Jump to content

Mazda'ma Nazar Değdi ...

judoka21
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

expert aracı perte çıkardı 1 hafta 1 gün içinde sonuçlanacakmış hade hayırlısı araç pert olduguna göre artık parçalara satabilirim diye düşünüyorum  bakalım 1 gün bekliyecez....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracın ne kadar ettigi konsunda bi fikrim yok  bi kaç güne kadar  belli olur  bişey demedi exspert sadeece  güncel ücret üzerinden ödenecegini biliyiorum birde kusura bakacklar eger kusur yoksa tamamınıödeyeceklermiş.bekliyip görecez...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

öncelikle geçmiş olsun bende aldığım zaman bir kaza geçirmiştim.bende bozuk bir yerde viraja hızlı girip 2012 toyota nın tamponuna çarpmıştım.Allah tan karşı taraf iyice kaçtı yoksa arka kapıdan vuruyordum neyse önemli olan sağlık.ama şu bir gerçek mazdaya nazar değiyor :) Bol bol sadaka verin arkadaşlar...benden size dost tavsiyesi 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

tsk ederim uzun zaman oldu siteye gelmiyeli ben aracın resimlerini  paylaşmak istiyorum araç bende  kaldı  yedek parça olraka satmayı düşünüyorum eger  ilgilenen arkadas olursa benimle görüşebilir.D8dj2Z.jpgmrk06Y.jpgEzRj8v.jpgjvWd39.jpg2Y9p1L.jpgBRAjPV.jpgZAEldg.jpgl0WA1B.jpg

aracın parçalarını almak isteyen arkadaslar için   (0541) 863 62 70  bu numaradan ulaşabilirler herkese  tsk ederim...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tamir edebiliriz dediler  ama 1500/2000 gibi bir masrafı  var  ben yeni araç aldıgım için  ve zaman olmadıgı için  böyle satmaya karar verdim  ilgilenen arkasdas olursa  böylede verebilirim dedigim gibi 1500/2000 gibi masrafı var belki daha  ucuzada mal olabilir mator kısmaında ve alt kısımda herhangi bi masraf yok

sadece kapılar ve  tekelek aksımı degişecek ....aracı 4500 /4000 gibi bir fiyata bıraka bilirim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracın kaputunu actım sonunda  çok kar var burda ondan biraz zor oldu :D resimler  aşagıda ki gibidir....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tekrar geçmişler olsun, mevcut konunuz çözüme ulaşmıştır. Dolayısı ile konunuzu kilitliyorum. Satılık ilanınız için, forumda satılık bölümünde. Forum ve ilan kuralları çerçevesinde yeni konu açabilirsiniz. Şu anki mevcut konu başlığından araç yada yedek parça satışı olduğu anlaşılmıyor. İlgili bölümün altında açacağınız yeni konu. Hem sizin hemde ihtiyacı olan kişilerin işini kolaylaştıracaktır.

İyi günler dilerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...