Jump to content

Satılık 2010 Mazda3 Impressive Otomatik Sedan

mpolat35

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar. Nakit ihtiyacından dolayı arabamı satıyorum.

Araç 2010 model otomatik, impressive modelidir. 10.000 km önce Ankara Mocan Otogazda lpg taktırdım. Araç şuan 68.000 km de. Pazarlık payı var.

Herhangi bir kazası, boyası, değişeni yok. Gece 3 te hastanede park halinde iken park yapılmaz levhalarına çarptığım için küçük bir yer var, yanlış anlaşılma olmasın diye yaptırmadım. 

İlanım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2010-68.000km-impressive-otomatik-boyasi-degiseni-yok-brc-lpg-191295250/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağolun :) fiyat durumu sizce nasıl? Malum bizim toplumumuzda pazarlık olduğu için istediğim fiyattan daha yüksek bir fiyat yazdım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağolun :) fiyat durumu sizce nasıl? Malum bizim toplumumuzda pazarlık olduğu için istediğim fiyattan daha yüksek bir fiyat yazdım.

Hemen satmak isteyen birisiyseniz fiyat yüksek bence. Yok satılsın da süre beni içim önemli değil diyorsanız, mutlaka alıcısı çıkacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hemen satmak isteyen birisiyseniz fiyat yüksek bence. Yok satılsın da süre beni içim önemli değil diyorsanız, mutlaka alıcısı çıkacaktır.

41-41.5 gibi bir fiyata bırakmayı düşünüyorum hocam :) 41.5 yazsam 40 olur mu yada 39 gibi :)  Ortalama 1 ay içinde satmayı düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam hem sedan hem otomatik hem tuplu ne olsun, 2011 touring hatchback'e 41000 isteyen ve daha da ucuza satmam diyenler vardi Hayirlisi olsun. Kaldiki arkadas arabayi temmuzda 38000 de alip, tup takdirdim 40000 e mal oldu demisti daha once..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağolun hocam, talipli çoktu. Bekleyenler vardı. Yeni good year lastikte almıştım :) kışlık michelin lastikler var. Araba temiz olunca hızlı gidiyor :) Bana  maliyeti 41.000 yakındı zaten. Alan arkadaş mutlu mesut kullanır inşallah.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...