cihazlar mevcut. Bazı satıcılarda kargo 100 doları geçiyor bazısında 20 dolar. 

Bu cihaz çok güzel özellikleri hoşumada gitti, fiyatıda iyi lakin kargo çok yuksek, pazarlık yaptım 400 dolara düştü artı geri görüş kamerası hediye etti.

http://tr.aliexpress.com/item/HD-1024-600-pixel-8-Inch-Capacitive-Screen-Quad-Core-Android-4-4-Car-DVD-GPS/32571974147.html?spm=2114.13010208.99999999.320.9MkX3W

Bu cihazda yukarıdakinin aynısı, fiyat 386$ , pazarlık yaptım fiyatı düşmüyor , geri görüş kamerası hediye ediyor.

http://tr.aliexpress.com/item/3G-WIFI-Android-4-4-Car-DVD-Player-For-Mazda-3-2010-2011-2012-with-GPS/32352048733.html?spm=2114.13010208.99999999.357.edYFUY

Bu cihazda çözünürlük ile rom düşük , android sürümü diğerlerine göre eski, fiyat uygun. satıcı ilgili, pazarlık yaptım, hiç düşmüyor, hediyede yok. :)

http://tr.aliexpress.com/item/For-mazda-3-2-din-car-dvd-gps-android-4-4-1024-600-with-WIFI-3G/32475828380.html?spm=2114.13010208.99999999.390.edYFUY

en çok hoşuma giden cihazlardan biride bu, özellikleri iyi, fiyatı diğerlerine göre biraz daha uygun 350$, 4 $ indirimşe 346$ gelecek, tipi biraz farklı, ses açma -kapama düğmesi ortada (el vitesin üzerindeyken erişimi daha kolay olur diye düşündüm. pazarlık yapmaya çalıştım, en uygun fiyat diyor satıcı, hediyede vermiyor.

http://tr.aliexpress.com/item/Quad-Core-1-6GHZ-Two-Din-Android-4-4-4-8-Inch-Car-DVD-Player-Audio/32587350715.html?spm=2114.13010208.99999999.371.edYFUY

Sizce hangisi uygun, yada tavsiye edeceğiniz başka bir cihaz var mı?

gümrük hakkında bilgisi olan arkadaş var mı? multimedya yerıne mazda ayna yazdırsak problem cıkar mı? araba parçası gumruk gırısınde problem olur mu? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sizin beğendiğiniz multimedyayı bende çok beğendim, gümrük konusunda fazla bilgim yok bu siteden sadece telefonum için batarya getirtmiştim sorunsuz ve oldukça kaliteli idi. Yaklaşık 25 günde geldi, ücretsiz kargo ile. Şöyle duymuştum, bu siteden cep telefonu alanlar irtibat kurup fiyati düşük gösterip daha doğrusu tablet fiyatı belirleyip, sıradan bir tabletin içini boşaltıp, cep telefonu yerleştirip türkiyeye gönderdiklerini duydum. çinlilerde yok yok, ne iş olsa yaparız abi misali, hertürlü imkan yaratılıyor. aracınıza alır taktırırsanız paylaşmayı ihmal etmeyin. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 dakika önce, renegade :

sizin beğendiğiniz multimedyayı bende çok beğendim, gümrük konusunda fazla bilgim yok bu siteden sadece telefonum için batarya getirtmiştim sorunsuz ve oldukça kaliteli idi. Yaklaşık 25 günde geldi, ücretsiz kargo ile. Şöyle duymuştum, bu siteden cep telefonu alanlar irtibat kurup fiyati düşük gösterip daha doğrusu tablet fiyatı belirleyip, sıradan bir tabletin içini boşaltıp, cep telefonu yerleştirip türkiyeye gönderdiklerini duydum. çinlilerde yok yok, ne iş olsa yaparız abi misali, hertürlü imkan yaratılıyor. aracınıza alır taktırırsanız paylaşmayı ihmal etmeyin. 

hocam aşağı yukarı aliexpressden 30u aşkın alışverısım oldu, hıcde problem yasamadım, yanlıs hatalı gelen ürün oldu, para ıadesı aldım ama aldıgım urunlerın en pahalısı 20$dı.  nerden baksanız 1 aydır multımedya arastırıyorum, linkteki ürün hem özellik hemde fiyat olarak  türkiyeye oranla oldukça uygun geldı. işte biraz sıkıntılarım var gümrükde sorun yaşar mıyım diye? birazdaha arastırıp sipariş vermeyı dusunuyorum. hayırlısı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhabalar

2012 mazda 3 üme uzun araştırmalar sonucu bugün aşağıdaki android ekraklı cihaz siparişi verdim. En büyük etken ise markalı garantili olması. Gümrük vergi olayıda biraz şansa galiba yaşayıp sizinle paylaşırım...

https://eonon.com/Car-GPS/Android-Car-GPS/Mazda/GA5163F.html 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, taner35 :

merhabalar

2012 mazda 3 üme uzun araştırmalar sonucu bugün aşağıdaki android ekraklı cihaz siparişi verdim. En büyük etken ise markalı garantili olması. Gümrük vergi olayıda biraz şansa galiba yaşayıp sizinle paylaşırım...

https://eonon.com/Car-GPS/Android-Car-GPS/Mazda/GA5163F.html 

hayırlı olsun, umarım gumrukten sıkıntısız geçer. bende baya bir arastırdım, linkteki ürünü pazarlık ederek kargo dahil 375$ (geri görüş kamerası ve obd2 cihazı (elm327) hediyesiyle ) sipariş verdim.  

satıcı oldukça ilgiliydi, hatta bugune kadar aliexpressde konustugum en ılgılı satıcı dıyebılırım. sipariş verirken gümrüğe takılmaması için kargo olarak EMS yi seçtim. satıcıya irsaliyeye  fiyatı 48$ ( 50 yazdırmak istemedim 48 daha inandırıcı geldi :) ürünü  tamir kiti olarak yazdırdım vede çalıştığım kurumun adresini verdim. bundan sonrası artık şans.

http://www.aliexpress.com/item/8-1024-600-HD-Screen-Android-4-4-Quad-Core-Car-DVD-Stereo-For-2010-2011/32581053070.html

cihazlar aşağı yukarı aynı tek fark sanırım sizin cihazın çözünülürlüğü düşük (800*480)

tekrardan hayırlı olsun, şimdiden güle güle kullanın.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iki üründe çok güzel, inşallah sorunsuz elinize ulaşır, ayrıca taner arkadaşa şunu sorayım aldığınız meyda ürününün videosunu izledim, yol bilgisayarının yanına kablo ile bir aparat taktı onu anlamadım biraz bu konuda ilgisizim, aletin ne olduğunu çözemedim fransızca dilim olduğu için yorum getiremedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selamlar arkadaşlar

öncelikle aldığım cihazın linki bu

http://eonon.com/Car-GPS/Android-Car-GPS/Mazda/GA5163F.html

bende aracıma geçtiğimiz hafta cumartesi günü 27 şubat 2016 da sipariş verdim 29 unda kargoya verdiler. Cihaz bugün Türkiye ye giriş yapmış. önümüzdeki hafta gelir elime. ürünü EMS ile gönderdiler ve PTT ile bana teslim edilecek fakat gümrük olayları hakkında benimde bilgim yok. yakında olacak inşallah :D. burada bilgi ve tecrübelerimi yazarım. cihazla beraber daha önce 45 dolara verdikleri geri görüş kamerası hediye ettiler ayrıca bende araç içi DVR kamera aldım hepsi beraber gelsin diye.

Cihaz 349 dolar, 39 dolar kargo, 49 dolar da DVR kamera(linki bu http://eonon.com/Others/Camera/Ford/R0003.html).Ben aliexpress yada ebay dan alacaktım fakat çok bir fiyat farkı oynamıyor aynı cihazlarda. Firmanın kendisinde aldım. ilk 60 günlük süreçte olşuacak herhangi bir sıkıntıda ya yenisi ile değiştiriyorlar ya da paranızın tamamını iade ediyorlar. 2 yıl garantisi var. cihaz arızalandığı zaman gönderim kargo ücretleri onlara ait olmak koşuluyla tamir edip size geri gönderiyorlar ve geliş kargo ücreti kullanıcıya ait. cihaz gelince de tecrübelerimi paylaşabilirim.

Saygılarımla

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

35 dakika önce, unstabil :

bu cihazda turkce navigasyon yüklumu bilginiz varmı ayriyeyten mi yuklemek lazim

yukarıdaki android cihazdan bahsediyorsanız; google play'de çok kaliteli navigasyon programları mevcut. Ben google haritaların navigasyonunu kullanıyorum, şimdiye kadar bir sorun yaşamadım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

anladim tesekkur ederim..ayrica bisey sorayim bilginiz var mi arkadaslar.. malum gümrük sorunu nedeniyle bu eonoon cihazi turkiyeye getirmek sıkıntılı.. bu cihazi ebaydan ingilteredeki bi arkadasa aldirsak daha sonra o bize kargo ile gonderse yine gümrük sikintisi olur mu.. yoksa gelirken kendisi getirmesi mi daha kolay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 saat önce, unstabil :

bu cihazda turkce navigasyon yüklumu bilginiz varmı ayriyeyten mi yuklemek lazim

Cihazda mehmet bey in de dediği gibi uygulamalarla navigasyon kullanabiliyorsun. Ayrıca kendi navigasyonu da var ayrıca 60 dolar ödeyip alabiliyorsun. Türkiye haritası Türkçe içerik ve Türkçe dil desteği veriyor eğer uygulamalardan memnun kalmazsam sonra düşünüp alabilirim. Navigasyon Hakkı'nda detaylı bilgi aşağıdaki linktedir. Diğer sorunuz hakkında bilgim yok maalesef

https://eonon.com/Others/Others/G3041E.html

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ürün Türkiye'ye giriş yapılıp kaydı alınmış. ücretlendirme aşağıdaki gibi görünüyor ptt kargonun sitesinde.

• Gümrük Verigisi : 245.0 TL
    Damga Vergisi : 0.6 TL
    Gümrüğe Sunma Ücreti : 3.0 TL
    Yurtdışı İade Ücreti : 0.0 TL

TOPLAM : 248.6 TL
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ürün Türkiye'ye giriş yapılıp kaydı alınmış. ücretlendirme aşağıdaki gibi görünüyor ptt kargonun sitesinde.

Vergi sizden alıncak değil mi nasıl sizce bu şekilde olması uygun mu geldi size

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

03.03.2016 at 19:26, Mehmet Özdemir :

İkinize de hayırlı olsun. Gümrüğe takılmadan elinize ulaşır umarım. Siz hangi kargoyu tercih ettiniz@taner35?

teşekkürler EMS hava kargoyla geldi 

03.03.2016 at 22:39, renegade :

iki üründe çok güzel, inşallah sorunsuz elinize ulaşır, ayrıca taner arkadaşa şunu sorayım aldığınız meyda ürününün videosunu izledim, yol bilgisayarının yanına kablo ile bir aparat taktı onu anlamdım biraz bu konuda ilgisizim, aletin ne olduğunu çözemedim fransızca dilim olduğu için yorum getiremedim.

kablo hakkında bilgim yok ekranla ilgili değil ekstra bir cihaz sanırım..

4 saat önce, mimar2125 :

hayırlı olsun

aynı zamanda sipariş vermişiz sanırım benim kargoda aşağıda ki şekilde gözüküyor 04/03/2016 da sipariş verdim şuan için hızlı ilerliyor bakalım türkiyedede hızlımı ne zaman elimize ulaşacak

3 saat önce, Mirai :

Vergi sizden alıncak değil mi nasıl sizce bu şekilde olması uygun mu geldi size

08/03/2016 14:31:25   Gümrüğe Sevk Edildi İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)

Gümrük Verigisi : 189.0 TL

TOPLAM : 192.6 TL
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Anarchist
      Yazan: Anarchist
      Kullanım klavuzuna falan baktım ama göremedim, bu ekranda hiçbir şekilde video oynatma ihtimalimiz yokmu ya?  Eğer yoksa çok bozulucam
    • xendaba
      Yazan: xendaba
      ekranda tv benzeri işlemler yapılabiliyoprmu diye soranlar olmuştu , bende merak ediyordum bu videoda adam rahat rahat tv izleyebiliyor 
      ama orjinal özelliğindemi var ( japonya için ) yoksa sonradan eklediği birşeyler ilemi başarmış orası meçhul

• honuuu
      Yazan: honuuu
      Malum double din sistem konusunda genellikle forum üyelerinin tercihi necvox, flyaudio vb araçların marka ve modele özel ürünlerden yana oluyor. Alan arkadaşların tercihine saygı duymakla beraber piyasadaki bu tarz ürünlerin tam olarak beklentilerimi karşılayamamasından dolayı böyle bir konu açma gereği duydum.

Bu cihazlardaki menü tasarımları, ses kalitesi, dokunmatik hassasiyeti gibi şuan aklıma gelmeyen bazı konulardan dolayı, pioneer, alpine, kenwood gibi markaların double din ürünlerine göz attım. Onlarda bu bahsettiğim konulardan bazılarını internetten izlediğim inceleme videolar sayesinde açıklığa kavuşturabildim ama en basitinden mesela dokunmatik konusunu kullanmadan denemeden algılamam pek mümkün değil gibi.

Etrafında bu cihazlardan olan, kullanan veya kurcalayarak tecrübe etme fırsatı bulmuş kimseler varsa tavsiyeleriniz hem benim için hemde forumda ki bilgi birikimi için oldukça faydalı olur diye düşünüyorum.

Aklımdaki fikri tam olarak söyleyeyim belki ona göre de farklı önerileriniz olabilir; Öncelikle ses kalitesi iyi bir double din, kapı hoparlörleri değişecek, amfi ve subwoofer eklenecek ve bagaja müdahale edilmeyecek tabii ki

Saygılar

• Yeni Oluştur...