2012-2013 Makyajlı Kasa Dizel Mazda3 Almayı Düşünüyorum, Sorularım Var
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: evcili
Merhabalar. mazda 3 almaya karar verdim ama bulamıyorum.sahibinden.com'dan takip ediyorum 1 haftadır hepsi 3 ilan koyuldu onlarda temiz değil.Yardımcı olabilirseniz sevinirim. 2010 yada 2011 model beyaz yada gri renk Mazda 3 ımpressive satın almak istiyorum.Üst limitim 45.000 TL.
-
Yazan: mafe
arkadaşlar merhaba,
aylar önce mazda 3 aramış ama son anda ev alarak arayışıma ara vermişti.
şimdi tekrar mazda 3 bakmaya başladım. hoş bu sefer mitsubishi asx veya suzuki swift AT de bakıyorum ama gönlüm mazda 3 ten yana. mümkün mertebe 2010 Impressive AT bakıyorum (global kapama ve ön cam ısıtıcı vb nedenlerle).
satma düşüncesi olan çıkarsa diye bekliyorum. ayrıca diğer seçeneklerle bir kritik yaparsanız da sevinirim.
şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: M.E.G
Araç 50 bin' e yaklaşıyor. Her ne kadar 100 bin km de şanzıman yağı değişin yazsa da 50 bin bence idealdir ve 50 bin bakımında değiştireceğim. Bakım konusunda titiz olmaktan nefret ediyorum
Serviste Castrol Syntrans 75W -80 var. Genelde bunu kullanıyorlar. API GL-4 Sınıfı.
Benzinli 1.6 larda sıkıntı yok kitapçıkta zaten bu değerler yazıyor.
Dizelde ise durum farklı. WSS-MC200-D2 onayı gerekiyor. Bu da sadece Castrol 75W yağında yer almakta. Bu da API GL-4 sınıfını karşılıyor.
Sorum şu : 75 W yerine 75W-80 kullanılsa faydalı mıdır? Yoksa 75W alıp orjinaliyle devam mı etmeli?
-
Yazan: dcdesign
Merhaba Arkadaşlar. Benim 2012 mazda 3 touring dizel aracımda bir sıkıntı var. 6. viteste yolda giderken. bir anda vites atıyor. bu konu hakkında bilginiz var mı? neden yapar? ve ağır bi sorun mu?
-
Tavsiye Edilen Mesajlar
Arşivlendi
Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı