Jump to content

Mazda Yetkili Servislerinden Memnun musunuz ?

Ali
 Paylaş

Servislerden Memnun musunuz?   

161 oy

1. 1. Servislerden Memnun musunuz?

Tavsiye Edilen Mesajlar

ya bizimki hani ufak çaplı ne bilim istanbul servisleri diye bir sınıf olabilir sırf istabuldakiler için isimlerini yazalım mesela

Bayraktar

Kalite

_1 2 3 4 5

İşçilik

_1 2 3 4 5

Fiyat

_1 2 3 4 5

Memnuniyet

_5 6 7 8 9 10

Merser/maslak

Kalite

_1 2 3 4 5

İşçilik

_1 2 3 4 5

Fiyat

_1 2 3 4 5

Memnuniyet

_5 6 7 8 9 10

Merser/koşuyolu

Kalite

_1 2 3 4 5

İşçilik

_1 2 3 4 5

Fiyat

_1 2 3 4 5

Memnuniyet

_5 6 7 8 9 10

gibi puanlama yapılsın sadece tabi bunu gidenler yapsın hem en çok hangi servis tercih ediliyor hemde hangi servis daha çok puan toplamış anket tarzında yorum yapmadan oluşturalım.Atıyorum 5 ay sürsün bu anket ya da 1 sene devam etsin 1 sene sonunda ortada büyük bir sonuç çıkabilir sonuçta az kişi değiliz böylece kendi çapımızda bir değerlendirme olur gibi hissediyorum artık nedersiniz bilmiyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracım 10 gündür Altunizade Volcar'da. Çizik olan sağ kısımda 4 parça boyanıyor. Yarın alacağım kısmetse. Şimdilik ilgilenmede vs. problem yok. Aracın durumunu da yarın görüp, notumuzu vereceğiz :)

Edit: Servis formuna baktım, 8 gün olmuş aracı servise bırakalı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çiziklerin boyutu derinmiydi benim aracımda bulunan bir iki çiziği bende yaptırmak istiyorumda rutuş tarzı bir şey yaptırıyosan ve memnun kalırsan bende yaptırmayı düşüne bilirim  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet aracı aldıktan 1 ay sonra kasıtlı çizdiler ve baya bir derindi. Geçenlerde de park halindeyken arka sağ çamurlukla tampona sürttüler. Rötüş şeklinde değilde komple 2 kapı, arka çamurluk ve arka tampon boyanıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracınız gri sanırım. ton farkına kesinlikle dikkat edin, çünkü gride renk tutturamayabiliyorlar..

Evet aracım metalik gümüş gri, teslim alırken çok dikkatli inceleyeceğim. Problem varsa teslim almam kesinlikle.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kesinlikle güneşte ve gölgede, uzaktan ve yakından kontrol edin aracınızı. Benim Mazda3 te  griydi. Maalesef önceki sahibi bu şekilde teslim aldığından dolayı arabanın her boyanan parçası ayrı bir tondu.

Teşekkür ederim önerilerin için O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracımı aldım servisten az önce. İşçilik olarak sorun yok, boyada da ton farkı vs yok.  Ancak ilk defa kaskoyla iş yaptırdığım için prosedür önce paranın tarafımızdan ödenmesi, ardından kasko şirketi tarafından hesabımıza yatması şeklindeymiş. Telefonda temsilciler bu şekilde bilgi vermediler. Haliyle hazırlıksızdım. Toplam 896 TL tutmuş. Kredi kartı kullanmadığım için, bankamatik kartımdan 500 TL çektirdim, nakit olarakta 300 TL vardı üzerimde onu verdim ve 96 TL borcum kaldı. Kasadaki bayan suratsızlık yapsa da, servis kabuldeki personel beni daha önce tanıdığından kalanı yarın getirmek suretiyle aracı teslim aldım.

Sonuç olarak 2 şey öğrendim;

1- Sürekli cebimde 1000 TL ile dolaşmalıymışım,

2- Aracımı Kasiyeri sarışın olmayan bir servise götürmeliymişim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçenlerde arabanın arkasından sesler gelmeye başladı.Hemen Şahsuvaroğullarını aradım.Servis müdürü Cem'e sesi tarif ettim.Cem bana ''arkadaki bilmem ne (ismini hatırlamıyorum)kollarındandır'' dedi.Garantiden olur mu dedim.Oda deneriz dedi.Bugün için randevu almışdım ve gittim.Parça takıldı,sorun da haledildi.Bir müşteri daha ne ister.Arabanın Garanti süresi bugün doldu.

Teşekkürler Cem  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankara da Meb Başayar' ı tavsiye ederim, gerçekten çok ilgililer.  :) Özellikle servis müdürü Tolga Bey çok yardımcı oluyor  :clap:

prosedür önce paranın tarafımızdan ödenmesi, ardından kasko şirketi tarafından hesabımıza yatması şeklindeymiş.

Bende bana çarpan tarafın sigortasından arka kapıyı yaptırmıştım, Meb Başayar senet düzenlemiş, para sigortadan yatırılınca borcu  ödeyip senedi geri almıştım, hatta almamıştım, işyerime getirmişlerdi sağolsunlar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sigortanızla anlaşmalı bi servise giderseniz para ödemezsiniz. Anlaşması olmayan servislerde dediğiniz prosedür geçerli.

İşte bu şekilde bir bilgi vermediler bana sağolsunlar. Neyse benim için Artık Altunizade Volcar bitmiştir. Daha da gitmem herhalde :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçenlerde arabanın arkasından sesler gelmeye başladı.Hemen Şahsuvaroğullarını aradım.Servis müdürü Cem'e sesi tarif ettim.Cem bana ''arkadaki bilmem ne (ismini hatırlamıyorum)kollarındandır'' dedi.Garantiden olur mu dedim.Oda deneriz dedi.Bugün için randevu almışdım ve gittim.Parça takıldı,sorun da haledildi.Bir müşteri daha ne ister.Arabanın Garanti süresi bugün doldu.

Teşekkürler Cem  :)

Cem abi gibi müşteri ile ilgilenen başka bir servis çalışanı görmedim benim arabamı götürdüğümde baya bir ilgilenmişti :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

MEB Başayar'a ben de kaitliyorum.

Tolga bey ve oradaki diger arkadslar gercekten ilgili. Evimin dibinde baska bir mazda servisi olmasina ragmen usenmeyip ankaranin diger tarafina gidiyorum

Not:evimin dibi derken yalan degil 1 km var yok aramiz :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...