Jump to content

Mazda Yetkili Servislerinden Memnun musunuz ?

Ali
 Paylaş

Servislerden Memnun musunuz?   

161 oy

1. 1. Servislerden Memnun musunuz?

Tavsiye Edilen Mesajlar

bu gün mersin mazda servisine mail attım anında cevap geldi,gidip henüz görmedim kalitelerini de bilmiyorum ama müşteriye değer veriyorlar gibi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende İstanbul'daki ve Kocaeli'deki servislere Mazda 929'un bir parçası hakkında mail atmıştım; İstanbul Akyıldız ve Kocaeli servisi telefon ile geri dönüş yapıp bilgilendirme yapmışlardı sağolsunlar.

Bende bu servislerin müşteriye değer verdiklerini düşündüm....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eskişehir' de ki Mazda servisinden hiç memnun değilim... Arabam eski bir Mazda olabilir ama servisin üretim yılı gözetmeksizin araçla ilgilenmesi ya da ilgilenecek başka bir servise yönlendirmesi gerek benim arabam sırf eski diye sallamamazlık yapamazlar. Şimdi buradaki değerli arkadaşlarım diyecek ki "araban zaten eski neden servise götürüyorsun pahalıya gelir vs" diyecekler. Ama ben aracıma iyi bakan bir insanım ve her türlü bakımının ve tamirinin en garantili ve en iyi şekilde yapılmasını istiyorum evet pimpirikli bir adamım ama bu Mazda servisini ilgilendiren bir durum değil onlar gelen her Mazda' ya bakmak zorundalar bu yüzden kendilerini Mazda Türkiye yetkililerine şikayet edeceğim... Bu konuda yardımcı olabilecek her fikire açığım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eskişehir' de ki Mazda servisinden hiç memnun değilim... Arabam eski bir Mazda olabilir ama servisin üretim yılı gözetmeksizin araçla ilgilenmesi ya da ilgilenecek başka bir servise yönlendirmesi gerek benim arabam sırf eski diye sallamamazlık yapamazlar. Şimdi buradaki değerli arkadaşlarım diyecek ki "araban zaten eski neden servise götürüyorsun pahalıya gelir vs" diyecekler. Ama ben aracıma iyi bakan bir insanım ve her türlü bakımının ve tamirinin en garantili ve en iyi şekilde yapılmasını istiyorum evet pimpirikli bir adamım ama bu Mazda servisini ilgilendiren bir durum değil onlar gelen her Mazda' ya bakmak zorundalar bu yüzden kendilerini Mazda Türkiye yetkililerine şikayet edeceğim... Bu konuda yardımcı olabilecek her fikire açığım...

Servis size nasıl bir davranışta bulundu paylaşabilirmisiniz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gayet artistçe ve isteksiz bir tavırla " Ya zaten bunlar eski araçlar parçaları da zor bulunur biz bakmıyoruz bunlara" dedi ve bende karşılık olarak "benim yaptıracağım yerlerin parçalarının internette bile olduğunu mazda da nasıl olmadığını" söyledim buna karşılık " birader biz bakmıyoruz bunlara " deyip gerisin geriye postaladılar beni. Benim burada hoşuma gitmeyen durum adamların anlamsız tavrı. Daha ilgilenir bir şekilde en azından biz yapamıyoruz ama şu servise gidebilirsiniz falan diyebilirlerdi ya da biraz daha hesaba alabilirlerdi beni...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ama ben aracıma iyi bakan bir insanım ve her türlü bakımının ve tamirinin en garantili ve en iyi şekilde yapılmasını istiyorum evet pimpirikli bir adamım ama bu Mazda servisini ilgilendiren bir durum değil onlar gelen her Mazda' ya bakmak zorundalar bu yüzden kendilerini Mazda Türkiye yetkililerine şikayet edeceğim... Bu konuda yardımcı olabilecek her fikire açığım...

Tabii ki model yılını önemsemeksizin üzerinde Mazda logosu bulunan her araca bakmak zorundalar. Buradan buyurun;

http://www.mazdaclubtr.com/13936/mazda-cagri-merkezi-musteri-destek-merkezi-44-44-693-mzd/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gayet artistçe ve isteksiz bir tavırla " Ya zaten bunlar eski araçlar parçaları da zor bulunur biz bakmıyoruz bunlara" dedi ve bende karşılık olarak "benim yaptıracağım yerlerin parçalarının internette bile olduğunu mazda da nasıl olmadığını" söyledim buna karşılık " birader biz bakmıyoruz bunlara " deyip gerisin geriye postaladılar beni. Benim burada hoşuma gitmeyen durum adamların anlamsız tavrı. Daha ilgilenir bir şekilde en azından biz yapamıyoruz ama şu servise gidebilirsiniz falan diyebilirlerdi ya da biraz daha hesaba alabilirlerdi beni...

Gerçekten terbiyesizlik yapmışlar

Ben olsam sikayetvar.com dahil heryere durumu anlatır şikayette bulunurdum  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Parçayı Belçika depoya sormuşlar mı ki bu cevabı vermişler ? Böyle kaba bir cevap vermek yerine durumu daha düzgün açıklayabilirlerdi sorun parçanın bulunamaması olsa bile.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben geçen haftalarda İzmir Gaziemir Yeni mazda servisine aracımın 130,000 bakımına gittim Düzgün bir üslup ve güzel işçilikleri var gerekeni yapıyorlar sorulan sorulara gayet net cevaplar veriyorlar. Ben İzmir Yeni mazda servisini içtenlikle tavsiye ederim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Parçayı Belçika depoya sormuşlar mı ki bu cevabı vermişler ? Böyle kaba bir cevap vermek yerine durumu daha düzgün açıklayabilirlerdi sorun parçanın bulunamaması olsa bile.

Çok haklısın benim derdim aracın yapılıp yapılmaması bile değil. Yapamayabilirler çok doğal ama en azından ilgilenebilirlerdi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gerçekten terbiyesizlik yapmışlar

Ben olsam sikayetvar.com dahil heryere durumu anlatır şikayette bulunurdum  ;)

Oraya da yazacam zaten çünkü Eskişehir de eski model Mazda kullanan bir tek ben değilim sonuçta...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu şekilde olduysa terbiyesizlik yapmışlar. Aracın yaşı onları ilgilendirmez Mazda olması yeterli.

Aynen kardeşim bu şekilde oldu... Yoksa aracıma bakılsa niye böyle bir sitemde bulunayım adamlara garezim yok ki benim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu yaşadığınız durumu, öncelikli olarak Eskişehir servis müdürüne ilettiniz mi ? Yoksa bu diyaloğu direk müdürü ile mi yaşadınız  :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu şekilde olduysa terbiyesizlik yapmışlar. Aracın yaşı onları ilgilendirmez Mazda olması yeterli.

Ve aynen haklısın kardeşim yıla bakmaksızın her Mazda' ya bakmak zorundalar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu yaşadığınız durumu, öncelikli olarak Eskişehir servis müdürüne ilettiniz mi ? Yoksa bu diyaloğu direk müdürü ile mi yaşadınız  :(

Konuştuğum kişinin müdür olup olmadığını bilmiyorum eğer konuştuğum müdür değilse dediğiniz gibi bir de müdürle konuşmak gerek... Teşekkür ederim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konuştuğum kişinin müdür olup olmadığını bilmiyorum eğer konuştuğum müdür değilse dediğiniz gibi bir de müdürle konuşmak gerek... Teşekkür ederim...

Arkadaşım  aracınızın modelinin ne olduğu onları ilgilendirmez,  bende aynen sizin gibi aracım konusunda çok hassasımdır ve de her zaman en iyi en kaliteli parçaları kullanmayı tercih ederim,  daha 1 ay önce buradaki serviste 750 tl ödeyerek aracıma ne gerekiyor ise , o biçim bakım yaptırdım, aracımızın eski model olması bakımsız ve de güvenliksiz bir şekilde dolaşmamıza sebep değil, bana kalırsa o servis bizim oraların deyimiyle''  tok yemiş''  paraya ve de müşteriye ihtiyacı yok, sonuna kadar haklısınız şikayet etmekte.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşım  aracınızın modelinin ne olduğu onları ilgilendirmez,  bende aynen sizin gibi aracım konusunda çok hassasımdır ve de her zaman en iyi en kaliteli parçaları kullanmayı tercih ederim,  daha 1 ay önce buradaki serviste 750 tl ödeyerek aracıma ne gerekiyor ise , o biçim bakım yaptırdım, aracımızın eski model olması bakımsız ve de güvenliksiz bir şekilde dolaşmamıza sebep değil, bana kalırsa o servis bizim oraların deyimiyle''  tok yemiş''  paraya ve de müşteriye ihtiyacı yok, sonuna kadar haklısınız şikayet etmekte.

Doğrusun hocam sonuna kadar haklısın da gelde böyle adamlara anlat... :jedi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gittiğim her hangi bir işyeri bana bu şekilde davranıyorsa, gerekli yerlere şikayetimi iletirim ve bir daha önünden geçmem...

4 yıl önce bir alış veriş sitesi hediye olarak taahhüt ettiği malzemeyi koymadı diye, alış verişi kestim, çevrem ile birlikte yıllık ortalama 5-6 bin liralık alış veriş yapıyordum... Facebook sayfasını beğendim ve her gün üşenmeden tepkimi yazdım... Orayı okuyan üyelerin bir nebze dikkatini çektiysem yeter bana...

Tavsiyem; "gel yapalım" deseler bile gitme... O davranışı gösteren insan, senin aracının bakımı gerektiği gibi yapmaz, keşke yapsa.

Kendine iyi bir mazda ustası bul ve oradan devam et derim.

Geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...