Jump to content

Mazda Yetkili Servislerinden Memnun musunuz ?

Ali
 Paylaş

Servislerden Memnun musunuz?   

161 oy

1. 1. Servislerden Memnun musunuz?

Tavsiye Edilen Mesajlar

Benim gittiğim mazda servisinde dexelia yağ yoktu, sadece opet yağ bulunduruyordu. Yağ ve hava filtrelerinin de orjinal oldugundan şüpheliyim. Bakım sonrası aracın bilgisayarını güncellememişler, hala sürekli bakımı zamanını geçirdiğime dair uyarı veriyor :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir de gitmememe ve henüz bir ticaretim olmamasına rağmen Gören Otomotiv'den de gayet memnunum.. :D :D :D

bir de gelsen daha da memnun edecez ama... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gelmesi masraflı biraz, bir arabaya doluşup gelelim biz masrafı bölüşürüz :D Arabayı da bakımı gelen arabalardan seçeriz hem yerinde görür hem de çayını içeriz :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herter ' den çok memnundum, ancak Ankara'dan ayrıldıktan sonra (ki 3 yıl oldu) bir kez gidebilmiş olsamda Herter gerçekten; karşılama, sohbet, ilgi, bilgi ve tecrübe, teknoloji kullanımı ve fiyat konusunda (gerçekten azımsanmayacak oranda indirim yapıyorlardı bana)konusunda çok ama çok başarılıydılar. Kendilerini buradan tekrar kutluyorum.

Ayrıca Muğla' daki servisimiz Gören ' de henüz tanışma imkanı bulamamış olsakda geçtiğimiz C.tesi günü küçük bir ticaretimiz oldu. Gayet sorunsuz ve hızlı yeteri kadar ilgi ve alakalı bir alışverişti. Bunun için buradan kendilerine teşekkür ediyorum. Ancak tüm bunlardan daha çok hoşuma giden ve beni sevindiren şey ; benim İzmir Motor Teknik Lisesinden sınıf arkadaşım olan ve yıllardır görüşemediğimiz Aytaç Bey'in Servis Müdürü olarak GÖREN de çalıştığını öğrenmem çok hoş bir sürpriz oldu. Bu küçük çaplı ticaret, böyle hoş bir sürprize zemin hazırladı  hem Aytaç kardeşim hemde benim için hoş ve nostaljik bir an yaşatarak bizi telefondada olsa gülümsetti. Artık Gören' e gitmem kaçınılmaz oldu böylece..Okan kardeşim Aytaç tercihin için senide ayrıca kutlarım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tesadüfe bakın ya...

alışveriş konusundaki taktirleriniz için ayrıca teşekkür ederim. En kısa zamanda hayırlı işler için görüşmek dileğiyle...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün MUĞLA Gören servisinde 3. altı aylık bakımı yaptırdım, egzoz ucunu değiştirdik, buji, polen flt. iyi durumda olduğu için gerek kalmadı, 258 tl (kdv dahil) ödedim. Ayrıca Okanla tanışmış olduk sağolsun, birdahaki bakımada spoiler taktırdıkmı işlem tamamdır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

0212 44 44 693 (MZD) nolu telefondan Mazda İletişim Hattına ulaşabilirsin..

tşkkürler aramamın bir faydası olcağını sanmasamda arycam

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

tşkkürler aramamın bir faydası olcağını sanmasamda arycam

Aslında buradan paylaştığımız tecrübeler, Mazda iletişimden daha sağlıklı bence. Mesela ben de uzun süredir sabrediyordum ama son yaşananlardan sonra rahatlıkla şunu söyleyebilirim (ya da söylemeliyim): Ankara'da OPAN'a gitmeyin, MEB Başayar'a gidin. Ben bir kullanıcıyım, firma yetkilisi falan değilim, gördüğüm davranışlardan çıkardığım sonuç bu ve Mazda iletişimdense bunu buradan sizlerle paylaşmanın faydalı olduğunu düşünmekteyim...

Neler yaşadığımı merak edenlere PS'den cevap verebilirim ama müşteri memnuniyeti konusunda dağlar kadar fark olduğunu söyleyebilirim.

Bu arada evim OPAN servisin yanında :) ama ben onların yüzünden taaa Şaşmaz'da Meb Başayar'a gidiyorum!!!!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tabii, ben uzun olmasından korkmuştum  :)

1- 20000km bakımı için OPAN 400 TL(yanlış hatırlamıyorsam) fiyat biçti, MEB Başayar 183 TL ye yaptı (polen filtresini değiştirmediğimi belirtmek isterim)

2- Sağ aynamı duvara çarptım, kapağı falan yerinden çıktı, ayna camı da ayar motoru bağlantılarından kopup yere bakmaya başladı. OPAN'a gittim (evimin yanında ya) 30 sn. de bakıp ayna değişecek dediler. 600 TLmiş. Bana da aman ellemeyin, daha fazla kırmayın diye de 10 kere uyarıda bulundular. Eve geldim, otoparkta aynayı biraz inceledim, elimle ittirip tırnaklara oturttum, kapağın tırnaklarını da oturtunca eskisinin aynısı oldu. 600 Tl alacaklardı. İnsan bi uğraşır di mi yapmak için!!!

3- Arka kelebek camını kırmak zorunda kaldım. Ucuzsa serviste orjinal cam taktırayım dedim. Son bir şans verip OPAN'a girdim. Yemek saatiymiş, oradaki arkadaş elime bir kağıda yazılmış tel. noları verdi, yemekten sonra arayıp sorun dedi! Şimdi bakamaz mıyız dedim, hayır dedi...Meb Başayarı aradım, adam "350 TL civarında olması lazım, ben şimdi yemekteyim isterseniz hemen yan tarafa geçip bakıp söyleyeyim" dedi. Bu bile bana verilen değeri ortaya koyuyor sanırım.

Umarım çok uzun olmamıştır. Okuyuculardan şimdiden özür dilerim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Meb Başayarı aradım, adam "350 TL civarında olması lazım, ben şimdi yemekteyim isterseniz hemen yan tarafa geçip bakıp söyleyeyim" dedi. Bu bile bana verilen değeri ortaya koyuyor sanırım.

Umarım çok uzun olmamıştır. Okuyuculardan şimdiden özür dilerim :)

Umarım kaldırmamışsındır adamı. Yemeğini yedikten sonra bakmıştır.

Servise gidileceği zaman önce telefon açıp fiyat almak gerekiyor herhalde bu durumlarda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Umarım kaldırmamışsındır adamı. Yemeğini yedikten sonra bakmıştır.

Servise gidileceği zaman önce telefon açıp fiyat almak gerekiyor herhalde bu durumlarda.

Yok yok kaldırmadım tabii ki. 350 yi duyunca direk kasko camcısına gittim :) 350 TL ye kelebek camı mı olurmuş yahu :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest msezgin77

Ben bu hafta sonu 20 bin bakımına gittim İzmir Yeni Otomotiv servisine 372 tl ücret ödedim standart bakım olarak.Aracımın bakımını beklerken görevli bir arkadaş geldi ve ''usta ön balatalarınızın tamamen gittiğini ve kesinlikle değiştirilmesi gerektiğini söylüyor'' dedi.Bende kendisine aracımın 20 binde olduğunu ve tamamen gitmesinin imkansız olduğunu söyledim.Oda bana değiştirmemin iyi olacağını ve 168 tl de ücreti olduğunu söyledi.Bende şuan için değiştirmek istemediğimi söyledim.Ondan sonra görevli arkadaşın yüz ifadesi birden değişti ve nedenini anlamadım ama verdiğim cevaba çok şaşırmış ve bozulmuş bir hali vardı.Ücreti ödeyeceğim zaman bir yolunu bulup odadan çıktı ve benimle başka bir arkadaşın(yedek parça görevlisi)ilgilenmesini sağladı.Daha öncede 2 defa yedek parça almıştım orjinal mazda 3 sibop kapağı ve çakmaklık taktırmıştım aynı yerde bir defada sunroof arızası için gitmiştim garanti kapsamında yapılmıştı ve bunların hepsindede arabayı yıkayabilirmisiniz diye sorduğumda hepsindede ''yıkama personelimiz şuan burada değil''diye geri çevrildim.Neyse başa döneyim balata konusuna;Bunun üzerine bende 2 ayrı sanayi sitesinde özellikle japon grubuna bakan farklı ustalara gösterdim ve en az 10 bin km daha çok rahat kulanabileceğimi söylediler.Zaten serviste böyle veya benzeri bir olayla karşılaşacağımıda biliyordum açıkçası.Bakıma giden hemen hemen herkese ekstra bir maliyet mutlaka çıkarmaya çalışıyorlar.Bir dahada o servisi kullanmayacağıma eminim artık...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

talihsizce yaşadıklarınız... umarım bir daha başınız gelmez... rekabet bile olan ortamlarda böyle şeylerin başınıza gelmesi üzdü beni açıkcası...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20bin de balata :) o da iyiymiş . Böyle denk geldiginiz servis görevlilerini şikayet edin bence . Biz görmezden geldikçe yapmaya devam ederler, edecekler . Ben çok şükür hic böyle bir durumla karşılaşmadım . Hatta gittiğim 3 serviste (Elazığ -Ankara-Muğla ) gereksiz masrafa sokmadı beni .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...