Jump to content

Mazda Yetkili Servislerinden Memnun musunuz ?

Ali
 Paylaş

Servislerden Memnun musunuz?   

161 oy

1. 1. Servislerden Memnun musunuz?

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aracımın tüm bakımlarını meb başayarda yaptırıyordum. En son bakıma gittiğimde kapıda hafif bir çizik vardı muhtemelen biri sürtmüş olmalı çünkü diğer arabanın boyası geçmişti. Bakımdan sonra boya ustasına gösterdik pastayla sildi çok az bi çizik kaldı bunu boyayalım dedi fazla göze batmadığı için gerek duymadım çünkü aracımda hiç boya yok dedim ustaya usta arabanın etrafında dolandı bi kaç yerine baktı arabanda 3-4 parça boya var dedi şaşırdım nerelerinde diye sordum kaputta 2 kapıda çamurlukta var dedi. Elinde boya ölçme aletide yoktu ölçme aleti ile ölçmesini söyledim ona gerek yok dedi Israrla sordum eminmisin diye ben kaç yıldır bu işi yapıyorum diye cevap verdi. Aracımı ben hiç boyatmadım sıfır aldım ya bayi bana boyayıp verdi  yada bu işte bi iş vardı. Sonra aracımı 3-4 ustaya götürdüm kafama çok takıldı makineyle de ölçtüler hiç biri aracında boya yok dedi. Servisteki usta bunu dedikten sonra o servisten soğudum.

Servis yerine ustadan soğusanız daha iyi bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bakarak boya var mı işi şöyle anlaşılıyor ( ustalar için) boyalı yüzeye temas etmeden elinizi 20-25 cm uzaktan gezdirin, elinizin boyadaki yansıması dalgalanıyorsa boyalıdır deniyor, dalgalanma olmuyorsa boya yoktur deniyor. çoğu zaman doğru çıkıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşınızın babasına yeni aracı hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız sürmek nasip etsin inşallah  :nazar:

"tek sebep tutum degil tabiki ama tanidigim icin soyluyorum etkili oldu ilgisiz tavirlar. Bu tip durumlarda adam bayi olarak bakmiyor mazda ilgisiz deyip.geciyor ondan dolayi.bu isikintimi dile.getirdim" demişsiniz

Burada tek sebep tutum değildi, ilgisiz tavırları bu duruma etkili oldu demişsiniz. Kişinin tavrı kişinin tutumudur zaten.

Burada yine ısrarla üzerinde durduğum, Bilinçli tüketici olabilmenin önemi, ön plana çıkıyor. Personellerin bir gider diğeri gelir, ama firmalar kalıcıdır. Bir personelin hatası koca bir markaya mal edilemez. Ediliyorsada bu haksızlık olur.

Örneğin benim hayatımda çok güvendiğim ve asla ödün vermem diye düşündüğüm markalar var. Nedir dünya elektronik devi Sony, Apple, İbm yazılım/Lenovo vs. gibi belli başlı markalar var beynime kazınmış. Bu firmaların bir çalışanıyla yaşadığım sıkıntıdan dolayı, Vaio'danmı, iphone'danmi, Lotus Notes e-mail programı kullanmaktanmı vaz geçeceğim. Tabiki asla vazgeçmeyeceğim. "Mazda" firmasıda en az bu saydığım örnekler kadar, büyük, tescilli bir marka olmuş firmadır.

Kendimden iki şekilde örnek vereceğim.Benim böyle bir şey başıma gelmiş olsaydı çok fazla takılmazdım bu duruma. Bayiye gitmeden evvel zaten satın almak isteyeceğim aracın bütün özelliklerini yalamış yutmuş ezberlemiş olurdum. Bayiye gitme sebebim aracı canlı gözle görmek, test sürüşü yapabilmek ve sonuç olarakta fiyat konuşabilmek için gitmiş olurdum. Bir aracı incelerken birinin sürekli başımda durup, beni izlemesi, nefesini ensemde hissetmekten daha çok rahatsız olurdum. (İlgisiz oluşundan)

Gelelim ikinci örneğime. Olduki bu tip birşey başıma geldi ve olduki takıldım bu konuya. Otomobil alacağım, arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmişim Mazda bayiye. İlgisiz alakasız bir personel, sorduğum sorulara cevap veremiyor, saygısız, vs bir takım olumsuzluklarla karşılaştım. Bu durum canımı sıkıp rahatsız olduysam. O personelin canını okurum. Yeterki nereye, kime, nasıl bir üslupla muhatap kişiyi bulabilmek önemlidir. Hakkımı sonuna kadar arar ve sonuna kadarda takipçisi olurdum.

Sizde şikayetle ilgili detayları (kime,nereye) ve sonuç alıp alamadığınızı paylaşırsanız forum üyeleri için güzel bir bilgi olacaktır. Belki bahsi geçen bayide forumumuza üyedir, yazılanları görür kulaklarına küpe olur yada cevap verme gereği duyarlar. En azından bu tatsız durum bir daha yaşanmaz, ve ders niteliğinde olur diğer bayiler içinde.

hocam bende alacagim araci belirler giderim kendi arabami 15 dakikada aldim mavi mazda 3 dynamic alacagim diye ciktim yola 1 ay baktim buldugum anda da aldim ancak her insan ayni sekilde yaklasmiyor sadece moda oldugu iphone  alan insanlar da dolu bu otomobil piyasasi icinde gecerli asfaltdan cikamyan 4x4 dolu piyasa sadece jip sahibiyim diyebilmek icin suv diye 4x2 yuksek binek araclar cikti

isin ozu burada mazdayi kotulemiyorum ki bende mazda sahibiyim ve cok memnunum sadece opanin tutumundan soz ediyorum.

sikayetimi opan servis mudurune ilettim ancak ne pesine dusecek nede daha fazla buyutulecek bir durum var herkes gibi satis veya serviste yasadigim sikintidan soz ettim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

adana servisi tek geçerim !!!!

bilhassa servis müdürünü....

olumsuz anlamda elbette

yazarak vakit katbetmek istemiyorum ama şöyle özetleyeyim durumu servis müdürünün yaptıklarını kamera ile kaydedin ve mesleğe yeni başlayanlara "işte böyle yapmayacaksınız" diye örnek olay olarak gösterin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Turkuaz Mazda servis müdürü Faruk bey tekrar tekrar söylüyorum 10 numara ılerde tekrar Mazda alma sebebim olacaktır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Turkuaz Mazda servis müdürü Faruk bey tekrar tekrar söylüyorum 10 numara ılerde tekrar Mazda alma sebebim olacaktır.

Denizli Turkuaz mı?

Yoksa Eskişehir mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Denizli Turkuaz mı?

Yoksa Eskişehir mi?

Tabiki turkuaz :) ama satistaki elemanları vasat turkuazin.araba alırsam turkuazdan katiyen almam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşın yaşadığı yer Eskişehir olduğuna göre Denizli'den bahsetmesi biraz garip kaçmaz mı?

Mazda Turkuaz Denizli'de olduğu için ben arkadaşa Eskişehir'de de Turkuaz var mı? yoksa Denizli Turkuaz'dan mı bahsediyor diye sormuştum...

Eskişehir'de Mazda Yetkili servis/satış Turkuaz değil Esoto bildiğim kadarıyla.

8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

denizli turkuaz daki arkadaşlar iyidir ya, neden öyle dediniz... satışı da servisi de gayet iyi bir yer bence...

Ben de bunu demek isterken konu dallandı budaklandı...

:fiuw:

Memleketim diye demiyorum, esnaflık ve hizmet kalitesi genel olarak iyidir... Her konuda.

8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

düzce'de servis yok, özel servis var bir iki tane, onlarda tam olarak konuya hakim değiller, işleri yoğun olduğu için bugün git yarın gel diyorlar, elektrik donanımından anlayan hiç yok zaten, elektrikçi abinin teki daha bugün oldu, dedim sağ ön kapı elektrik düğmesinde sorun var, öylece kapıya baktı baktı, sonra tamam abi dedim sonra uğrarım. Tamam mazda servis açmıyor açmasın da, bari bir kaç kişiye motor, mekanik elektrik konularında kurs versin illerde.

bu konu yazılanlarla mazda ilgilenecek mi onu da merak etmiyor değilim?

saygılar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

düzce'de servis yok, özel servis var bir iki tane, onlarda tam olarak konuya hakim değiller, işleri yoğun olduğu için bugün git yarın gel diyorlar, elektrik donanımından anlayan hiç yok zaten, elektrikçi abinin teki daha bugün oldu, dedim sağ ön kapı elektrik düğmesinde sorun var, öylece kapıya baktı baktı, sonra tamam abi dedim sonra uğrarım. Tamam mazda servis açmıyor açmasın da, bari bir kaç kişiye motor, mekanik elektrik konularında kurs versin illerde.

bu konu yazılanlarla mazda ilgilenecek mi onu da merak etmiyor değilim?

saygılar

Tamamen farklı bir şey olacak ama;

Mazdacı Ayhan diye bir yer var Düzce de... Kendisine bu konularda danışırsanız ustasız ve çaresiz kalmazsınız bence...

Bi öneri sadece.

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Meslek insaat muh olunca yaşadığım il çok fazla oluyor kusura bakmayın turkuaz Denizli bayi açıklamam eksikti. meslekten dolayı il farketmiyor Adana Sivas hakkari gibi illerde de bulunabiliyorum.arac takasında fiyat vermeyen ve geri dönmeyen satış elemanı olduktan sonra ben birdaha arac almam arkadas o bayiiden.giderim Muğla'dan alirim yada Eskişehir'den.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankara'daki servislerde belirsiz bir acemilik var... Sadece Mazda'ya ait bir servis lazım ama yeterince Mazda olmadığından sanırım yatırımcı tercih etmiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

adana servisi tek geçerim !!!!

bilhassa servis müdürünü....

olumsuz anlamda elbette

yazarak vakit katbetmek istemiyorum ama şöyle özetleyeyim durumu servis müdürünün yaptıklarını kamera ile kaydedin ve mesleğe yeni başlayanlara "işte böyle yapmayacaksınız" diye örnek olay olarak gösterin

Bu konuda benim de eskiden bir tecrübem oldu. Demek ki çok birşey değişmemiş..

http://www.mazdaclubtr.com/19909/yetkili-bir-serviste-far-ayari-nasil-yapilamaz/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...