Jump to content

Mazda Yetkili Servislerinden Memnun musunuz ?

Ali
 Paylaş

Servislerden Memnun musunuz?   

161 oy

1. 1. Servislerden Memnun musunuz?

Tavsiye Edilen Mesajlar

öncelikle selam  herkese.aranıza yeni katıldım.2 günlüğüm daha çok yeniyim.bir sorum olcak.

mazda 3 2006 model otomatik araçlarda şanzuman yağı hangi aralıkta yada kaç binde bir değişmelidir.aracımın kitabı malesef yok.o yüzden arayıpta bulamadığım bir sürü sorular var kafamda.. :geyik: en önemlisinden başlayalım dedim :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

öncelikle selam  herkese.aranıza yeni katıldım.2 günlüğüm daha çok yeniyim.bir sorum olcak.

mazda 3 2006 model otomatik araçlarda şanzuman yağı hangi aralıkta yada kaç binde bir değişmelidir.aracımın kitabı malesef yok.o yüzden arayıpta bulamadığım bir sürü sorular var kafamda.. :geyik: en önemlisinden başlayalım dedim :fiuw:

Galiba aşağıdaki link işinizi görecektir kullanım kılavuzu olarak nette türkçe tek bu var bildiğim.

http://www.ekilavuz.com/kilavuz/a06725aca575b53c/1/mazda/mazda-3/binek-oto

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sizin aracınızında ATF M-V sınıfı bir yağa ihtiyacı var. Türkiye'de seçenek çok kısıtlı malesef. ben sadece mobil 1 synthetic atf'yi bulabildim. bazı yetkili servislerde mazda dexelia atf m-v mevcut. bulursanız kesinlikle bunu kullanın. bulamazsanız dediğim gibi mobil 1synthetic atf'den şaşmayın. yağ ile birlikte şanzıman yağ filtreside değişecekse yaklaşık 5 lt yağ alıyor. sadece yağ değişecekse 4 lt civarı yağ alıyor. çoğu servis atf-320 veya emsallerini koyuyor. asla koydurmayın 8) yoksa çok kötü şeyler olur :'(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar,benim araç 76 binde herhalde 1 yıl daha götürür sanırım şanzuman yapım... :egy:

yakın tarihte toplantı buluşma felan olcakmı acaba bileniniz varmı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar,benim araç 76 binde herhalde 1 yıl daha götürür sanırım şanzuman yapım... :egy:

yakın tarihte toplantı buluşma felan olcakmı acaba bileniniz varmı.

Buluşma etkinliklerimiz olduğunda. İlgili bölümün altına, etkinlik tarihinden önce. Etkinliğin yeri, tarihi, saati ve diğer detayları ile ilgili,  konu açılıyor. Etkinlikten 7-10 gün öncesinde de. Foruma kayıt olurken ki belirtmiş olduğunuz, e-posta hesabınıza. Etkinlik duyurusu e-posta olarak gönderiliyor.

Forumu, e-posta hesabınızı yada MazdaClubTR facebook sayfamızı takip ettiğiniz sürece. Tüm etkinliklerden haberiniz oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Geçen gün aklımıza esti randevu almadan arkadaşın Mazda3 ünü servise götürdük 40 bin bakımı yapıldı, üstüne ücretsiz olarak çamurluktaki ufak göçük hasarı onarıldı, sürtme izleri ve çizikler rötüş boyalarıyla giderildi, ağır bakım olarak geçen bu 40 bin bakımı için 350 tl civarı ödedik  ve bütün bu işler 3-4 saat kadar sürdü...

Bugün patronun Audiyi 45 bin bakımı için servise götürdüm saat 10:00 için randevu alıp 3-4 defa SMS ve telefonla teyidleşerek... Doğuş oto kartalın önünde tabela bile yoktu doğru düzgün 3. defa gittiğim yeri bulana kadar kartal pendik arasını e-5 den tekrar turaladım..Bayiyi  bulduğumda servisin girişini de kaçırdım tabela olmadığı için  ve tepem atık vaziyette servis müdürünü alıp keşfe çıkardım tabelalama hususunda bir 400 m kadar  çepe cevre döndük beraber :) ... Böylece saat 11 gibi aracımı anca teslim aldılar, akşam 18:00 oldu personel bana iyi akşamlar diyip tek tek  çıkıp gitti, hala araç ortada yoktu yıkamadaymış.. Yapılan işler arasında ne balata, ne buji ne polen filtresi ne ekstra bir iş vardı... Resmen araç yattı akşama kadar, üstelik saat 15:30 dan sonra çalışmaların hızlandırılmasını istememe rağmen  bir ara içeri daldım baktım araç başında usta bile yoktu , tüm kapılar  bagaj ardına kadar açık araç tozlanıyordu durduğu yerde ....Demek istediğim elinize tutuşturdukları kağıtlarla göz boyuyorlar, bir sürü ilgili görünen çalışan var içerde ama Hatice'ye değil Netice ye bakıldığında yapılan işin değeri sıfırdır ,  ne vakitten ne de nakitten tasarrufu oluyor insanın...Üstelik saat 18:30 dan sonra servis dönüşünde birde trafiğe takıldım...Bir arasınlar müşteri memnuniyeti anketi için ben biliyorum neler diyeceğimi...

Şimdi Mazda servisi nere Audi servisi nere, ileride Audi gibi yoğunluktan kargaşa içinde olacaksa ben Mazda'nın mevcut bu satış adedinden de memnunum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maslakta'ki EVO yetkili Mazda servisi. Türkiye birincisi seçilmiş. Guzuyu bir kez daha doğru ellere teslim ettiğimi anladım. :)

xRaM3G.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maslakta'ki EVO yetkili Mazda servisi. Türkiye birincisi seçilmiş. Guzuyu bir kez daha doğru ellere teslim ettiğimi anladım. :)

xRaM3G.jpg

Tebrik ederiz.  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

xRaM3G.jpg

peki birinci seçilmede baz alınan kriterler hakkında bilgi sahibi misiniz?

EVO neyi çok iyi yapmış yada başka deyişle diğerleri nelerde eksik kalmış biz de bilsek iyi olurdu..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

peki birinci seçilmede baz alınan kriterler hakkında bilgi sahibi misiniz?

EVO neyi çok iyi yapmış yada başka deyişle diğerleri nelerde eksik kalmış biz de bilsek iyi olurdu..

Servis sonrası müşteri memnuniyetine bakılıyor. Telefonla arayarak kısa bir anket yapıyorlar.

Servis süresi, sorunun çözümlenmesi, parça tedarik, öncesinde söylenen fiyat çıkan fiyat karşılaştırması. Aracın iç dış temizliği yapılarak teslim edilmesi. Servis sonrası sorunların ortadan kalkması vs. bu gibi kriterlere bakılıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Tebrikler Evo, burada bence en büyük pay sahibi Cem abinin müşteri ilişkilerindeki yeteneğidir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evo'yu bilmem ama Türkiye'deki Mazda servisleri tam bir fiyasko %99'u vasatın da altında ne yazık ki. Sektörde bir laf vardır 2. aracı servis sattırır diye. İşte Mazda'nın adam akıllı satmamasının sebeplerinden biri de bu servisleri servis değil araba diye kapıya koymayacağım markaların servisleri bile Mazda servislerinin yanında 5 yıldız kalıyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

En yakın servis 350 km ikincisi 500 km ,memnun olmam için bayram ziyareti gibi gitmem gerekir ,genel müdürlüğe kaçtır yazıyorum Samsuna bayi servis yokmu ,2 senedir bakıyoruz diyorlar , içimden mazda tutkusunu atsam daha memnun olacağım galiba

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda Evo candır, etrafımda garantisi biten araba servisemi götürülür diyenlere nispet 23 yaşındaki mazdamı evo ya götürüyorum.

Şimdiye kadarda memnuniyetsiz bir durum yaşamadım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar aracımla Bursa da ilk kez İnallara gideceğim,3700 km de araç ama 6 ayı doldurmuş,neler yapılacak bu bakımda ve tahminen kaç lira ödeyeceğim?Birde İnallar nasıl giden arkadsaş bilgi verebilir mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar aracımla Bursa da ilk kez İnallara gideceğim,3700 km de araç ama 6 ayı doldurmuş,neler yapılacak bu bakımda ve tahminen kaç lira ödeyeceğim?Birde İnallar nasıl giden arkadsaş bilgi verebilir mi?

hocam tahminimce motor yağı ve filtreleri değişecek sadece...başka bir işlem olacağını sanmıyorum..fiyat konusunda net fikrim yok..telefonla bilgi verirler zaten fiyat konusunda..tahminim 350-400 tl

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...