Jump to content

2002 Saab 9-3 TS Aero Alındı

Srkn
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bir yorum görmüştüm fotoğrafı bulduğum yerde,

"Bu bir mersedes reklamı mı?"

:)

değişik bir bakış açısı !!!!

kamyoncu olabilir mi acaba yorum yapan yük taşımak anlamında hani :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1.Depo bugün itibarı ile bitti toplamda 375 km yol yapmışım şehir içinde (ara ara sıktım tabiki) bence gayet iyi bir değer.

2.Depo bugün doldurdum sakin kullanım şehir içi testim bugün başladı bakalım kaç gidecek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısı olsun hayrani oldugum bir marka bir gün sahibi olmak isterim bu tip ruh sahibi arabalar hep ilgimi çekmiştir. [emoji6]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1.Depo bugün itibarı ile bitti toplamda 375 km yol yapmışım şehir içinde (ara ara sıktım tabiki) bence gayet iyi bir değer.

2.Depo bugün doldurdum sakin kullanım şehir içi testim bugün başladı bakalım kaç gidecek.

Deposu kaç litre alıyor Serkan ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şehiriçinde arabayı yeni almanında hevesiyle asılmıştır gaza. Otoyolda ikimizde 120 civarına sabitlesek bizim mazdalardan en fazla 2 lt fazla yakar diye tahmin ediyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Görüntüden ziyade tipik İsveç anlayışıyla sağlamlık hissi uyandırıyor.

Maşallah. Hayrını görün.

Kasko yok muska var [emoji16]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırlı uğurlu olsun çok temiz çok güzel bir araç saab markasının özel bir araç olduğunu çocukluğumdan beri biliyorum hep merak ettiğim bir markaydı  birkaç gün önce topgear programının konusu saab tı ne yazıkki sonlarına yetişmişim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şehiriçinde arabayı yeni almanında hevesiyle asılmıştır gaza. Otoyolda ikimizde 120 civarına sabitlesek bizim mazdalardan en fazla 2 lt fazla yakar diye tahmin ediyorum

+1981 :)

deposu da sarfiyatı da süper :D

Abi ben benim kıçı kırık 105hp mazdamla 12 nin altına düşemiyorum 300 hp lik saab 16 yakmış çokmu 20 yaksada helali hoş olsun..

Zaten fulleyince saab ekranda 550 km gider yazıyor sakin kullanım ve otoban..

.

Normalde tasarım olarak eski ve çok fazla albenisi olmayan aerom normal trafikte giderken gaza köklememle aeromun fırlaması ve yanımdaki araçların hızla geri gitmesi ilk ışıklardada yanıma gelen araçların dönüp aeroma bakmalarının keyfi pahabiçilemez.. :2funny:  :2funny: 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 litre bence çok iyi ya boylesine keyifli bir araç icin benim nissanda yol bilgisayari 12 13 de hep diğer araçlara da hep beraber gidiyoruz [emoji2]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bundan böyle bu forumda yakıtta az yaktı çok yaktı muhabbetini yasaklıyorum  :geyik:  :geyik:

İşte benimkinin halleri  :tey:  :tey:

RbkJra.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...