Jump to content

2. Nesil Mazda3 Android Multimedya

gomodoejderi
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

27 dakika önce, Momentus :

Android ekran için ne düsünüyorsunuz.birde sanırım ali express deki ürünü kendimizin takmazı pek mümkün değil.

El yatkınlığınız varsa takarsınız. Direksiyon ve üstündeki tuşların nasıl söküldüğünü anlattığım bir konu vardı. 
Ekran için önceki mesajlara bakınız, benim bilgim yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Momentus :

Android ekran için ne düsünüyorsunuz.birde sanırım ali express deki ürünü kendimizin takmazı pek mümkün değil.

El yatkinsa yarım saatte kendiniz soker, takarsiniz. YouTube da bolca video mevcut. 

Gerigörüş kamerası hariç, kendim takmıştım. Benden sonra forumdan bir arkadaş daha alıp kendisi takmıştı. Hala buralarda mi bilmiyorum. 

Ben halen keyif alarak kullanıyorum. 

Konu burada.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Anarchist
      Yazan: Anarchist
      Kullanım klavuzuna falan baktım ama göremedim, bu ekranda hiçbir şekilde video oynatma ihtimalimiz yokmu ya?  Eğer yoksa çok bozulucam
    • xendaba
      Yazan: xendaba
      ekranda tv benzeri işlemler yapılabiliyoprmu diye soranlar olmuştu , bende merak ediyordum bu videoda adam rahat rahat tv izleyebiliyor 
      ama orjinal özelliğindemi var ( japonya için ) yoksa sonradan eklediği birşeyler ilemi başarmış orası meçhul

• honuuu
      Yazan: honuuu
      Malum double din sistem konusunda genellikle forum üyelerinin tercihi necvox, flyaudio vb araçların marka ve modele özel ürünlerden yana oluyor. Alan arkadaşların tercihine saygı duymakla beraber piyasadaki bu tarz ürünlerin tam olarak beklentilerimi karşılayamamasından dolayı böyle bir konu açma gereği duydum.

Bu cihazlardaki menü tasarımları, ses kalitesi, dokunmatik hassasiyeti gibi şuan aklıma gelmeyen bazı konulardan dolayı, pioneer, alpine, kenwood gibi markaların double din ürünlerine göz attım. Onlarda bu bahsettiğim konulardan bazılarını internetten izlediğim inceleme videolar sayesinde açıklığa kavuşturabildim ama en basitinden mesela dokunmatik konusunu kullanmadan denemeden algılamam pek mümkün değil gibi.

Etrafında bu cihazlardan olan, kullanan veya kurcalayarak tecrübe etme fırsatı bulmuş kimseler varsa tavsiyeleriniz hem benim için hemde forumda ki bilgi birikimi için oldukça faydalı olur diye düşünüyorum.

Aklımdaki fikri tam olarak söyleyeyim belki ona göre de farklı önerileriniz olabilir; Öncelikle ses kalitesi iyi bir double din, kapı hoparlörleri değişecek, amfi ve subwoofer eklenecek ve bagaja müdahale edilmeyecek tabii ki

Saygılar

• Yeni Oluştur...